Şimdi Ara

Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben türkiye sunucusunda oynayan bir oyuncuyum haziranda başlamaıştım westte burda yeni hesap açtım 25.seviyedeyim yaklaşık 200 normal oyunum var 112 gibi bir galibiyet ben 30 olduğumda direk ranked girmek istemiyorum kimsenin huzurunu kaçırmanın gereği yok sadece bi kaç sorum var.Sizce kaç rün sayfam olmalı.Bu rün sayfalara ne ye göre dizilmeli.En az kaç rol oynamalıyım.Support dan nefret ediyorum fakat kaldığında da mecbur almakda zorundayım.Arkadaşım bronze V de hesabıyla bir oyun attım çok kolay geldi.Jungle oynamayı severim.Birde elimde ranked için kaç şampiyon bulunmalı hangi adc jungle vb... vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Kişiden kişiye değişir, fakat bana sorarsan en az 500 win'in olsun en azından 3 rolde iyi oynayabilmen gerekli(jungle,sup,top gibi) en az her rolden 5 champ ile oynayabilmen ve tercih ettiğin roller için uygun rune sayfaların olmalı, fazla champion satın almana gerek yok ama her hafta free champ'ler gelince hepsini dene en azından ne yaptıklarını skillerinin işlevlerini öğren, bende senin gibiyim şuan yaklaşık 250 win falan var ranked'e girmeye cesaret edemiyorum en az 500-600 win yapana kadar :)
  • Bende senin gibi düşünüyorum arkadaşlarım girelim ne olcak öğreniriz diyolar fakat girip huzur kaçırmak istemem kimseden küfür yemek istemem haklısın şuan sadece 2 rün sayfam var biri adc üzerine diğer apc dediğim gibi supporttan nefret ediyorum en iyisi dediğin gibi yapmak.Bi sorum daha olacak 30.seviyede rankedda direk bronze V den mi başlıcam çünkü daha yüksekten başlayan arkadaşlar oluyor bu neye göre oluyor.Birde arkadaşlar bir oyun kaybettimmi arka arkaya kaybediyorum neden fakat gün başlangıcı galibeyet ile başlarsa nerdeyse hiç yenilmem bunu neye bağlıyorsunuz psikolojik mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSupport -- 4 Mart 2013; 21:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eruser123

Bende senin gibi düşünüyorum arkadaşlarım girelim ne olcak öğreniriz diyolar fakat girip huzur kaçırmak istemem kimseden küfür yemek istemem haklısın şuan sadece 2 rün sayfam var biri adc üzerine diğer apc dediğim gibi supporttan nefret ediyorum en iyisi dediğin gibi yapmak.Bi sorum daha olacak 30.seviyede rankedda direk bronze V den mi başlıcam çünkü daha yüksekten başlayan arkadaşlar oluyor bu neye göre oluyor.Birde arkadaşlar bir oyun kaybettimmi arka arkaya kaybediyorum neden fakat gün başlangıcı galibeyet ile başlarsa nerdeyse hiç yenilmem bunu neye bağlıyorsunuz psikolojik mi

En az 2-3 rune page ve 30 champ olmalı bence, ayrıca ranked girmeden önce mutlaka draft pick oyna bir süre, mantığı kavradıktan sonra ranked girersin, win sayısı çok da önemli değil, diğer soruna gelince, bir lige yerleştirilmeden önce 10 maç atıyorsun, bunlardaki başarıya göre oyun seni bir lige veriyor. Örneğin ben 6w-4l yaptım silver V'e yerleştirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir lige yerleşmen oynadığın ilk 10 oyun ile alakalı.
  • Teşekkürler beyler yardımlarınız için gelmişken aklımdaki herşeyi sorayım diyorum hangi adc yi önerirsiniz ben vayne almak istiyorum siz ne önerirsiniz kolay indirebilen
  • Vayne earlygamede çok squishy fakat +20 dakikada çok rahat "indirme" potansiyeline sahip. Yerinde olsam caitlyn gibi menzili yüksek bir adc ile başlardım. Sonra corki- vayne alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeniysen cait oyna digerlerine gore biraz daha kolaydir veya tristana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar bayadır üye olmadan takip eidyordum forumu böyle ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.