Şimdi Ara

yardım gerekli apple kimligi geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkdaşlar komşum ipad apple kimligi oluşturmuş ancak şifresini unutmuş güvenlik sorusunun cevaplarınıda bilmiyor mail adresininkinide bilmiyor yani hiç birşey bilmeyen teknoloji kullanıcısı itunes bağlanınca yine bu şifreyi soruyor hard formatını denedim yine bu soruyordu ( bukadar güvenlik fazla) ne yapabilirim hard format atım yine eski apple kimligini istiyor ve orda kalım bilen varsa yarıdımcı olabilirmi

• Eğerki elinizde fatura yoksa cihazınıza ait ya şifreyi hatırlıycaksınız yada cihaz Parça niyetine değerlendirilecek başka yolu yok üzgünüm.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

selam arkdaşlar komşum ipad apple kimligi oluşturmuş ancak şifresini unutmuş güvenlik sorusunun cevaplarınıda bilmiyor mail adresininkinide bilmiyor yani hiç birşey bilmeyen teknoloji kullanıcısı itunes bağlanınca yine bu şifreyi soruyor hard formatını denedim yine bu soruyordu ( bukadar güvenlik fazla) ne yapabilirim hard format atım yine eski apple kimligini istiyor ve orda kalım bilen varsa yarıdımcı olabilirmi

Fazla felan değil gayet iyi.
    Faturan yoksa Çalıntı cihazdan farkı yok.

• Hesabı alırken bi kenara yazacak o zaman girdiği bilgileri. Güvenlik sorusunu kendi koyduysa cevabını biliyodur. Ha bilmiyosa da geçmiş olsun.

• Bu kadar güvenlik fazla falan değil, mükemmel. Şifreni unutma..güvenlik sorunu unutma..ya onları unuttun maili unutma!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibine geri ver, o şifreyi biliyordur !!!

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    bana hırsızmı diyorsun aradım ve yeni bilgilerimi istedi iyiki apple siteden alışveriş yapmışta kredi kartını numarsı kayedilmiş böylece sıfırlama işlemi başarılı oldu sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.