Şimdi Ara

Yardımcı olarak Metin Tekin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı olarak niye Metin Tekin düşünülmüyor bence gayet iyi bir vizyona ve bilgiye sahip.

• Adamın hedefinde başbaşkanlık var neyın kafası bu ?
  • Düzenli olarak söylenir bu düşünce ama ben katılmıyorum açıkçası.Tamam futbolun içinden gelmesi ve ülkeyi tanıması önemli ama mümkünse yabancı ve eğitimini bu alanda tamamlamış profesyoneller daha doğru tercih.Mesela Bilic 1,5 sene sonra giderse kesinlikle Edin Terzic'in takımın başına geçmesini isterim.

Ayrıca çok iyi niyetli ve çok olumlu/doğru yorumlar yapıyor ancak James Rodriguez için tanınmamış genç oyuncu gibisinden bir yorumu vardı maalesef, yani tanımıyorum anlamında söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Düzenli olarak söylenir bu düşünce ama ben katılmıyorum açıkçası.Tamam futbolun içinden gelmesi ve ülkeyi tanıması önemli ama mümkünse yabancı ve eğitimini bu alanda tamamlamış profesyoneller daha doğru tercih.Mesela Bilic 1,5 sene sonra giderse kesinlikle Edin Terzic'in takımın başına geçmesini isterim.

Ayrıca çok iyi niyetli ve çok olumlu/doğru yorumlar yapıyor ancak James Rodriguez için tanınmamış genç oyuncu gibisinden bir yorumu vardı maalesef, yani tanımıyorum anlamında söylemişti.

James konusunda yanlış terimi söyledi kendini tam olarak ispatlayamamış oyunculara bu kadar para verilmesi yanlış gibi birşey diyecekti sanırım.

Açıkcası F.O. giderse bu adam gelsin. Bu adam klüp yönetir işte. Çünkü Beşikaşın heryerinden geçmiş bir adam bu. Altyapısından Yöneticiliğine kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Düzenli olarak söylenir bu düşünce ama ben katılmıyorum açıkçası.Tamam futbolun içinden gelmesi ve ülkeyi tanıması önemli ama mümkünse yabancı ve eğitimini bu alanda tamamlamış profesyoneller daha doğru tercih.Mesela Bilic 1,5 sene sonra giderse kesinlikle Edin Terzic'in takımın başına geçmesini isterim.

James konusunda yanlış terimi söyledi kendini tam olarak ispatlayamamış oyunculara bu kadar para verilmesi yanlış gibi birşey diyecekti sanırım.

Açıkcası F.O. giderse bu adam gelsin. Bu adam klüp yönetir işte. Çünkü Beşikaşın heryerinden geçmiş bir adam bu. Altyapısından Yöneticiliğine kadar.

Başkanlık için mi konuşuyoruz ? O zaman tamam ya olur neden olmasın Fikret başkandan sonra gelebilir.Ben Bilic'in yanına sandım ya da Önder hocanın eski mevkisine.

• Gelirse başkan olarak gelir, başka pozisyonda olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder Özeni yediniz sıra Metin Tekin de mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önder Özen yine gelmez mi acaba ?

Tam istediği ortam oluştu artık...
  • böyle isimlerin kulüp te yönetici ve başkan konumunda görmek güzel olurdu aslında. sadece parası olanların başkan olması değil böyle kulupten gelen kişilerin olması gerekir. ama ülkemizde bunun için ortam yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ipwntrolz

Önder Özeni yediniz sıra Metin Tekin de mi

Evet, kısmet bakalım hayırlısıyla.
  • ne hikmetse ntv çalışanları beşiktaşta görev yapıyor ben hep arkadaşlarıma söylerim hikmet karamanı ntvsporda yorumcu olarak çalışsın 1 yıl sonra büyük takıma gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.