Şimdi Ara

Yardım Hp pavilion dv6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı açmaya korkuyorum parça eksilteceğimi düşünüyorum overheat (aşırı ısınma ) problemim var fanı temizlemem için bütün parçaları çıkarmam gerekli ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim soğutucu denedim hiçbir işe yaramadı temizlik çözüm olurmu

• Hocam neyi nereden çıkardığınızı bir kağıda not alabilirsiniz.Vida çıkardınız nereden çıkardığınızı yazın.Kablo çıkardınız nereden çıkardığınızı yazın bu şekilde birşey atlamazsınız.

Çıkarırken boş bir alanda çıkartın mesela büyük bir masa olabilir etrafınızda su vb. gibi birşey olmasın dökülmeye karşı.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Bir sorum daha olucak bi teknik servise yollasam ama hp falan değil şehirde kurulan firmanın uzantısı olmayan bi yere ne kadara patlar fan temizliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGokay61

Bir sorum daha olucak bi teknik servise yollasam ama hp falan değil şehirde kurulan firmanın uzantısı olmayan bi yere ne kadara patlar fan temizliği

Hocam ne desem yalan olur şimdi adamın insafiyetine kalmış birazda bana kalsa 20-30 tldir fan temizliğinin hakkı ama adam sana 50 tl ver derse yalan söylemiş olurum yani kişiden kişiye değişir ücret.

Bu arada garantiniz devam ediyorsa teknik servis dışında açılan cihazlar garanti dışı kalıyor bunu göz önünde bulundurun garantiniz devam etmiyorsa sıkıntı olmaz.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    50 tl dediler termal macun dahilmidir bide.bilgisayarin faninin alti biraz şişik nedir problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.