Şimdi Ara

[YARDIM LAZIM] Kaza Sonrası Parça Temini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim, kardeşlerim. Dün ikindi vakti başıma talihsiz bir olay geldi. Vatan Caddesi'ne doğru inerken yoğun trafik sonucu ara sokaktan paralel sokağa geçip Vatan'a öyle inmeye karar verdim. İstanbul'da ara sokaklar malum, oldukça dar. Sağlı sollu araç park etmişti. Bu arada da karşı yönden araç geldi ve beni iyice sıkıştırdı. Ben de sağa doğru iyice yaklaşmak zorunda kaldım ve sağ aynam park halinde aynası açık olan bir aracın sol aynasına dokundu. Hızım 5 km/h civarlarındaydı ve benim aynada hiçbir hasar yok fakat karşı tarafın aynasının dış kapağı çıkıp yere düşmüş, arkamdan gelen araç da kapağı ezince parçalandı. Ben de ileride durup geri geldim, ucuz bir şey olduğu için hasarsızlık indirimi bozulmasın diye tutanak tutmadık. Ehliyetimin ve ruhsatın fotokopisini çektiler. Karşılıklı numara aldık. Şimdi bu aracı yaptırmamız gerek ve lazım olan parçalar sadece "SOL AYNA DIŞ KAPAĞI" ve aynanın üstündeki sinyal lambasının plastiği çatlamış, o. Toyota'yı aradım. Dış kapak için 113 TL, sinyal plastiği için 92 TL gibi absürt bir rakam verdiler. Bir de gelen kapak boyanacakmış ve o da 50TL. İşçilik hariç bu rakam bana çok geldi.

    Şimdi bu parçaları bulabileceğim İstanbul'da bildiğiniz (mümkünse Avrupa Yakası'nda) özel servis, çıkma parçacı veya daha uyguna yaptırabileceğimiz herhangi bir yer biliyor musunuz diye siz değerli forum üyelerine danışmak istedim. Aracın fotoğraflarını da aşağıya ekliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

    [YARDIM LAZIM] Kaza Sonrası Parça Temini


    [YARDIM LAZIM] Kaza Sonrası Parça Temini


    [YARDIM LAZIM] Kaza Sonrası Parça Temini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHOME -- 13 Temmuz 2017; 22:3:7 >







  • Konu gunceldir, yardimlarinizi bekliyorum degerli forum sakinleri.
  • Dostum, sana ve o şirin aracına hafiften yol görünüyor. Bahsettiğin parçalar Anadolu yakasında Ümraniye, Rumeli de ise Sefaköy'de bulacağım şeyler. Yarıp arası sınırın olsun. 4'te biri fiyat almışsan bil ki çalınıp parçalanan arabadandır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de golf 6 nin kapagini 35tl ye aldim. Boyaya 50 derler 30 a boyatirsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.