Şimdi Ara

yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlarım ben ortalama 35 mat 32 de fen yapıyorum fakat bugün sayısaldan bi bölüm istemediğimi farkettim.iktisat,işletme vs. çok daha ilgimi çekiyor.sizce mezuna bırakıp edebiyat sos vs kassam pişman olur muyum illa ki yaşayan vardır aranızda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• teşekkürler hocam

• 35 mat yapiyorsan kalan zamanda full edb sos1 bakarak iyi bir yere gidebilirsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kalan zamana sığdırmak zor olur 1 sene sindirerek çalışmayı tercih ederim

• İlk 20k girince bir daha düşünürsün :)

• çok istiyorsan kal bence ama emin ol bu sene bile çok uçuk değilse hedefin istediğin yere ulaşırsın ea için 35 mat seni uçurur . son 20 günde kampüsten falan geçen senenin son tekrar videolarını izlesen bi üç kere falan edebiyat ve sosyal için matematiği de fullemeye zorlasan denemelerle bu sene istediğin geri kazanırsın bence. hatta gerekirse mat yerine direkt ayt denemesi çözersin sayısaldan feni de unutmamış olursun belki sınavdan sonra fikir değişme ihtimaline karşı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Yardımınıza İhtiyacım Var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım çok teşekkür ederim bu kadar kolaysa günlük 3-4 saatle bi şey kaybetmem zaten

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    sınavLa diye bi site var ordan ortalama bişeyler salladım obpni 85 alıp tyt netini de 80 yapıp yazdığın netleri girince ve sosyaline 10 net ekleyince her iki alanda da 20 k ya giriyo gözüküyosun kendi gerçek netlerini yazıp sosyal2 den bi 5-10 net yaz bak istersen ona göre düşünürsün belki bişeyler

• Eğer gerçekten istiyorsan tyt (tümü) ve ayt mat çalışmayacagini varsayarak Rüştü hocadan seri edebiyat ve herhangi bir kanaldan (okuyarak da olur) tarihin önemli konularıni halledersin coğrafya genel kültür tarihle de az çok aran iyiyse ilk 500 falan olmasa da fena olmayan bir sonuç yaparsın bence eğer istedigin sonuç gelmezse seneye de hazirlanirsin

• mlydia kullanıcısına yanıt
    haydaaa hocam 15 edb 5 tarih 3 coğrafya yapsam 2.5k geliyor bana yeterli

• akfq A kullanıcısına yanıt
    anladım hocam tarih için önerebileceğiniz konu var mı peki

Hocam ben ayırt etmeden it gibi çalıştım hangisi daha garanti hangisi değil bilemem ama az çok bildiğiniz konuları değil de hiç bilmediğiniz konulara bakın atıyorum kurtuluş savaşı inkılaplar vs biliyorsanız az çok ilk çağa bakın

• hocam endüstri mühendisliği seçip, ekonomi, işletme ile çap yapabilirsin. ben işletme mühendisliği(endüstri ile aşırı benziyor) okuyorum itude 15k ile girdim. pişman değilim. illa ea'dan hazirlanacaksin diye bir şey yok. endüstri mühendisliğini iyice bir araştır derim.

ekleme benim de endüstri, ekonomi veya bilgisayar ile çap yapma düşüncem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 6 Haziran 2020; 19:40:10 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    hocam 15k biraz zor gibi fakat madem itüdesiniz bir sorum olacak,matematik mühendisliği nasıldır sizce?orda da ekonomi yazılım vs. görüyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: köprüden önce son çıkış

hocam 15k biraz zor gibi fakat madem itüdesiniz bir sorum olacak,matematik mühendisliği nasıldır sizce?orda da ekonomi yazılım vs. görüyorlarmış
    hocam matematik mühendisleri çok kaliteli yazılımcılar oluyor diye biliyorum ben de. Ben eğer 25 yapsaydım itü matematik tercih edecektim. 30k yapsam da İTÜ kimya büyük ihtimalle . Ben detaylı araştırmadım ama sağlam bölüm diye biliyorum. Tek dezavantajı ABET akreditasyonu olmaması. 29 bölümden 4ünde yok sadece. matematik de onlardan biri. yurtdışı master falan düşünüyorsan sıkıntı olabilir belki. tam bilmiyorum
    anladım hocam teşekkür ederim

hocam 35 mat 32 fen yapıyorsan 15k çok rahat gelir bu arada. benim net ortalaması 28 mat 29 fen falandı
    valla hocam 81 obp hayatımı sömürüyor ya hamda 13k yapsam 18 atıyor :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.