Şimdi Ara

((Yardım)) HDMI Switch almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ((Yardım)) HDMI Switch almayı düşünüyorum

SAMSUNG LE32R71B LCDTVim var bundaki tek HDMI'yı çoğaltmak için çoklayıcı Switch almak istiyorum DIGITUS'un DC-42304 modeli hoşuma gitti rakiplerinin aksine fiyatıda uygun bende açıkçası 100Ytl yi aşmak istemiyorum hatta 100Ytl nin altında olursa daha da iyi olur :)
    sizce beni memnun edermi

Özellikler:
    Ürün Kodu: DC-42304
    Kısa Açıklama Digitus HDMI Video Switch 5 => 1 25-165 MHz, HDMI 1.3a compliant max. res. 1080i and 1080p
    Detaylı Açıklama With the DIGITUS HDMI switch you can supply one HDMI displays from several HDMI devices.
    You can switch between the HDMI devices manually or with the enclosed remote control.
    - 5 inputs, thereof one on the front, 1 output
    - easy to install and simple to operate
    - Plug & Play - No software required
    - HDCP compliant
    - compatible with DTV 480i, 480p, 720i, 720p, 1080i and 1080p
    - supports VGA, SVGA, XGA and UXGA
    - HDMI interface is compliant with HDMI 1.3a specification
    - Supports for 8bit,and 12bit deep color per channel
    - incl. remote control
    - incl. power adapter 5V 1A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 24 Mayıs 2008; 16:38:45 >

• Kimse cevap vermeyince dayanamadım 90Ytl ye aldım şık bir cihaz HDMI'lı media oynatıcımı aldığım zaman görüntü kalitesi ile ilgili düşüncelerimi de yazacağım

Bu da çektiğim resimleri WebCam olduğu için görüntü çok iyi sayılmaz

• DC-42304 fena gözükmüyor. Bende böyle bir şey arıyorum. Nereden aldın ve memnunmusun? Bilgi verebilirsen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dammak

DC-42304 fena gözükmüyor. Bende böyle bir şey arıyorum. Nereden aldın ve memnunmusun? Bilgi verebilirsen sevinirim.

HDMI'la deneyeceğim bir cihaz olmadığı için görüntü kalitesini bilemiyorum ama DIGITUS fena bir marka değil kötü görüntü vereceğini sanmam cihaz uzaktan kumandalı ve HDMI 1.3 desteği de var benzer ürünler 250YTL den aşağı değil ben Yazıcıoğlu hanın da ki Detay Elektronik'ten pazarlıkla 90Ytl ye aldım
  • Sağolasın...Evet bende beğendim. Hafta içinde gidip bende bakacağım, gerçekten fiyat çok uygun.

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

quote:

Orjinalden alıntı: dammak

DC-42304 fena gözükmüyor. Bende böyle bir şey arıyorum. Nereden aldın ve memnunmusun? Bilgi verebilirsen sevinirim.

HDMI'la deneyeceğim bir cihaz olmadığı için görüntü kalitesini bilemiyorum ama DIGITUS fena bir marka değil kötü görüntü vereceğini sanmam cihaz uzaktan kumandalı ve HDMI 1.3 desteği de var benzer ürünler 250YTL den aşağı değil ben Yazıcıoğlu hanın da ki Detay Elektronik'ten pazarlıkla 90Ytl ye aldım
  • Selamlar,

Hdmi çoklayıcı almayı bende planlıyorum fakat fazla seçeneğin olmaması ve yaptığı işin önemli olması yüzünden bende kararsız kaldım.Teknosa daki hama marka çoklayıcının fiyatının 224 YTL civarında olması beni bu konuda beklemeye itti.Bu bakımdan yorumlarınız benim açımdan önemli.Yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum, kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercument76

Selamlar,

Hdmi çoklayıcı almayı bende planlıyorum fakat fazla seçeneğin olmaması ve yaptığı işin önemli olması yüzünden bende kararsız kaldım.Teknosa daki hama marka çoklayıcının fiyatının 224 YTL civarında olması beni bu konuda beklemeye itti.Bu bakımdan yorumlarınız benim açımdan önemli.Yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum, kolay gelsin.

