Şimdi Ara

Yardım [Oyunun durumu ile ilgili]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yazdan beri oynamıyorum.değişiklikler neler var ? Hero olarak falan,veya oyun sisteminde itemler olsun.Okul şu sıralar çok yoğun günde 1 oyun falan atarım arada diye bilgisayara indirmeyi düşünüyorum tekrardan.Bir de ben girmediğim için bayadır otomatik olarak eudan trye atılmışım.tekrar weste geçme imkanım var mı ?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Oyun tamamen değişti jungle sistemi olsun , yeni gelen itemler olsun , arayüz olsun , masteries page ler olsun değişti hepsi .

Hayır para vermeden Weste geçemezsin.
  • Supporta ticket atarsan belki geçirirler aslında geçirmezler ama deneyebilirsin şansını

Oyuna yeni itemler geldi shopun görünümü değişti Jungle felan değişti saten Riot yeni champleri champion spotlightan izleyebilirsin yeniliklerde var saten youtube sayfasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Oyun tamamen değişti jungle sistemi olsun , yeni gelen itemler olsun , arayüz olsun , masteries page ler olsun değişti hepsi .

Türk sunucusu ne durumda peki ? Çoluk çocuk mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyLeBeau

quote:

Oyun tamamen değişti jungle sistemi olsun , yeni gelen itemler olsun , arayüz olsun , masteries page ler olsun değişti hepsi .

Yeri geliyor " ya beyler bakkala kaçar ben " diyen tipler çıkıyor yeri geliyor +25 yaş muhabbeti dönüyor. Belli olmuyor TR.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RemyLeBeau

quote:

Yeri geliyor " ya beyler bakkala kaçar ben " diyen tipler çıkıyor yeri geliyor +25 yaş muhabbeti dönüyor. Belli olmuyor TR.

1 ay öncesine göre değişmiş gibi server. Gece 11'den sonra iyi oyunlar dönüyor. Kimin yeneceği falan belli olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.