Şimdi Ara

Yardımda Bulunacak Hayırsever Bir Vatandaş Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana şu linkteki kasadaki hangi özelleştirmeleri seçmem gerektiğini ve Preorder dedikten sonra da View cart'a tıkladıktan sonra üstte çıkan vida vs.lerden ne kadar almam gerektiğini ve son olarak "Miscellaneous Products Charge"ın, Heatshrink Color'ın ve Sleeve Color'ın ne olduğunu detaylı olarak açıklayacak hayırsever birisi lazım.
    http://www.performance-pcs.com/lian-li-tyr-pc-x2000f-all-aluminum-full-tower-computer-pc-case-w-usb-3-0-black.html

http://www.performance-pcs.com/special-services/miscellaneous-products-charge-20319.html?options=cart

Eğer yardımı bir şey karşılığında yapmak isteyen varsa bu talebini bana iletsin, emeğinin karşılığı verilecektir.(Profesyonel olarak yapanları kastediyorum)

Bir de arkadaşlar şu linkte yazan Two Aluminum Transfer Brackets(Aluminum 3.5'un altında yazıyor), Bay Covers, Fully sleeve all interior case files(Case Options'ın altında yazıyor) ve Floppy drive mounted in 3.5 to 5.25 inch transfer bracket(Floppy Drive'ın altında yazıyor) ne oluyor?

http://www.performance-pcs.com/new-lian-li-pc-b70b-black-aluminum-full-tower-case-w-custom-bolt-on-full-view-window.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 15 Aralık 2014; 10:51:05 >

• Para olayı ne alaka bilen adam zaten yardım edecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuscleTower kullanıcısına yanıt
    Ya herkes uğraşmak istemez bazı şeylerle ki DH bu tür insanlarla dolu. Ben teşvik etmek için DH'nin de huyunu bildiğimden ufak bir miktar önerdim, sadece hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 9 Aralık 2014; 9:11:35 >
  • Dostum Heatshrink dediği kabloların yalıtan malzemenin rengi aslında biz ona makaron da deriz. seeleve dediği sey ise kablonun disindaki file gibi olan malzeme. Miscellaneous Products Charge hakkında bir bilgim yok ama aklıma termal sensör olabilir mi diye bir düşünce geldi. Isı göstergergeleri için.
  • met@lrock kullanıcısına yanıt
    Peki, teşekkürler. Bir site bunun için kasanın sitede bulunmayan eklentileri olduğu, eğer eklemelerini istiyorsam siteyle iletişime geçmem gerektiğini söylemişti ama buraya da sorayım dedim. Linki kontrol ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 9 Aralık 2014; 9:45:52 >
  • raptak R kullanıcısına yanıt
    Linke baktım resim vs. yok Miscellaneous için. Bence site ile iletişime geç. Mail at adamlara. Led konusunda gerçekten birşey söyleyemeyeceğim. Bir fikrim yok yani . Fakat yeşil led efsane olur diye tahmin ediyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met@lrock -- 9 Aralık 2014; 9:51:38 >
    Ledden neyi kastettiğini anlamadım ama ben adamlara mail attım zaten de cevap gelmedi sanırım o konuda, tam emin değilim o konuda mail atıp, atmadığımdan da ben direkt Black kısmını seçeceğim, bütün renk opsiyonlarından. Led seçecek olsam yeşili değil ya -varsa- moru ya da maviyi seçerdim. Siyah üzerine en iyi giden 2 renk mor ve mavidir bence, sonra kırmızı ve yeşil gelir. Mavi, siyaha karanlığımsı bir atmosfer katar. Kırmızı ise fantastik ve yeşil ise gizem gibi mi desem, neyse o da fantastik katar. Yav zaten o farklı bir şey, resminin olması gerekmiyor. Soru işareti koymuşlar, resim olarak, belli ki bir şey soracaklar. Bunu sorduğum siteye ne yazmam gerektiğini sorduğumda bana "siteyle sizin iletişime geçmeniz gerekiyor, bunu siz bileceksiniz" demişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ya adamlara heatshrink ve sleeve renkleri için örnek gönderip, gönderemeyeceklerini sordum, "no sorry" dediler. Sen, bahsettiğin nesneleri Google'dan aratıp, örnek olarak atar mısın? Makaronlara falan baktım, bildiğin, inşaatlarda kullanılan elektrik kablosu sarılan makara gibi bir şey çıkıyor ve bazıları koyu parlak renkte. Şu renk seçenekleri var, hangisini seçsem ki? [alala=gif] Heatshrink Color'da siyah renginin parlak olmadığını varsayarak onda UV Blue'yu seçeceğim, Sleeve Color'da ise Neon UV Blue'yu seçerim herhâlde ama bir de şey var, o ne oluyor? "Black w/Red Tracer"?
  •  Yardımda Bulunacak Hayırsever Bir Vatandaş Arıyorum

