Bildirim
Yardım edin telefonum brick mi oldu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
miui prime v2 yi yeniden yüklesem düzelir mi , zaman geçmek bilmiyor lütfen yardım edin -
telefonun brick olmamıştır oha dostum 1.8 e alınırmı bozmakmı istiyorsun telefonu 2.3.5 i yeniden yükle dene -
işlemci 1.8de kaldgndan sureklı reset attırıyor. cwmye gırın wıpe data factory reset yapın ve bırdaha ıslemcıyı 1.2 ghzden yukarı cıkarmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
işlemci 1.8de kaldgndan sureklı reset attırıyor. cwmye gırın wıpe data factory reset yapın ve bırdaha ıslemcıyı 1.2 ghzden yukarı cıkarmayın.
Yok hocam normalde zaten 1 ghz in üzerine çıkarmam , hocam bu işlemde telefonumda veri kaybı olur mu? Çok çok teşekkürler bu arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: ideosx5.gb
quote:
işlemci 1.8de kaldgndan sureklı reset attırıyor. cwmye gırın wıpe data factory reset yapın ve bırdaha ıslemcıyı 1.2 ghzden yukarı cıkarmayın.
Yok hocam normalde zaten 1 ghz in üzerine çıkarmam , hocam bu işlemde telefonumda veri kaybı olur mu? Çok çok teşekkürler bu arada.
yüklediğin program vs gider tabiki dahili ve harici sd dekiler kalır -
quote:
Orijinalden alıntı: Insecure*
quote:
quote:
Yok hocam normalde zaten 1 ghz in üzerine çıkarmam , hocam bu işlemde telefonumda veri kaybı olur mu? Çok çok teşekkürler bu arada.
yüklediğin program vs gider tabiki dahili ve harici sd dekiler kalır
başka giden bir şey olur mu fotoğraf, kişi listesi oyun veri dosyaları? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Insecure*
quote:
quote:
yüklediğin program vs gider tabiki dahili ve harici sd dekiler kalır
başka giden bir şey olur mu fotoğraf, kişi listesi oyun veri dosyaları?
fotoğraf ve oyun verileri kalır. oyun ve kişi listesi gider yani telefon hafızasındakiler gider. ve bu durumda mecburen gitmek zorunda
-
Cwmden yedek alin tum wipeleri yapin pcde yedekleri inceleyip x5 settingsi silin yedegi cwmdwn geri yukleyin. Ama bu is biraz zor bilginiz olmasi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
telefon romu ilk kurduğun ana dönecektir. dolayısıyla hafıza kartı hariç herşey silinecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: xxatakanxx
Cwmden yedek alin tum wipeleri yapin pcde yedekleri inceleyip x5 settingsi silin yedegi cwmdwn geri yukleyin. Ama bu is biraz zor bilginiz olmasi lazim
Hocam lütfen ayrıntılı anlatın telefon yarın bana lazım, şuana kadar wipe dalvic cache ,wipe data/factory reset yaptım romu tekrar yüklesem işe yaramaz mı? -
quote:
quote:
Hocam lütfen ayrıntılı anlatın telefon yarın bana lazım, şuana kadar wipe dalvic cache ,wipe data/factory reset yaptım romu tekrar yüklesem işe yaramaz mı?
wipe işlemleri düzeltmedi mi? düzeltmesi gerekirdi. -
quote:
quote:
Hocam lütfen ayrıntılı anlatın telefon yarın bana lazım, şuana kadar wipe dalvic cache ,wipe data/factory reset yaptım romu tekrar yüklesem işe yaramaz mı?
Hocam orjinal romunu yuklemeye calisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Hocam orjinal romunu yuklemeye calisin
orjinal rom derken b528 mi miui prime v2 mi ? hocam açıkçası b528 e geri dönmek istemiyorum prime v2 yi yeniden yüklemek veya sizin o dediğiniz x5 settigns i silme yöntemiyle bu işi halletmek istiyorum
-
Ben x5 settingsin yedegini silmeyi soylemistim ama wipeleri yqpinca acilmiyorsa tek yol b518 gibi orjinal romla denemektir. -
Telefonu brick etmen çok zor.wipe işlemlerini yaparsan telefonu açabilirsin.Oldu ki açamadın.Telefonun dahili hafızasına stok romlardan birini at(mesela b518) hafıza kartını çıkar sonra aynı anda ses açma kapama ve güç düğmelerine basarak aç bu şekilde stok romu kurmuş olursun.programların ve kişiler gider.Başka da bir şey olmaz yalnız dikkatli ol telefona rom kurarken şarjı 30 un üzerinde olsun.Rom kurulurken şarjı bitmesin telefonun.Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- xiaomi batarya resetleme kodu
- hangi telefonu almalıyım
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- huawei çocuk akıllı saat
- fiyat performans telefon 2024
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X