Şimdi Ara

Bu Dolandırıcıyı Şikayet Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak, az önce letgo'da ne buldum!https://letgo.onelink.me/O2PG/d9939cac
    / Kubilay tarafından yüklendi.

Kubilay Arslan diye biri, Kardiyum AVM de tobacco sshop da çalıştığı yalanını söylüyor orayı aradım kardeş yeter sen kaçıncısin burda öyle biri yok hiç olmadı dedi, milleti kandırıyor, kimlik fotokopisi, imzalı kağıt gönderip paranın üzerine yatıyor, letgoya şikayet ettim fakat hala ilanı yayınlanıyor şerefsizin, lütfen konuya bi el atın kullanıcıyı şikayet et sekmesinden dolandırıcı olarak seçerseniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairboy -- 18 Temmuz 2018; 22:7:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yahu yeter be kardeşim amma çok tokatlandınız okumaktan biz yorulduk.

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Şu ülkede 2 free meslek var biri dilencilik biri dolandırıcılık.

Yahu yeter be kardeşim amma çok tokatlandınız okumaktan biz yorulduk.
    Kardeş boş yapma sana ne kadar akıllı yüksek zeka kimseye kanmayan bulutların üzerinde bir insan olup olmadığını sormadık, en çok da senin gibiler kanıyor,

Orijinalden alıntı: fairboy

Kardeş boş yapma sana ne kadar akıllı yüksek zeka kimseye kanmayan bulutların üzerinde bir insan olup olmadığını sormadık, en çok da senin gibiler kanıyor,

Alıntıları Göster
    Öyle bir delikanlı varsa kandırabiliyorsa parası helal hoş olsun aga ağlayacak değilim yemeyenin malını yerler akıllı olacaksın malını yedirmeyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 18 Temmuz 2018; 23:30:47 >

• quote:

Öyle bir delikanlı varsa kandırabiliyorsa parası helal hoş olsun aga ağlayacak değilim yemeyenin malını yerler akıllı olacaksın malını yedirmeyeceksin

Alıntıları Göster
    ccc

Alıntıları Göster
    Sen kimsin akıl veriyosun vasfın mı var sazan gibi atlama

• quote:

Sen kimsin akıl veriyosun vasfın mı var sazan gibi atlama

Alıntıları Göster
    Vasfım da aklım da bana yeter diyorum ki aklınızı cebinizde taşımayın.

Vasfım da aklım da bana yeter diyorum ki aklınızı cebinizde taşımayın.

Alıntıları Göster
    Bende diyorum ki senin aklına kimsenin ihtiyacı yok, aklın varsa kendine sakla idrak edemiyosun herhalde

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sen parkta falan oynasana ne işin var burda beynin cümleleri algılamıyor ergen ergen cevaplar veriyosun , seninle yüz yüze tartışalım neredeysen gel izah edeyim sana anlayacağın dilden

Sen parkta falan oynasana ne işin var burda beynin cümleleri algılamıyor ergen ergen cevaplar veriyosun , seninle yüz yüze tartışalım neredeysen gel izah edeyim sana anlayacağın dilden

Alıntıları Göster
    Bende parklarda bahçelerde gezip yuvarlanmayı isterimde mabadımızda ki kıl ağardı ağaracak millet güler bize

Böyle ucuz kabadayılıklar yapmayın sonra evinizin önüne kadar gelirler kapıya çıkmaya cesaret edemezsiniz. Biz çok gittik arabalarla ama ne evinin önüne çıkanı gördük ne çıkıp 2 çift laf söyleyeni boş yapma abisi haydi.

• Dolandirildinizmi yoksa bir dolandiriciyi mi tespit ettiniz orayi anlamadim?

Orijinalden alıntı: Cinali1

Dolandirildinizmi yoksa bir dolandiriciyi mi tespit ettiniz orayi anlamadim?
    Gereksiz insanlar yüzünden konu çöp oldu, dolandırıcıyi tespit ettik letgoya şikayet ettik ilanlar kaldırıldı ama hesabı hala aktif

Bende parklarda bahçelerde gezip yuvarlanmayı isterimde mabadımızda ki kıl ağardı ağaracak millet güler bize

Böyle ucuz kabadayılıklar yapmayın sonra evinizin önüne kadar gelirler kapıya çıkmaya cesaret edemezsiniz. Biz çok gittik arabalarla ama ne evinin önüne çıkanı gördük ne çıkıp 2 çift laf söyleyeni boş yapma abisi haydi.

Alıntıları Göster
    Bari burda ülkücüleri rezil etme artık senin gibiler böyle isimleri kullanarak rezil ediyor işine gücüne bak çık git konudan

• quote:

Gereksiz insanlar yüzünden konu çöp oldu, dolandırıcıyi tespit ettik letgoya şikayet ettik ilanlar kaldırıldı ama hesabı hala aktif

Alıntıları Göster
    Letgonun mekanizması maalesef dolandirmaya müsait.

Siber suçlara şikayet edin. Mutlaka bir işlem olur.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Senin Allah cezanı versin alıngan ergen konuyu ben açtım çık git şurdan rezil ülkücü çakması

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.