Resimde gördüğün dısınde sleeve olan kablo kablonun ucundaki ise benim makaron onların heatshring dediği olay :) Konu basit. Adam senin terichinbe gore kablolari sleeve den geçirip istediğin heatshring ile tuturucak anlasilan.
  • Buraya para yok o-şu-bu demeseydin yardımım dokunurdu ama sırf o "YARDIM EDENE 5 TL" dediğin için etmeyeceğim vesselam.
    Kablonun ucundaki dediğin plastik olan turuncu şey mi? Her neyse ya ben UV Blue seçeyim o zaman. Eyvallah bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Buraya para yok o-şu-bu demeseydin yardımım dokunurdu ama sırf o "YARDIM EDENE 5 TL" dediğin için etmeyeceğim vesselam.

Sen benim niyetimi yanlış anlamışsın sanırım. Benim amacım burda gövde gösterisi yapmak değil, kaldı ki 5 TL de çok ufak bir miktardır, ne düşündün de bunu yazdın bilmiyorum ama şu aklına gelmedi mi "bu kişi, bu konuyu önemsediği için böyle bir teklifte bulunmuştur" diye? Herkesi art niyetli zannetmeyin. Bıu forumdaki birçok üyenin(ciddi bölümleri bilmem ben, genelde Konu Dışı'nda takılırım) tembel ve birbirine yardım etmekten çok birbiriyle dalga geçtiğini ve 5 TL vereceğini söylesen yardım etmek için 40 takla atacak kişiler olduğunu biliyorum. Bu olayı önemsediğim için insanları teşvik etmesi için 5 TL gibi ufak bir miktar yazdım. Aslında 10 TL vermek gönlümden geçmişti fakat abartıp, insanların yanlış anlamasını istemedim. Yoksa zengin çocuğu değilim ama gönlüm zengindir. İster yardım et, ister yardım etme, ben orada insan gibi yardım istemişim ve bir şeyi çok isteyen insanların yaqptığı gibi istediği şeyi bulan kişiye ödül vermek gibi bir şey yaptım ben de. Olay bundan ibaret, yardım edersin, etmezsin, sana burda yalvaracak değilim. Mutlaka sorduğum sorulara cevap verecek teknik alt yapıya sahip biri vardır ve beni yönlendirecektir ama konu hakkında yeterli bilgiye sahipsen -ki konuyu okuduğundan bile şüpheliyim, yardım edene 5 TL vereceğimi görünce yazımı okumayı yarıda bırakmışsındır muhtemelen- yardım etseydin gerçekten iyi olurdu çünkü biraz takıntılı biriyim de. İstemiyorsan "ben para için değil, Allah rızası için insanlara yardım ederim" derdin, para teklifi falan yapmazdık, para da vermezdik, sorun olmazdı. Ben millete para dağıtayım diye yanıp, tutuşmuyorum burada. İnsanlar ne için para öder? İsteklerine ulaşmak için değil mi? Evet, burası bir yardım forumudur fakat bana yardımda bulunana benim para ödeyecek olmam, o kişinin benim köleliğimi yapmış olduğu anlamını taşımaz. Bu sadece bir jesttir ve insanları teşvik etmeye yönelik bir şeydir. Konu Dışında bir çekiliş konusu olduğunda bir sürü insanın o konu altında yorumunu görüyoruz, sonuçta. Çekiliş yapılan şeyin illa maddi olarak çok değerli bir şey olması da gerekmiyor. Sonuçta Steam'deki $1'lık oyununu satmak için bile çırpınan insanlar var, 5 TL için de belki de bilgisi olan ama uğraşmayacak insanlar bile(araştırma kısmını kastediyorum, direkt bilyi değil, yoksa bilen birisi bildiği bir şeyi neden söylemesin? Söyler fakat işin içine araştırma kısmı girdiğinden dolayı para teklif etmeyi uygun gördüm. Ben kendimi yeterince iyi ifade ettiğimi düşünüyorum fakat sizin yine de benim söylediklerimden bazı yerere takılacağınızı ve hatta söylediklerime bakarak bana karşı daha fazla antipati duyacağınızı hissediyorum ama yapacak bir şey yok, yardım da etmeyecekmişsiniz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

