Şimdi Ara

yardımcı olabilirmisiniz ses sistemi tavsiyesiyle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Film ve muzik ikiside ayrı karakter fakat illede bicevap ararsan
    Denon 1911
    Hazır sistem olarak 5+1 hkts
    Front olarakta monitor audio rs6
    Bütçe meselesi kardesim işin doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbados35

Film ve muzik ikiside ayrı karakter fakat illede bicevap ararsan
    Denon 1911
    Hazır sistem olarak 5+1 hkts
    Front olarakta monitor audio rs6
    Bütçe meselesi kardesim işin doğrusu

Hocam aslında ben 5.1 lere pek bulaşmak istemiyorum çünkü kablo kargasasini sevmiyorum yukaridaki linklerdeki pioneer sistem le philips in 329 liralık sistemini karşılaştırdığımızda hangisi mantıklı

• Ben logitech z906 tarafından yanayım kalıtelı bı ses ıstıyorsan bunu alablırsın tabı butçen uygun ıse bende var ben cok memnunum 3d ses yapabılıyor bır uzaktan kumandası var ve bunu oturarak yonlendırebılıyorsun. Ben geçen yaz 600 tl ye almıştım ama kampanya vardı teknosada şu an ne cıvarlarda bılmıyorum ama fıyatının arttığını duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HectorCupper

Ben logitech z906 tarafından yanayım kalıtelı bı ses ıstıyorsan bunu alablırsın tabı butçen uygun ıse bende var ben cok memnunum 3d ses yapabılıyor bır uzaktan kumandası var ve bunu oturarak yonlendırebılıyorsun. Ben geçen yaz 600 tl ye almıştım ama kampanya vardı teknosada şu an ne cıvarlarda bılmıyorum ama fıyatının arttığını duymuştum.

evet logitech kullandım z2300 onda basslar çok ağırlıklıydı birde kablosuz uzaktan kumandası yoktu z906 yıda arkadasa aldık çok iyi sistem biliyorum ancak hem bana çok fazla maddi açıdanda sıkıntı hemde 5.1 sistem istemiyorum
    http://www.teknosa.com/urunler/110100603/philips-hts511012-soundbar?term=soundbar#f
    http://www.teknosa.com/...ma-sistemi?term=pioneer
    aklıma yatan pioneer ama philips hem fiyat olarak iyi hemde film izlerken falan soundbar olması sebebiyle sanki biraz daha iyi olur benim için ne dersiniz

• burakketenci kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam lg soundbarı öneririm eğer kablo falan istemiyorsan senide tatmin edecektir tabi almaya gittiğinde birde kendin dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam lg soundbarı öneririm eğer kablo falan istemiyorsan senide tatmin edecektir tabi almaya gittiğinde birde kendin dene

doğrudur dün inceledim biraz fiyat olarak yukarıda philips baktım ama fiyatı uygun acaba nasıldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhaba hocam philips i dinlemedim onun için bir şey diyemem denemek lazım

• quote:

Merhaba hocam philips i dinlemedim onun için bir şey diyemem denemek lazım

peki hocam pioneer ın stereo sistemini hiç dinledin mi yada bilgin var mı acaba
    Merhaba hocam dinlemedim ama tahmin edebiliyorum fakat o sistem müzik için filmde pek keyif vermez ayrıca iyi bir müzik dinleyicisiysen yanında verilen hoparlörler yeterli değil yani değiştirmek gerekir

• quote:

Merhaba hocam dinlemedim ama tahmin edebiliyorum fakat o sistem müzik için filmde pek keyif vermez ayrıca iyi bir müzik dinleyicisiysen yanında verilen hoparlörler yeterli değil yani değiştirmek gerekir

o zaman bu sistem çok pahalı fiyata gelir diğer hoparlorleri değiştirmek istersek soundbar almak daha mantıklı gibi
    merhaba hocam evet bu tarz sistemlerin sonu yok diyebilirim :) bence senin işini soudbar görür hem müzik dinlersin hem film izlersin keyifle
  • quote:

merhaba hocam evet bu tarz sistemlerin sonu yok diyebilirim :) bence senin işini soudbar görür hem müzik dinlersin hem film izlersin keyifle

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için philips te kablosuz bakayım sadece optik çıkış yok sanırım çok etkiler mi onu bilmiyorum ama

merhaba hocam önemli değil optik çıkış değil giriş olur tv lerde çıkış olur bağlantı için gerekebilir alıpta sonra pişman olma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.