Şimdi Ara

Yardım - Maxiplus5 Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Root ve temiz rom yüklediğim maxiplus5'e ZTE'nin kendi sitesinde verilen CWR'yi kurduktan sonra telefonu kapatıp açtım fakat turkcell ekranında takıldı kaldı.

Yeni CWR'ler yklemy çalışıyorum bazen Aborted diyor bazen completed diyor (farklı telefonlar için paylaşılanlarda farklı sonuçlar veriyor.)

Ama hiç bir şekilde reboot yaptıktan sona tel açılmıyor.

KVK rooted olduğu için 100 TL istiyor.
    Normal telefoncu yapamadı.

Sonuçta Recovery moda girebildiğine göre kurtarılabilior olması lazım adı üstünde "Recovery".

Ama nette bulunan uyumlu olduğu söylenen ROMları kurmaya çalıştığımda "Status 7" hatası alıyorum...

Var mıdır bunun bir çözümü?

• Sorunu çözdüm...

KVK ve telefoncular tamir edilemez emişti ama çalıştırdım...

Nette çok kişi benimle aynı sorunu yaşıyor. İlk fırsatta sorunun çözümünü anlatacağım...
  • nasıl bir çözüm bulduğunu anlatırsan iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxelmurat

Sorunu çözdüm...

KVK ve telefoncular tamir edilemez emişti ama çalıştırdım...

Nette çok kişi benimle aynı sorunu yaşıyor. İlk fırsatta sorunun çözümünü anlatacağım...

Sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatırmısınız ?
    Benim telefon rootsuz aynı sorun var türkcell ekranında takılıp kalıyor açılmıyor.
  • Uzun uzadıya anlatamam şuan ama benim çözümüm rootlu telefonlar için geçerli. Internette turkcell uygulaması rom back UP o var sd card à Full Format atın sonra recovery Mod da başlatıp back UP alın. SD cartı çıkartıp aldığınız back UP dosyasının içindekiler ile internetten bulduğunu dosyaları değiştirin. Sonda kartı yine geri takıp recovery modda açın ve Restore yapın.

Bende sorunsuz çalışır. Back UP dosyasında imza uyuşmazlığı gibi birşey olmuştu onun içinde md5 dosyasını değiştirmiştir.

Açıkcası bu işlemi çözebilmek için saatlerce uğraştım kolay değil.

Şansınız varsa tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen telefona neden root attıgını söylüyorsunki. Gidikcektin kvkya telefonum açılmıyor giriş ekranında kalıyor diyip verseydin anlarlarmıydı?
  • Arkaşlar mavi ekranda kalıyorsa facemi ekle çözeriz allah izin verirse. burdan zor. Metin GÜnen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.