Para olayı ne alaka bilen adam zaten yardım edecektir

Her bilen "adam" olmuyor ne yazık ki, şekil A'da görüldüğü gibi. Acaba arkadaş kendisini ne sanıyor merak ediyorum, Microsoft Ceo'su falan mı sanıyor? Bu işi parayla yaptırabileceğim bir sürü insan bulurum, bi 10-15 TL'ye istediğim şekilde bilgi alabileceğim bir sürü adam bulurum ve bulacağım adamlar da bu kendini adam sanan şahsiyetten kat kat daha bilgili olur veya bir sürü forumlar var overclock, kasa modifikasyonuyla ilgilenen, forumun bu bölümü aktif değil ama uğraşmak istemedim. Bir de sonuna "vesselam" yazmış, kendisine dindar görüntüsü mü vermeye çalışıyor, artık ne yapıyorsa, hani kelime Arapçavari ya. Sanki adama yalvaracaktım, anasını satayım. Artık nasıl bir egoysa, kendisini ne sanıyorsa. Buradan durumu izah ettim, arkadaşın art niyetli olmadığını düşündüğümden dolayı, yazdıklarımı görmemiştir diye özel mesaj da yolladım fakat gördüğü hâlde cevap vermeye tenezzül etmedi. İşte bu forum, bir işi sonuçlandırmak için ufak bir para teklifi yapan birinin bile yaptığı davranışı sorgulayabilecek kadar alçalmış seviyede, kendini adam sanan ama aslında bir halt olamayan insanlarla doludur. Ben de bunu bildiğimden dolayı belki insanlara cazip gelir düşüncesiyle para teklifinde bulundum. Hani gören de sanır ki kadın pazarlaması yapıyoruz, arkadaş öyle bir tavır takınmış. Arkadaşa mesaj atarken kullandığım üslupla şimdiki kullandığım üslup farklı çünkü arkadaşın yazdığı mesajı ilk gördüğümde sinirlendim, hatta ters bir mesaj da yazacaktım ama daha sonra bu arkadaşın kafasında belli bir düşünce olduğundan dolayı benim davranışıım yanlış değerlendirdiğini düşündüğüm için ters mesaj yazmak yerine kendimi açıklamayı tercih ettim fakat mesajıım gördüğü hâlde cevap vermeyince yazdığı mesajda ciddi olduğunu anladım. O arkadaş mesajı buraya yazmadan önce ben yazayım.(şimdi de muhtemelen gelir ne mesaj yazacağım, umurumda bile değil vs. vs. bir şeyler zırvalar)

"raptak Teğmen 6 sa. önce Kardeşim, niyetimi yanlış yorumladın, herhâlde. Kafandan ne geçirdin de yardım etmeyi düşünürken etmedin bilmiyorum ama yardımcı olursan sevinirim, istersen konuda yazdığım para teklifini sileyim ama takıntılıyım bu konuda. Yine de yardım etmezsen canın sağ olsun ama bu konuyu açarken içimde tek bir kötü niyet yoktu, bunu bilmeni isterim. raptak Teğmen 6 sa. önce Aslında dürüst davranmam gerekirse baştan yazdığın şeye sinirlendim ve ters bir cevap verecektim fakat durdum ve düşündüm "bir insan neden bu kadar basit bir detaya takılır ki?" dedim kendi kendime. Daha sonra kafanın içinde kendini doğrulayacak, kendince haklı bir neden olduğunu ve bu yüzden böyle yazdığını düşündüm. Yazdıklarında kötü bir niyetin olmadığını düşündüm ve kendimi açıklama gereği hissettim. raptak Teğmen 5 sa. önce İnsan cevap vermeye tenezzül ederdi. Neyse, sen bilirsin. Bu kadar açıklama yapmış olmama rağmen yazmıyorsan kafana silah dayayıp, yazdıracak değilim. Zaten bir şey bildiğini de sanmıyorum, muhtemelen amacın troll yapmaktı."

