Şimdi Ara

Honda nc700x hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar bu aralar yeni bir motosiklet arayışındayım.Önceki motosikletlerim honda activa (15.000 km)-Kawasaki ninja 250 (17.000 KM) aslına bakarsanız daha önceden racing hevesim vardı taki ninja 250 yi sattıktan sonra düşüncelerimde değişti şuan aklımda olan istediğim özellikleri taşıyan bi motosiklet almak (yakıt tasarrufu-konfor-güvenlik-ivmelenme vb.) Kısacası bu özellikleri taşıyan motosiklet olarak honda nc700 x i seçtim fakat boy konusunda aklımda soru işaretleri var internette bikaç araştırma sonucunda selenin 6 cme kadar alçaldığını okumuştum bu doğrumudur? ve böyle bişey varsa sizce zayıf bir kişi olarak (59 kg) 1.76 boy nc700x in üzerinde sırıtırmıyım? Nc700x sahibi veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• kısa boylu zayıf adamlarında ağır yüksek motorları kullandığını biliyorum.

ilkin motoru üstüne otur . anlarsın .
    bizzat yaşayanlar deneyimlerini paylaşırsa daha iyi olur.
    motoru alçaltma olayını selesini traşlayarak yapanlar vardı nekadar etkisi olmuş bilemiyorum.

• Bu videoyu izlemelisin.
  • Cevaplarınız için teşekkürler üstüne oturduğumda kendimde bi eksiklik hissetmiyorum kullanma korkusu falan gibi kısacası dışarıdan nasıl göründüğümle alakalı açmıştım bu konuyu bu arada yaş 19 üniversite öğrencisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altin elbiseli adamin videosunu izledin mi youtube da. Pek de övmüyordu bu makinayi. Yanlis hatirliyor da olabilirim. Mobile de oldugum.icin tekrar izleyemem şuan. Izlemediysen fikir verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Altin elbiseli adamin videosunu izledin mi youtube da. Pek de övmüyordu bu makinayi. Yanlis hatirliyor da olabilirim. Mobile de oldugum.icin tekrar izleyemem şuan. Izlemediysen fikir verir.

Hocam aea mın incelediği motosiklet honda nc 750 xydi diye hatırlıyorum 700 değildi. 700 le 750 arasında 5 bin 6 bin tl oynuyor

• enduro seçimi videosunu izleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 vitara hakkında yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NC700S alabilirsin. NC700X in sele yüksekliği 83 cm, S olan modelin ise 79 cm:) Ancak bu iki motosiklette 218 kg. Sınıfında en ağır olanlardan. Bundan dolayı farklı trafik senaryolarında sıkıntı yaratabilir. Tabi bu senin bileceğin iş:) Teknik varsa ağırlığı senin yerine motor taşır:)

Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuhara

NC700S alabilirsin. NC700X in sele yüksekliği 83 cm, S olan modelin ise 79 cm:) Ancak bu iki motosiklette 218 kg. Sınıfında en ağır olanlardan. Bundan dolayı farklı trafik senaryolarında sıkıntı yaratabilir. Tabi bu senin bileceğin iş:) Teknik varsa ağırlığı senin yerine motor taşır:)

Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.

Cevabınız için teşekkürler bu motosikletler için yeterli tecrübeye ulaştığımı düşünüyorum sürerken zorlanmıcağımdan eminim benim kafama takılan boy konusuydu onuda bugüm üzerine oturarak çözdüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.