Şimdi Ara

Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin benim sorunum şu bende Asus N53s bir laptopum var ekran kartı 2 gb , turboda 4 gb oluyor , ramım 8 gb ve hem ekran kartım hemde ram ddr 3 ve bütün güncellemeler tam directx yüklü . İşlemcim i7 2.00 ghz ve işletim sistemim windows premium 64 bit ben bu pc ile inanın oyun oynayamıyorum nfs run yüklü fakat bu oyunu ancak en düşük ekran ayarlarında oynayabiliyorum . Pc de ayrıca the witcher 2 yüklü bunu en düşük ayarlarda bile kasarak oynayabiliyorum . Bilgisayarın açılması tam 4 dakika sürüyor tam olarak hesapladım ve dakika tuttum saatimle sizce neden olabilir bir çözüm yolu bulun lütfen gerçekten çok sıkıldım .

• ekran kartiniz 2gb ama modeli markasi ne?
    bende 8800gt var ki 4 yillik mazisi olan bir kart o bile zorlanmadan aciyor nfs yi. windows acilisina etki eden windows un kurulumu ve diskinizin hizi. bunlara dikkat edin
  • aygıt yöneticisine girip Görüntü Ekran Bağdaştırıcıları sekmesinde hangi ekran kartları görünüyor söyler misiniz?
    Bir de sizden ricam, laptop altına bakıp tam modelini söyler misiniz cihazın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 6 Aralık 2011; 1:54:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.