Şimdi kimse buraya gelip de, polemik yaratma amaçlı mesaj yazmasın, yardım edecek olan varsa gözüm başım üzerine, benimle iletişime geçsin,(para teklifi yaptığım için emir veriyormuşum gibi düşünmeyin) ama siz de bu arkadaş gibi düşünüp, "senin vereceğin 5 lirana mı kaldık" diye düşünecek veya yazacak olan varsa o kişiler yazmasın mümkünse, ben, bana yardım edecek başka birini bulurum. Sorduğum sorular zor sorular değil, nasıl olsa, zaten met@lrock nick'li arkadaş 2 sorumu cevaplayarak anlamadığım şeylere açıklık getirmiş ve sayesinde yanlış yapacağım bir seçimden kurtuldum. Onun dışında yakın bir arkadaşım var, buradan yardım eden çıkmazsa ona araştırtacam bu olayı fakat o profesyonel değil, o yüzden söyledikleri beni tatmin edecek sonuçlar doğurmayabilir. Fakat en azından kasanın kaç tane fan yuvası olduğunu öğrenip, kaç tane vida almam gerektiğini söyler ve son olarak Miscellaneous Products Charge'ın ne olduğunu da illaki öğrenirim ve o opsiyonda ne şekilde cevap vermem gerektiğini. Dediğim gibi, polemik yaratma amacıyla mesaj yazmayın, konuyla alakalı yazın, boşu boşuna ciddi bölümde konu kirliliği olmasın ve ceza alma ihtimalimiz doğmasın. Ki zaten para teklifi yapmam da karşımdaki kişinin istediğim soruların cevabını tam olarak verebilmesi için ufak da olsa araştırma yapması gerekiyordu ve ben de bunu emeğinin bir karşılığı olarak verecektim, ne var ki yani bunda?

quote:

Buraya para yok o-şu-bu demeseydin yardımım dokunurdu ama sırf o "YARDIM EDENE 5 TL" dediğin için etmeyeceğim vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 10 Aralık 2014; 5:38:55 >

• raptak R kullanıcısına yanıt
    Gördüm malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptak

quote:

Her bilen "adam" olmuyor ne yazık ki, şekil A'da görüldüğü gibi. Acaba arkadaş kendisini ne sanıyor merak ediyorum, Microsoft Ceo'su falan mı sanıyor? Bu işi parayla yaptırabileceğim bir sürü insan bulurum, bi 10-15 TL'ye istediğim şekilde bilgi alabileceğim bir sürü adam bulurum ve bulacağım adamlar da bu kendini adam sanan şahsiyetten kat kat daha bilgili olur veya bir sürü forumlar var overclock, kasa modifikasyonuyla ilgilenen, forumun bu bölümü aktif değil ama uğraşmak istemedim. Bir de sonuna "vesselam" yazmış, kendisine dindar görüntüsü mü vermeye çalışıyor, artık ne yapıyorsa, hani kelime Arapçavari ya. Sanki adama yalvaracaktım, anasını satayım. Artık nasıl bir egoysa, kendisini ne sanıyorsa. Buradan durumu izah ettim, arkadaşın art niyetli olmadığını düşündüğümden dolayı, yazdıklarımı görmemiştir diye özel mesaj da yolladım fakat gördüğü hâlde cevap vermeye tenezzül etmedi. İşte bu forum, bir işi sonuçlandırmak için ufak bir para teklifi yapan birinin bile yaptığı davranışı sorgulayabilecek kadar alçalmış seviyede, kendini adam sanan ama aslında bir halt olamayan insanlarla doludur. Ben de bunu bildiğimden dolayı belki insanlara cazip gelir düşüncesiyle para teklifinde bulundum. Hani gören de sanır ki kadın pazarlaması yapıyoruz, arkadaş öyle bir tavır takınmış. Arkadaşa mesaj atarken kullandığım üslupla şimdiki kullandığım üslup farklı çünkü arkadaşın yazdığı mesajı ilk gördüğümde sinirlendim, hatta ters bir mesaj da yazacaktım ama daha sonra bu arkadaşın kafasında belli bir düşünce olduğundan dolayı benim davranışıım yanlüşüış değerlendirdiğini dndüğüm için ters mesaj yazmak yerine kendimi açıklamayı tercih ettim fakat mesajıım gördüğü hâlde cevap vermeyince yazdığı mesajda ciddi olduğunu anladım. O arkadaş mesajı buraya yazmadan önce ben yazayım.(şimdi de muhtemelen gelir ne mesaj yazacağım, umurumda bile değil vs. vs. bir şeyler zırvalar)

