Şimdi Ara

Yardım windows 98 İNterNEt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya selam ben yeni format attım pc ye ama internete giriyorum sayfalar açılmıyor ttn net ve turk nokta net denedim ikiside açmadı ben aztec harici modem kullanıyorum acaba ne yapmam lazım.[sayfa goruntulenemiyor diyor]

• internet explorer 6,0 yükledin mi???
    bir de avrupa metin dilleri desteği
  • sayfa görüntülenemiyor diyorsa bağlantılarını kontrol etmeni tavsiye ederim.ayrıca açmaya çalıştığın web sitesindede sorun olabilir.modeminden şüpheleniyorsan denetim masasına gir oradan modeme çift tıkla.Tanı sekmesine gel ve daha fazla bilgi seçeneğini tıkla.modemle haberleştiğini ve bunun birkaç dakika süreceğini söyler.beklediin zaman karşına modemle ilgili bazı bilgiler çıkar.eğer çıkmazsa veya boş çıkarsa modemin sürücüsünü tekrar yükle.tekrar yüklerkende modeminin sürücüsünü tamamen kaldır ve pc yi restart et.kendisi yeni donanım bulur ve com3 olarak modemini oraya kurar.Modem tanıtım için bu daha sağlıklıdır derim ben.
  • valla hepsini yaptım heralde yeniden format atacammm
  • denilenlerin hepsini yaptıysan ve hala daha internete bağlanamıyorsan formatlaman en güzeli.peki modemden ses geliyor mu?
  • modemden filan ses geliyor ya baglantı kuruyorum ama sayfa acılmıyor google mynet superonline gibi sayfalar
  • Hort !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FordConnectForever

Hort !!

amacın nedir.. işmi yapıyorsun aklınca. konuyu güncel yaparak çok güldük....
  • Bende tam adama hangi çağda yaşıyoruz diyecektim baktım hortmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.