Şimdi Ara

Yardım talebi 591 Tl sözleşme bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

İnternet annemin üzerineydi. 24mbps vdsl 60 lira ödüyorduk. Annemi arayıp taahhüt, sözleşmeniz bitti denmiş. Ve yeni paketlerin 70-80 lira civarında olduğunu söylemiş. Annem de oğluma sorayım deyip kapamış tabii.

Ben de o dönem türknet akn kaldırdı haberlerini duyunca bir geçip deneyelim dedim ve geçtik. Türknet kullanıyorum şu an.

Bugünse anneme türk telekomdan 591 liralık faturanız var mesajı geliyor ve son ödeme tarihi 15 Ocak.

Kısaca;
    Bizi arayıp sözleşmeniz bitti deniyor. Haliyle Türknet'e geçerseniz faydalandığınız avantajları geri ödemek zorunda kalırsınız gibi birşey de denmedi. Şimdi garip bir şekilde sizin taahhütünüz 2018 Aralık'ta bitiyormuş deniyor.

Ben taahhüt bitmeden ayrılınca bu ödemenin yapılması gerektiğini biliyorum. Zaten bize bitmedi denseydi biz kalacaktık. Anlayamadık.

Ne yapmamız gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 11 Ocak 2018; 20:32:10 >

• kimseye inanmayın, taahütünüzün son gününü online abone bilgilerinden görün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Zaten binaya gidip baktırdık dedikleri gibi 2018 Aralık'ta bitiyor. Şimdi ben neden bu parayı ödemek zorundayım ki? Bize yanlış bilgi veriyorlar; bırakınca da sizin taahhütünüz bitmemiş diyorlar.
  • alcest kullanıcısına yanıt
    600 TL çok para hakkınızı arayın, hile ile bizi aldattılar diyerek dilekçe yazıp Genel müdürlüğe verin, genel müdürün twitinden de yazın, BTK ya Tüketici hakem heyetine vs düzeltilmesini isteyin,

Bu dediklerinizi not aldım. Bizimkilerle konuşup hakkımızı arayacağınız.

Teşekkür ederim.
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Az önce TVde avukat açıklamasında internet taahütünde iki yıl yapılmış olması, yasa hukuk karşısında geçersizmiş, çözmezlerse bir yıl üzeri için işi mahkemeye intikal ettirirseniz kazanırsınız.
    Öcelikle detaylı net genel müdüre yaz:
    https://twitter.com/pauldoany

• Türk Telekom 1,5 yıl önceden taahhütunuz bitti diye aramaz.

Muhtemelen dolandırıcı taşeron bir firma tarafından arandiniz. Taahhütunuz bitiyor paketiniz 70-80 lira olacak deyip sizi başka bir firmaya geçirmeye çalışmış.

İlk baş o görüşmenin Türk Telekom tarafından olup olmadığına emin olman lazım. Telefon annen sifirlamadiysa akn haziran ortasında kalktı. Hazirana kadar olan görüşmelere bakman lazım. 444 0 375 ya da 444 1 444 bu numaralar mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Görüşmelere baktım ben de ama en son 1 ay geçmişi duruyor.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    444 0 375 den taahütümün bitmesine beş ay kala beni arayıp isterseniz sürenizi uzatalım dedi, kalsın süre bitiminde ben görüşürüm dedim,
    daha öncede aradıklarında taahütümün bitmesine 15 gün kala arayarak filan ara yeni paket isteyebilirsin, kapanışda verebilirsin diyor,
    oysa ben önceki dönemde taahütümün bittiği gün gittim müdürlüğe, sonu bu gün ama bu gün kapanış yaparsan ceza ödersin, yarın yaparsan ödemezsin dedi, ertesi gün gene gittim verdim kapanışı, dediği gibide oldu, gerçeği budur. kapanış günü hakkında telefondakine inanmayın,

kapanışı verdikden sonra 3 gün içinde 444 0 375 den arayıp uygun fiyata paketlerini anlatıyor, ileri dönem için yeni başlangıç açabiliyor, açılış için 444 0 375 den yeni sözleşme bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 11 Ocak 2018; 22:01:58 >
  • Taahhüt sonu için son günü ertesi gün kapanış verdikten sonra, modemi kapa, kullanma yoksa azda kullansan diğer ay ücret fatura yollayabilir, eğer ararlar anlaşma sağlanırsa ozaman kullanmaya devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tam anlamadım hocam. Zaten sözleşmeyi iptal etmiş olduk türknet'e geçerek.

Cezayı ödememek için tekrar geri dönmemiz mümkün değil diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.