Şimdi Ara

yardım etmeye çalışanda kabahat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne biçim bi yer oldu burası artık yeter takılmıcam buraya bidaha yterya ortaya bi öneri söylüyoz etmedikleri dalgayı bırakmıyolar yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreerdem07 -- 21 Ağustos 2007; 0:16:26 >

• bu ne şimdi post kasmayı ne çok seviyonuz bilmem
  • postçu sro oynamıyoken canın sıkılıyosa kasayı yan yatır sonra at pencereden sonra mısır ye hadi olamdaı bari böle konular açma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 20 Ağustos 2007; 23:33:02 >
  • ne postu post kasınca bişi olmuo amacım o deil ha 1 mesajın var ha 1000 gene aynı kişisin alakasız mesaj yazma
  • arkadaşım haklısın oyun oynamıyoken canım çok sıkılıo arkandayım devaaaaaaaaaaaaam
  • açtığı konuya bak saftirik
  • benim oynarkende sıkılıyo nolcek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

benim oynarkende sıkılıyo nolcek ?

puhaha :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

benim oynarkende sıkılıyo nolcek ?

oynama
  • Konuyu doğru yere aç
    mesela forumda gereksiz mesajlar ya da mizah bölümü var oralarda takıl eminim seni eğlendirecek vakit geçirmeni sağlaycak konular bulacaksın

bu forum sadece sro bölümünden ibaret değil buna hatırla yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannomenax -- 21 Ağustos 2007; 0:26:32 >
  • yeter artık çocuun yazdıkları doru bu şöle bişi oluo 1 bişi söle 1000 işit gibi
  • Oyun Oynarken Canın Sıkılıyorsa Sorun Sende
  • Gidin işinize be kardeşim adam doğruları yazmış buraya.Siz dalganızı geçin.Harbiden sitenin suyu çıktı.Küfürleşmeler,atışmalar,tartışmalar.Siz diyorsunuz ki herşeyi biz biliyoruz.Siz gidin önce Forum Sitesinin Ne işe yaradığını öğrenin sonra gelin.Zaten sizin gibiler yüzünden siteye girmez oldum.Konu Açmaz oldum.Çünkü biliyorum herkes açtığım konuya yazdığım mesaja saçma sapan şeyler yazıyo.Arkadaşlar biraz saygılı olun.Şurda 1 saat eğlenmek için siteye giriyorum.Onuda napıp edip keyfimi kaçırıyorsunuz....Saygılar Mr.SeNaToR
  • mr senator seni destekliyorum arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.