Şimdi Ara

YARDIM:windows ağa oturum açmak için sertifia bulamadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
27.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aprtamana ortak wireless bağlandı ve bende şu hatayı weriyo '' ilk başlarda windows ağa oturum açmak için sertifika bulunamadı diodu ve internete bağlanmıodu şimdi internete bağlandı sayfalara fln girio ama hala sağ alttaki kablosuz simgesi ağ adresi alınıyor şeklinde üstüne tıklayıncada kimlil doğrulanıyor yazıyor'' ne yapmam gerekir bu problemi tam olarak çözmem için...
  • bu sorun bendede var yardım edin lütfen
  • üzerinden baya zaman geçmiş ama ben yine de cevaplıyayım.. çünkü internette bayaa bu sorunu yaşayan var bende dahil olmak üzere.. sorunu çözdüm sanırsam.. sorun kablosuz ağınızda kullandığınız şifreleme türünden kaynaklanıyor.. wpa2, wep falan bunlarda bu sorunla karşılaştım ama sadece wpa yaptığımda bu sorun kalktı..
  • 192.168.1.1 den güvenlik türü bölümünde WPA2 yi WPA ya getirin. Ben evde win7 ve xp olan 2 ayrı bilgisayar ile denedim. Sanıyorum ki WPA2 yi eski sürüm windowslar desteklemiyor (tamamen benim yorumum).Ben çok cevap buluyorum umuyorum benim cevabımda işe yarar.
  • arkadaşlar bendede böyle bir sorunvar 192.168.1.1 yapıp wpa psk dedim ayrıca bağlandığım ağın özellerikler butonundan kablosuz ağalara girip girdiğim ağı seçip şifreleme türlerinide eşleştirdim sertifika sorma sorusunuda devre dışı bıraktım fkat sorun hala devam ediyorrr :( bilen yok mu çözümü
  • Up...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bitek benim başımamı geldi.... ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu sorunla bende karsılastım.
    Coze bılen oldumu acaba ya da cozumu bılen bırısı.
    Soylenen herseyı denedım, sıfrelemelerı degıstırıdım. tamamen sıfre kaldırdım yıonde baglanmıyor ve aynı hatayı verıyor...
  • Sorun şifreleme türünden kaynaklanıyor WPA yaparsanız düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Sorun şifreleme türünden kaynaklanıyor WPA yaparsanız düzelir
    Yaptık düzelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.