Şimdi Ara

YARDIM LAZIM BİR BAKARSANIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Elimde 1.5 sene garantili MacBook Pro var. Retina ekran değil; 13.3" model. Epey para verdim.. Daha yepyeni bir cihaz. Bir de üstüne Premium Reseller PUPA'da 16 GB RAM taktırdım.. Bunun dışında 500 GB HDD ve HD4000 2 GB dahili ekran kartı var. İ5 3.1 GHz işlemcisi..

Şimdi sonuca gelecek olursak ben çabuk sıkılan bir insanım ve ürünü satayım bari başka bir şey alayım dedim. Şimdi bir teklif geldi, garantisi bitmiş Acer Aspire V3 772G ve üzerine 650 TL para alacağım. Bu cihazın özellikleri;

32 GB DDR3 RAM
    GT 750M 4 GB DDR3
    1 TB HDD 7200 RPM
    1920x1080P EKRAN

Şimdi sizce takas mantıklı mıdır? Elimdeki 1.5 sene garantili Apple kalitesini verip 3 senelik cihaz almak ne kadar mantıklı? 750M ne kadar oyun oynatır? Ne bileyim Apple'da tuş kalitesi bile bir ayrı, o hazzı yaşar muyum cihazda? Bir de ucuza bir PS3 aldım geçenlerde. Ne gerek var oyuna bilgisayarda git PS3'te oyna, MacBook'un keyfini çıkar mı dersiniz? Yoksa Acer al geç mi?

Eğer MacBook tarafında kalırsam Diablo III, StarCraft, Elder Scrolls Online gibi oyunları sorunsuz oynar mıyım 16 GB RAM ve dahili 2 GB ekran kartı ile?

Teşekkürler şimdiden!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada 650 lira ile PS3'ü satıp PS4 alabilirim.

• Oncelikle MacBook' ta oyun oynamak pek mantikli degil hocam. MacBook bu is icin tasarlanmamis pek, PS3'unuz de varken ne diye bilgisayarda ugrasiyorsunuz ki. Playstation zaten oyun cihazi, bilgisayarda klavye mouse'a bagli kalmamak gerek (FPS oyunlari haric).

Ayrica, MacBook'taki sarj suresi, her anlamdaki kalite, hız ve rahatlik Acer'da kesinlikle olmayacak. 3 senelik cihaz ustelik. Attan inip esege binmis gibi olursunuz resmen. Mac OS'i de birakip Windows kullanmak zorunda kalacaksiniz.
    Ustelik 3 senelik cihazin pili zaten bitik durumdadir.

Bence emek verip yukseltme yaptiginiz cihazi kullanmaya devam edin. Cihazinizin garantisi de var hem de az buz degil bir bucuk sene!
    Sakin onun 32gb ram'i var bilmemne diye dusunmeyin aldanmayin. Her sey donanim degil cunku. Acer markasi da pek kaliteli degil, arastirabilirsiniz..

Bana kalirsa takas oldukca mantiksiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, yorumlarınız için. Vazgeçtim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.