"raptak Teğmen 6 sa. önce Kardeşim, niyetimi yanlış yorumladın, herhâlde. Kafandan ne geçirdin de yardım etmeyi düşünürken etmedin bilmiyorum ama yardımcı olursan sevinirim, istersen konuda yazdığım para teklifini sileyim ama takıntılıyım bu konuda. Yine de yardım etmezsen canın sağ olsun ama bu konuyu açarken içimde tek bir kötü niyet yoktu, bunu bilmeni isterim. raptak Teğmen 6 sa. önce Aslında dürüst davranmam gerekirse baştan yazdığın şeye sinirlendim ve ters bir cevap verecektim fakat durdum ve düşündüm "bir insan neden bu kadar basit bir detaya takılır ki?" dedim kendi kendime. Daha sonra kafanın içinde kendini doğrulayacak, kendince haklı bir neden olduğunu ve bu yüzden böyle yazdığını düşündüm. Yazdıklarında kötü bir niyetin olmadığını düşündüm ve kendimi açıklama gereği hissettim. raptak Teğmen 5 sa. önce İnsan cevap vermeye tenezzül ederdi. Neyse, sen bilirsin. Bu kadar açıklama yapmış olmama rağmen yazmıyorsan kafana silah dayayıp, yazdıracak değilim. Zaten bir şey bildiğini de sanmıyorum, muhtemelen amacın troll yapmaktı."

Şimdi kimse buraya gelip de, polemik yaratma amaçlı mesaj yazmasın, yardım edecek olan varsa gözüm başım üzerine, benimle iletişime geçsin,(para teklifi yaptığım için emir veriyormuşum gibi düşünmeyin) ama siz de bu arkadaş gibi düşünüp, "senin vereceğin 5 lirana mı kaldık" diye düşünecek veya yazacak olan varsa o kişiler yazmasın mümkünse, ben, bana yardım edecek başka birini bulurum. Sorduğum sorular zor sorular değil, nasıl olsa, zaten met@lrock nick'li arkadaş 2 sorumu cevaplayarak anlamadığım şeylere açıklık getirmiş ve sayesinde yanlış yapacağım bir seçimden kurtuldum. Onun dışında yakın bir arkadaşım var, buradan yardım eden çıkmazsa ona araştırtacam bu olayı fakat o profesyonel değil, o yüzden söyledikleri beni tatmin edecek sonuçlar doğurmayabilir. Fakat en azından kasanın kaç tane fan yuvası olduğunu öğrenip, kaç tane vida almam gerektiğini söyler ve son olarak Miscellaneous Products Charge'ın ne olduğunu da illaki öğrenirim ve o opsiyonda ne şekilde cevap vermem gerektiğini. Dediğim gibi, polemik yaratma amacıyla mesaj yazmayın, konuyla alakalı yazın, boşu boşuna ciddi bölümde konu kirliliği olmasın ve ceza alma ihtimalimiz doğmasın. Ki zaten para teklifi yapmam da karşımdaki kişinin istediğim soruların cevabını tam olarak verebilmesi için ufak da olsa araştırma yapması gerekiyordu ve ben de bunu emeğinin bir karşılığı olarak verecektim, ne var ki yani bunda?

quote:

"" Bu işi parayla yaptırabileceğim bir sürü insan bulurum"" Bu kafa yapısına sahip olmanız kötü işte. İstediğiniz kişiye sorun burada ben şimdiye kadar asla saçma veya sizin tabirinizle , yazdığınız PM'de "TROLLEME" gibi bir amacım yok. Tırnak içinde aldığım yazıyı biraz farklı açıdan okursanız anlamı şuna çıkar : Ben parayla herşeyi yaparım herkes para için işimin peşinden koşar vs. yok öyle bir şey arkadaş. Dün işe gideceğim için erkenden yattım ve mesaja geri dönecek vakit kalmadı. He yazdığım şeylere bakarsanız "BİLGİMİN VE AKLIMIN" yettiği seviyede küçük veya büyük herkese yardımcı olmaya çalışırım. Ama siz burada gelip kişiliğimi sorgularsanız bende sizin altınızda kalmam haberiniz olsun.

