Şimdi Ara

Yardım İstiyorum Teredo Tunneling Pseudo Interface Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
45.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Conpaq Presario F505EA notebookumda Vista Home Basic kurulu ve dünden beri aygıt yöneticisinde baktığımda Ağ bağdaştırıcıları sekmesinin altında Teredo Tunneling Pseudo Interface aygıtı devre dışı görünüyor. Ve şu mesaj yazıyor aygıt durumu bölümünde
    quote:

Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)

Bu aygıtla ilgili verileri Microsoft'a göndermek ve kullanılabilen bir çözüm olup olmadığını görmek için 'Çözümleri denetle'yi tıklatın.

Bu aygıt nedir ve ne işe yarar ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Forumları arattırdım bu konuda açılmış başlık veya mesaj bulamadığım için bu başlığı açtım.

Not: Bu olay ekran kartının güncel driverlarını kurmaya çalışırken ortaya çıktı daha önce yoktu. Fakat net bağlantısı kurabiliyorum notebook ile ve kablosuz ağımdan pc yi de görebiliyorum fakat bu aygıt sürekli devre dışı kalıyor. Sizce neden olabilir?

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nanosoft -- 16 Mayıs 2007; 0:19:38 >

• aynı sorun bende de var. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
  • teredo tunneling pseudo-interface ipv6 standarti yani yeni ip protokolu oluyor. su an senin bagli bulundgun internet ipv6 yi desteklemdegi icin o devde disi yazmasi normaldir.
  • bendene

Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)

{İşlem Başarısız}
    İstenen işlem, başarısız oldu.

diye bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var ama ben bu gun ekran kartını değiştirdikten sonra çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.