Bildirim
Yardım windows 98 İNterNEt

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
internet explorer 6,0 yükledin mi???
bir de avrupa metin dilleri desteği -
sayfa görüntülenemiyor diyorsa bağlantılarını kontrol etmeni tavsiye ederim.ayrıca açmaya çalıştığın web sitesindede sorun olabilir.modeminden şüpheleniyorsan denetim masasına gir oradan modeme çift tıkla.Tanı sekmesine gel ve daha fazla bilgi seçeneğini tıkla.modemle haberleştiğini ve bunun birkaç dakika süreceğini söyler.beklediin zaman karşına modemle ilgili bazı bilgiler çıkar.eğer çıkmazsa veya boş çıkarsa modemin sürücüsünü tekrar yükle.tekrar yüklerkende modeminin sürücüsünü tamamen kaldır ve pc yi restart et.kendisi yeni donanım bulur ve com3 olarak modemini oraya kurar.Modem tanıtım için bu daha sağlıklıdır derim ben. -
valla hepsini yaptım heralde yeniden format atacammm -
denilenlerin hepsini yaptıysan ve hala daha internete bağlanamıyorsan formatlaman en güzeli.peki modemden ses geliyor mu? -
modemden filan ses geliyor ya baglantı kuruyorum ama sayfa acılmıyor google mynet superonline gibi sayfalar -
Hort !! -
quote:
Orijinalden alıntı: FordConnectForever
Hort !!
amacın nedir.. işmi yapıyorsun aklınca. konuyu güncel yaparak çok güldük.... -
Bende tam adama hangi çağda yaşıyoruz diyecektim baktım hortmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X