Şimdi Ara

Yardımcı Olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle makinamı alalı 4 ay oldu büyük bi yol kaydettim fotoğrafçılıkta fakat hala eksiklerim var biliyorum forumdonanım sayesinde ilerlettim diyebilirim yardımcı oldunuz tekrar teşekkürler ama ilk zamanda şimdi de photoshop olayını kavrayamadım diğer fotografcılar fotografın sağ altına photography şeklinde fotograf makinası gibi simgenin yanına reklam yapıo bende yapmak istedim aradım taradım hiç bi yerde yok ismim selçuk yapacak yada anlatacak arkadas varsa çok sevinirim.

• Bu kadar yeniyken ne ara photography oldun derler adama
    Logo ayarlandıysa temel photoshop toolslarıyla yapılır, nereyi anlatalım...

Aç fotoğrafını photoshopta, üzerine logo dosyanı da sürükle bırak, move toolstan istediğin yere yerleştir, opacity den saydamlığı ayarla.
    ctrl+shift+E yap. Sonra kaydet. Oldu bitti maşşallah.

Ama o yazının çok itici olduğunu belirtmek isterim, kendini bilen hiçbir fotoğrafcı kadrajını öyle birşeyle kirletmez
  • 4 ayda ticarete mi girdin, halimiz duman...
  • Ben Paint'te yaziyorum o yaziyi. Oyle olmaz mi?
  • Vay anam vaaay

Bana gel para kazanalım dediler de bende "ben kimim" dedim :) Elin oğlu 4 ayda photographer olmuş ya la

@Sefa22

Google ' a "Photoshop ile fotoğraf'a yazı ekleme" diye aratırsan yüzlerce anlatımlı video bulursun ;)

İşinde başarılarının devamını dilerim
  • Bu videolar işini görür. Ama acizane ricam lütfen "photography" yazma. Çünkü bu kelime Türkçe değil. Sadece adını soy adını yazman da yeterlidir

Ayrıca bu sitelerden de bilgisayarına font indirip, bu fontları da kullanabilirsin ama Türkçe karakterleri çoğu desteklemez.

http://www.dafont.com/

http://www.1001freefonts.com/

http://www.fonttr.com/ - Türkçe

İndirdiğin fontlara sağ tıklayarak ya da çift tıklayıp açarak yükle dersen, otomatik olarak yüklenir bilgisayarına. Ama photoshop kapalıyken yükle. Bu fontları wordde, photoshopda falan kullanabilirsin.

• Yalnız küstürdük adamı, konunun yüzüne bakmaz oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varmı yardımcı olabilecek !!!
    14 yıl önce açıldı
    YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi beyler gerçekçi olun zamanında hepinizi bu dürtüler dürtmedi mi
  • Vallaha "cortextm" doğru söylüyor. Bende yapmıştım çok eskilerde ve şimdi utanıyorum. Çok özentiymişim çok.
    Bırakın arkadaşta hevesini alsın :)
  • Ben hiç böyle zamanın furyasını takip eden biri olmadım, olamadım. Daha yeni hayatımda bir kere bir fotoğrafıma watermark koyayım dedim. Koydum ve bitti ki ona da öyle photohraphy falan yazmadım. Bir daha yapıyor muyum, o da yok ! Hatırlıyorum, millet mesela rock-heavy metal dinledi mi hemen karalar giyer, saç-sakal uzatır idi. Hiç o sürüden olmadım mesela ama rock ve heavy metal müzik türünü hala sever dinlerim. Bir dönem hatırlarsınız kamuflaj kıyafet giymek çok moda olmuş idi. Öyle bir furyaya da dahil olmadım. Hatta hayatımda bir giyeceği, bir takıyı(gözlük vs.) ismi şudur, çok popülerdir gibi düşüncelerle hiç almadım. Daha daha evvelini anımsarım, bu NBA basketbol liginin ülkemizde en çok izlenen zamanlarında 90'larda hayatımızın tek ve en önemli derdi basketbol oynamak idi. Herkes basketbol oynarken topu alır ve şöyle kendi kendine konuşarak potaya giderdi "Maykıl cordın aldı topu ve turnikeye girdi, uçuyor uçuyor vee sayı" :) veya işte dönemin meşhur oyuncularından birisi oluverirlerdi topu aldıklarında. Hayatımda kendime böyle bir benzetme ve yakıştırmada bulunmadım da mesela. Millete diyemezdim ama kendi kendime "Ben benim yahu bana ne bilmek kimden, ben ben olarak atarım topu yaparım sayımı" :)
    -
    Bence içten yaşadıkları şey(hobi, aşk, arkadaşlık, iş vs.) samimiyetle olmayınca (yada henüz bunun farkında olamayınca) birşey yapıyorum diye görünmek istemenin sonucu olabilir böyle hareketler :)
    Ben şu tür müzik dinliyorum... Eee dinle kardeşim, yok ama o tür müzik dinleyenler gibi de giyineceğim ! Niye ? Hocanın dediği gibi "Ye kürküm ye" de sen de "Dinle kürküm dinle" mi diyorsun yani ? Arkadaşlık etmeyi bilmiyorlar ama 3 güne "kanka" oluyorlar mesela. Ne olay "kanka" denmesi, mühabbetler esnasında "kanka naaaber" diye ağdalı biçimde konuşulması günün modası, içerikte arkdaşlık namına bir şey yok bile ama "kanka" olmuş herkes ! Bi kanlı bi arkadaşlık, san ki "Kanamalı bir hasta için acil A grubu er aş pozitif kan aranmaktadır" anonsu gibiler. Kankaaaaaa !? Kansız olamıyor musun insan gibi arkadaş ? :)

Bir de bu bir çok Photography yazıp facebook gibi komik bir adres verenlere de gülüyordum. Haydi şimdi yine çözünürlük olarak büyüttüler biraz da iyi. Fakat evvelce ufacık ebatta fotoğraf kalitesi olarak kötü olduğu o halinden bile belli olan fotoğraflara bilmemkim photography yazıp koyuyorlardı. Fakat sanırım bu kitle 13-18 yaş aralığıdır diye düşünüyorum. Çünki bu internet elinin altında ise yaptığın işin iyi yapılmış örneklerine ulaşman çok kolay bir iş. E bu örnekleri görüp de kendi çektiklerini yanına koyduğunda yanından bile geçmediğini görüp de hala da ben fotoğrafçıyım diye yazıp çiziyorsan şu "çikita muz Ajdar" ın kendini sandığı şey kadar birşeysin demektir ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 16 Eylül 2012; 12:02:15 >

• Herkes photography oluyor.Bizlerde bir sorun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 16 Eylül 2012; 13:01:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Herkes photography oluyor.Bizlerde bir sorun galiba

winter is coming
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

Yalnız küstürdük adamı, konunun yüzüne bakmaz oldu

aynen kardes yaw pişman oldum açtım die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.