Şimdi Ara

yardım Samsung Sata Dvd writer yazma hızı 3.9 x ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatandan yeni dvd almıştım, 2 ay oluyor. aldıgım gundne beri yazma hızı 3.9 x gorunuyor. 16x ayarlıyorum ama genede 3.9x yazıyor.

garantiye verdım degıstırdıler gene aynı

birdaha verdim bugun aldım gene aynı.

ide dvd ile 8x le yazıyorum..

princo DVD-R tip cd kullanıyorum. gene ide dvddimi taktım. 4,5 dakkada 1,7 gblık doya cekıyorum. sata ile 7 dakikada cekıyordum.

sorun ne olabilir?

çekim yaparken mesela sata dvd takılıyken harddisk ışığım surekli yanıyor. kasma yapıyordu.

anakartım. asus p5ld2 4 sata kanalı var. 2 satada hdd takılı. 3.ye dvd yi takmıştım.

biostan her ayarı denedim gene olmadı.

sorunum ne olabilir ?

dvd cd sindenmi kaynaklanıyor

bilgisayarım sata dvd mi desteklemıo yani anlamadım :s

yardımlarınız için tşkler

• boş dvd markanı değiştir.16 x dms al bendede öyle olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phesix

boş dvd markanı değiştir.16 x dms al bendede öyle olmuştu.

peki yazma hızı 16x olarak çekebildin mi ? DMs dvdnin üstünde ki tip ne ? yani DVD-R mı ?
  • bence de boş dvd markanı değiştir verbatim iyidir.
  • selam
    vasco1925

dvdlerinizi değiştirmeden önce makinanizda power supply deneyin.
    sorununuzun güçten kaynaklanma olayı %90
    kolay gelsin.
  • EVET 22X i gördüm
  • @abbozkurt dvd markaları çok var fakat ben iş için kullandıgım zaman beni onlara veridğim para ile benım cektiğim kurtarmıyor bu sefer.

@Yasin bu cvbın sasırttı , 350 w power asus kasam var, 4 senedir hiç bir sorun yasamadım powerdan. Ana makinam oldugu için şimdi bu baya zor olucak benım, ama %90 demende kafamda soru işareti oluşturdu.

@phesix. tşkler toptancımla konusup diğer dvd marka ve fiyatları alıp tekrar deneyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada başka bi bilgisayarda denedim, nero 8 ile gene 3.9 x ile çekim yaptı. YasinAltunoglu powerla alakalı olsa orda da 3.9x cekmezdi..
  • dvd-rw nin modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 28 Nisan 2010; 16:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

dvd-rw nin markasi nedir?

samsung SH-S223 arkadaşım
  • S-223 B mi C mi F mi?
  • sh-s223C/RSBF

tam kutudakini yazdım
  • medyalarinizdan malesef ki. birde anakartin chipset driverlarini guncelleyin belki bir degisim olur ama sanmiyorum.
    lg nin 4163 leri gibi firmware update ten sonra medya hızı artmısmıdır diye firmware baktim ama sadece elinizdeki surucunun tek surumu var.
  • chipset güncelledim dediğin gibi, farketmedi.

firmware baktım son sürüm başka yok.

dediğim gibi farklı cd ler denemek gerekiyor.

arkadasın dediği gibide philips yada dms uygun fiyatlı toptancımda varsa onları deniyecem.

princo 50 tanesini 14 tl ye alıyorum.

8x te yeterdi bana aslıdna 16x ve 22x riskli yazma olabilir.

3.9 hız verince sinir oldum.

baska cd ler deneyip bakıcam.

olmadı 2. kes yollamıstım garantiye. 2 sindede değişip geldi. bu sefer değişimi için talepte bulunup yollayacam geri.

çok sasırttı beni çok..
  • Vertabim ve Ridata oneririm... okuma performansi diyorsanda +r finalize edersen rom a ceviriyor kitapligi okuma hizi saglarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Vertabim ve Ridata oneririm... okuma performansi diyorsanda +r finalize edersen rom a ceviriyor kitapligi okuma hizi saglarsin.

tşk ederim öncelik olarak yazma hızı önemli, ridata da 12x cekmiştim. eski ide ile 8x cekerken princoda güzeldi. deneyicem tskler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.