Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var(yatay geçiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Hacettepe bilgisayar mühendisliğindeyim.Boğaziçi fizik bölümüne myp ile geçiş yaptım ama Boğaziçi kayıt için "yatay geçiş yapmama engel olmadığına dair" bir belge istiyor.Hacettepe ısrarla böyle bir belge yok biz vermiyoruz diyerek bana belgeyi yollamıyor

Kayıtlar dün bitti,bugün yollamam şartıyla bogaziçi kayıt işleri müsaade etti ama hacettepe yine mağdur ediyor.Benzer bir sorun yaşayan oldu mu,kayıt hakkım yandı mı şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısını gazi üni yaptı. üzerinde yatay geçiş yapmasına engel yoktur yazan öğrenci belgesi istedim, öyle bir şey yok transkripte yazabiliriz dediler. iyi e postayla gönderin dedim onu da yapamayız kargolayabiliriz dediler. öğrenci işlerinde çalışanlar çok sorumsuz. geçmiş olsun nasıl olacak bilmiyorum kötü bir durum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belgeyi talep ettim.Tamam gönderiyoruz dediler,yanlış belge yollamışlar.Aradım sordum bu kez de böyle belge yok diyorlar.Bu salaklar yüzünden bir yılım gitti.Öidb'yi arıyorum açan yok.Ne desem bilmiyorum.Siz ne yapacaksınız peki?

• ben belgeyi yatay geçiş başvurusu yapmak için istemiştim kargoladılar. başvuruyu yaptım sonuçları bekliyorum ama kayıt kısmını hiç düşünmemiştim. belgelerin orijinallerini isteyecekler, şimdiden bulmaya çalışsam iyi olur

• Ben de sordum onu bizim okula adam öyle ayrı belge yok diye diretti. Transkripte yazıyor diyor. Yazanlar;

İlgili öğrencinin zimmetinde, yatay geçiş yapmasına engel teşkil edecek üniversitemiz taşınırına kayıtlı materyal bulunmamaktadır.

Ek madde 1 gereğince daha önce yatay geçiş yapmamıştır.

Alttaki madde tamam, üstteki de diğer belge yerine geçiyordur herhalde. Kargoyla yollamadılar, 20 saat yol yaptım gidiş geliş imzalı mühürlü transkripti almak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer sorunu Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinden Boğaziçi Matematik Öğretmenliğine geçerken yaşadım 2 gün önce gidip aldım belgeyi hocam yakınsa git al.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle bir belgeyi onlar düzenliyor zaten. Ben de yatay yaptım , kadın sağolsun düzenledi attı. Böyle bi belge var hocam. Bu bazı öğrenci işleri çok beyinsiz olabiliyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitmek zorunda mıyım? Ankaraya gitsem yetişmez artık.Onlar pdf olarak mı atıyorlar

• drmaths D kullanıcısına yanıt

Zaman kalmadı maalesef.Beyinsizler yanlış belge için beklettiler.Madem öyle bir belge yok baştan söyleseler giderdim zaten

• Napcan şimdi geçemiyon mu

• drmaths D kullanıcısına yanıt

Daha ögrenci işleri neyi istedigimi anladı mı ondan bile şüpheliyim.Birazdan bir daha arayacağım.Ankaraya gitsem veriyorlar mı bilmiyorum

• YATAY GEÇİŞE ENGEL OLMADIĞINA DAİR BELGE = DİSİPLİN CEZASI ALMADIĞINA DAİR BELGE ama bende hacettepe cengden ve fizik okumak istemiş birisi olarak hocam bu okul bitince okuruz ya :D aceleye gerek yok bende ceng bitince başka programları düşünüyorum nasıl olsa mat ve fiz derslerini saydırırım diye

• hacengtepe devamkeeee

• kanka sen de odtüye yapıyodun yanılmıyorsam. ODTÜ'nün sitesinde kesin kayıt için gereken 2 belge var, biri "Yatay geçişe engel yoktur." belgesi diğeri de nüfus cüzdanı fotokopisiydi, halihazırda gönderdiğimiz belgelerin orjinalini talep etmiyorlar.

• bouncu B kullanıcısına yanıt
    iyi bari bir de onlarla uğraşmayalım. yatay geçişe engel yoktur belgesi derken, öğrenci belgesinin üzerinde mi yazacak yoksa direkt olarak böyle bir belge mi olacak acaba

• Direk böyle bir belge istiyor, fakat benim öğrenci belgemde yazıyordu hepsi, yine de talep ederler mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.