Şimdi Ara

//YARDIM!!!// MİG33 üyeliğini nasıl iptal ederiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar mig33 üyeliğini iptal eden var mı ? varsa nasıl ? yardımlarınızı bekiyorum!!

• quote:

Orjinalden alıntı: s.akin01

Arkdaşlar mig33 üyeliğini iptal eden var mı ? varsa nasıl ? yardımlarınızı bekiyorum!!

iptal etme yok ama mig33 menüden other ıme seçeneğine gir add edit ıme yap oradan msn adresini ve şifreni değiştir yada sil başka yolu yok
  • arkadasalr mig33 guvenlimi?
  • vala ben 1 seneden beri kulanıyorum bayagı güvenli
  • güvenli arkadaşlar hiç şüpheniz olmasın
  • tşk ler bilgi için
  • Aynı dertten ben de muzdaribim.
    Hâlâ bilen yok mu?
    Nasıl iptal edilir üyelik?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırdır niye iptal etmek istiosunuz ben 3 sene oldu mig kullanıorum yanlıs hatırlamıosam.ama iptal yok bildigim kadarıyla ama merak ettim niye iptal ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonwhite

hayırdır niye iptal etmek istiosunuz ben 3 sene oldu mig kullanıorum yanlıs hatırlamıosam.ama iptal yok bildigim kadarıyla ama merak ettim niye iptal ?

1.Kullanıcı adımı değiştiremiyorum.
    2.Ayrıca credit falan diyor. Belli bir süre sonra otomatik olarak kontör düşmeye başlamasın!
  • 1.Kullanıcı adını değiştiremezsin bu doğru.
    2.credit falan demesi kredin bitmiş.Şöyle anlatıyım chat odalarına girdiysen kick yapmıssındır yani odadan birini atmışsındır.yada program üzerinden bedava sms yollamıssındır.Program ilk kurulusunda size 10 kredi veriyo.sms yollayarak bu krediyi kullanıyorsunuz ve bitince sms yollayamıyosunuz

ÖZETLE:
    Credit demesinin sana bi zararı yok,gönül rahatlığı ile msn icin yada chat kanalları için kullanabilirsin.Sadece sms yollayamazsın buda gereksiz zaten.

Kullanıcı adını degistirme isine gelince ise bu İMKANSIZ.kullanıcı adını begenmiyorsan baska bir hatla yeni bi nick alabilirsin.Çünkü bir hatla yalnız bir nick veriyor.

Kesinlikle güvenli bir program ve kesinlikle kontor düşme gibi bi olay yok.sadece harcadıgınız gprs ücreti düşüyor. oda kullandıgınız operatörün hatası

• arkadaşlar ben msn şifremi değiştirdiğimde cep telefonumda mig33 e giremiyorum parola hatası veriyo, bunu düzelmesi için ne yapabilirim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasmut

arkadaşlar ben msn şifremi değiştirdiğimde cep telefonumda mig33 e giremiyorum parola hatası veriyo, bunu düzelmesi için ne yapabilirim???

msn sifreni degistirdiysen mige girebilirsin yalnızca msn acamazsın.yapacagın sey

mig33 acmak sora setting/other im/add im e girmek ordanda üst tarafa msn ini alta yeni sifreni yazıp save e basmak.sorada sign in e basmak

bu kadar basit...
  • hocam sorun şurdaki mig33 ü açamıyorum çünk yanlış şifre fln gibisinden bi uyarı ile karşılaşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.