Dostum HAMA'da öyle ahım şahım bir marka değil kablolarını kimse met etmiyor belki çoklu prizleri falan VIKO'dan biraz iyidir
    birde DARTY'de Belkin'in çoklayıcısı var 250YTL 3in 1 out
    250€'ya da çoklayıcı var 300€'ya da
    bu işte aynı HDMI kablo gibi fiyatın sınırı yok
    ama tabi tam anlamıyla denemeden birşey söyliyemem deneyen arkadaşlar bilgilerini aktarsın bende PS3 alınca deneyimlerimi buraya yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 25 Mayıs 2008; 16:46:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için Gamepad önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Selamlar,

Dostum HAMA'da öyle ahım şahım bir marka değil kablolarını kimse met etmiyor belki çoklu prizleri falan VIKO'dan biraz iyidir
    250€'ya da çoklayıcı var 300€'ya da
    ama tabi tam anlamıyla denemeden birşey söyliyemem deneyen arkadaşlar bilgilerini aktarsın bende PS3 alınca deneyimlerimi buraya yazacağım

Sevgili nightmare666,
    Swtchi hdmi ile deniyebilme şansın oldu mu?

• Çok kısa mesafede veri taşıması yapacagı için bu tür ürünlerde farkedilebilecek derecede bir kayıp olmaz..

özellikle taşınacak verininde digital olduğunu varsayarsak en ucuzunu almanız tavsiyemdir..

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=641

buradaki üründe işinizi görebilir 44ytlye
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

quote:

Selamlar,

250�'ya da çoklayıcı var 300�'ya da

Sevgili nightmare666,
    Swtchi hdmi ile deniyebilme şansın oldu mu?

Dostum denersem yazacağım önce PS3 almam gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Çok kısa mesafede veri taşıması yapacagı için bu tür ürünlerde farkedilebilecek derecede bir kayıp olmaz..

özellikle taşınacak verininde digital olduğunu varsayarsak en ucuzunu almanız tavsiyemdir..

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=641

buradaki üründe işinizi görebilir 44ytlye

44Ytl ye çiftli almaktansa 90Ytl ye uzaktan kumandalı ve 5li almak daha mantıklı bence

• Bencede daha mantıklı 5lisi ancak öneri işte sonuçta buda...
  • Arkadaşlar PS3'ü aldım ve çoklayıcı ile kullandım görüntü kalitesi resmen kaymak gibi yani DIGITUS DC-42304'ü kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 31 Mayıs 2008; 3:03:16 >
  • quote:

Arkadaşlar PS3'ü aldım ve çoklayıcı ile kullandım görüntü kalitesi resmen kaymak gibi yani DIGITUS DC-42304'ü kesinlikle tavsiye ederim

Öncelikle yeni oyuncağın (PS3) hayırlı olsun, ayrıca digitus la ilgili bilgilendirme için teşekkürler.
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • bende ACER X233HBD 23 dvi çıkışlı monitör var. monitör xbox 360'a dvi'dan dvi-hdmi kablosuyla bağlı ve gayet de güzel bir görüntü veriyor. monitör bilgisayarada analog çıkıştan bağlı, haliyle bilgisayardan dijital yüksek çözünürürlükte görüntü almak imkansız. bu monitör'ün hdmi çıkışı da yok haliylede bu monitöre başka çevre birimleri bağlamak diye bir seçeneğim de yok. (ps3, ve hdmi bağlantı kullanan diğer çevre birimleri gibi) şimdi benim merak ettiğim bu hdmi çoklayıcı'yı dvi-hdmi kablo kullanarak monitöre bağlarsam hdmi kablo kullanan diğer çevre birimlerini sorunsuzca bağlayabilir miyim? yani hd bir ekran kartı'nın hdmi çıkışından bilgisayara görüntü verebilir miyim ? ve bunun yanında xbox ile ps3 ü aynı anda bağlayabilir miyim? burda unutulmaması gereken ve önemli şey benim monitör dvi çıkışlıdır!!!!

• bende seninkinden buldum fiyat daha düşmüş almak lazım

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=23501067004
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.