Şimdi Ara

Yardım Rks rn180

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi akşamlar ben rks rn180 modeline heveslendim ve takas ile bana 6000 TL’ye maal olmuş olucak motor 2017 model ve 10000 km de tertemiz yedek anahtarından faturasına kadar var sizce almalımıyım bugün test sürüşü yaptım çok güçlü olduğunu gördüm gaza basınca ön kaldıracak gibi gidiyor bu konuda tecrübesizim aldığımda 1 yıl sonra parasına satabilirmiyim yoksa elimde patlarmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Yardım Rks rn180

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba. 2013 yılıydı sanırım sıfır rks titnic 150 aldım. Tipi vs çok güzel bir motordu ve titreşim yoktu motorda. Yakıt olarak beni hiç üzmedi. Fakat malzeme kalitesi pek iyi değildi. Satarken kolay sattım ama piyasa fiyatının az altına. Motorum sıfır ayarlarındaydı ve çok temizdi. Gelelim rn 180'e motor temizse satarken çok problem yaşamazsın. Piyasasını bilmiyorum ama sıfırı şuan 10 bin tl. 6000 tl ye şuan ybr den başka adam akıllı alınacak motor yok açıkçası veya skuter. Ybr de zaten muhtelemen en fazla 2010 model olur sanırım. Eğer hoşuna gittiyse almanda bir sıkıntı olmaz, en fazla 500 tl aşasına verip satarsın.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Şuan sahibinden piyasasında 7000-9000 arasında oynuyor yaza yinede 6000 i kurtarırmı sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kinqq3838 K kullanıcısına yanıt
    Eğer motor kozmetik olarak iyi durumda ise alınabilir. Çünkü motor fiyatları çok arttı. Eğer az daha koyma şansın varsa pcx 125 alabilirsin. Pcx her türlü sağlam ve kaliteli motordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.