• quote:

quote:

quote:

Her bilen "adam" olmuyor ne yazık ki, şekil A'da görüldüğü gibi. Acaba arkadaş kendisini ne sanıyor merak ediyorum, Microsoft Ceo'su falan mı sanıyor? Bu işi parayla yaptırabileceğim bir sürü insan bulurum, bi 10-15 TL'ye istediğim şekilde bilgi alabileceğim bir sürü adam bulurum ve bulacağım adamlar da bu kendini adam sanan şahsiyetten kat kat daha bilgili olur veya bir sürü forumlar var overclock, kasa modifikasyonuyla ilgilenen, forumun bu bölümü aktif değil ama uğraşmak istemedim. Bir de sonuna "vesselam" yazmış, kendisine dindar görüntüsü mü vermeye çalışıyor, artık ne yapıyorsa, hani kelime Arapçavari ya. Sanki adama yalvaracaktım, anasını satayım. Artık nasıl bir egoysa, kendisini ne sanıyorsa. Buradan durumu izah ettim, arkadaşın art niyetli olmadığını düşündüğümden dolayı, yazdıklarımı görmemiştir diye özel mesaj da yolladım fakat gördüğü hâlde cevap vermeye tenezzül etmedi. İşte bu forum, bir işi sonuçlandırmak için ufak bir para teklifi yapan birinin bile yaptığı davranışı sorgulayabilecek kadar alçalmış seviyede, kendini adam sanan ama aslında bir halt olamayan insanlarla doludur. Ben de bunu bildiğimden dolayı belki insanlara cazip gelir düşüncesiyle para teklifinde bulundum. Hani gören de sanır ki kadın pazarlaması yapıyoruz, arkadaş öyle bir tavır takınmış. Arkadaşa mesaj atarken kullandığım üslupla şimdiki kullandığım üslup farklı çünkü arkadaşın yazdığı mesajı ilk gördüğümde sinirlendim, hatta ters bir mesaj da yazacaktım ama daha sonra bu arkadaşın kafasında belli bir düşünce olduğundan dolayı benim davranışıım yanlüşüış değerlendirdiğini dndüğüm için ters mesaj yazmak yerine kendimi açıklamayı tercih ettim fakat mesajıım gördüğü hâlde cevap vermeyince yazdığı mesajda ciddi olduğunu anladım. O arkadaş mesajı buraya yazmadan önce ben yazayım.(şimdi de muhtemelen gelir ne mesaj yazacağım, umurumda bile değil vs. vs. bir şeyler zırvalar)

quote:

"" Bu işi parayla yaptırabileceğim bir sürü insan bulurum"" Bu kafa yapısına sahip olmanız kötü işte. İstediğiniz kişiye sorun burada ben şimdiye kadar asla saçma veya sizin tabirinizle , yazdığınız PM'de "TROLLEME" gibi bir amacım yok. Tırnak içinde aldığım yazıyı biraz farklı açıdan okursanız anlamı şuna çıkar : Ben parayla herşeyi yaparım herkes para için işimin peşinden koşar vs. yok öyle bir şey arkadaş. Dün işe gideceğim için erkenden yattım ve mesaja geri dönecek vakit kalmadı. He yazdığım şeylere bakarsanız "BİLGİMİN VE AKLIMIN" yettiği seviyede küçük veya büyük herkese yardımcı olmaya çalışırım. Ama siz burada gelip kişiliğimi sorgularsanız bende sizin altınızda kalmam haberiniz olsun.

Tamam canım kardeşim, ben amacımı açıkladım. Ben, "herkese paramla her işi yaptırabilirim" zihniyetinde değilim ve senden bana yardımcı olmanı rica ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok arkadaş senin amacın yardım etmek falan değil. Eğer öyle olsaydı yazdığım bunca samimi yazıya karşılık yardım ederdin veya hiç değilse en azından cevap verirdin. Tamam neyse yapacak bir şey yok.

• Her ne kadar benimle zıtlaşsanızda yardımımı edeceğim. Bir daha da kırıcı bir olay olmasını istemiyorum.

Heatshrink Color : Kabloların kaplandığı malzemenin rengini seçersiniz.

Sleeve Color : Sleeve ise kabloyu kaplayan bir çeşit elektrik-koruması gibi bir kaplamadır. Bu da onun rengini ifade eder.

Miscellaneous Products Charge : PSU'nın topraklama- yani priz ile bağlantısı gibi bir şeyi ifade ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 13 Aralık 2014; 22:07:51 >
  • Teşekkür ederim de güzel kardeşim, zıtlaşma gibi bir durum söz konusu değil. Ben kendimi ifade ettim, hatta attığım mesajı da sildim. Onun dışında zaten benim asıl yardım istediğim kısım bunlar değildi. Bunlardan ikisini met@lrock zaten detaylı olarak açıkladı ve resminin linkini de yolladı. Bir tek geriye Miscellaneous Products Charge kalıyordu ki onu açıklamışsın. Benim asıl yardım istediğim konu linkini attığım kasaya hangi özelleştirmeleri seçmem gerektiğiydi.
    Hacı bir baksana, mesajı editledim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.