Şimdi Ara

yardım ram sorunu sanırsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a simdi benm bir sorunum var. ben dün pazar günü 3+1 le urasırken kasa ile baglantılı oldugu için kasa dik ken yatay sekilde düstü. ve bilgisayardan cevap alamdım tekrar baslattıgımda ise bilgisayar çok yavas su anda bu yavaş pc ile açıyorum bu konuyu pc sadece masa üstüne cevap verio mesela advanced system care acttıgımda çok geç ekran full domus gibi oluyor ama masa üstüne cevap veriyor ramdan olabilir diye düsündüm ramı çıkarıp temizledim pecete ile sonra geri takdım ama kasa düsmeden once bu kasma olayı yokdu. neden acaba yardımlarınızı beklliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraZehir50

s.a simdi benm bir sorunum var. ben dün pazar günü 3+1 le urasırken kasa ile baglantılı oldugu için kasa dik ken yatay sekilde düstü. ve bilgisayardan cevap alamdım tekrar baslattıgımda ise bilgisayar çok yavas su anda bu yavaş pc ile açıyorum bu konuyu pc sadece masa üstüne cevap verio mesela advanced system care acttıgımda çok geç ekran full domus gibi oluyor ama masa üstüne cevap veriyor ramdan olabilir diye düsündüm ramı çıkarıp temizledim pecete ile sonra geri takdım ama kasa düsmeden once bu kasma olayı yokdu. neden acaba yardımlarınızı beklliyorum.

harddisk bozulmuştur. hdtune açın error scan yapın. kırmızı yer varsa hemen verileri başka pc ye yedekleyin. bir de health kısmının resmini atın
  • simdi ben hdtune indircem dmi. yedeklememe gerekyok zaten yavas ? indircem demi hdtuneyi _?
  • quote:

simdi ben hdtune indircem dmi. yedeklememe gerekyok zaten yavas ? indircem demi hdtuneyi _?

siz yedeklemeye başlayın bence :D hdtune indirin kurun. error scan yapın sonucun ss sini atın buraya. bi de health kısmının resmini atın
  • ytm error scan sosnra su anda yapıor kırmızı lar var healyh atım
  • buda error scanhttp://i.hizliresim.com/eorMMQ.png simdi anlamadım bu programmı düzeltecek koca harddiski ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

buda health resim http://i.hizliresim.com/eyLO1k.png

HEMEN VERİLERİNİZİ YEDEKLEYİN. AKSİ TAKDİRDE HDD BİR DAHA AÇILMAYACAK. bad sector oluşmuş
  • simdi harddisk birdaha çalısmıcakmı. sorn deil alırım bir daha ama çalıscakmıı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.