benim 2004ten beri aktif durumda olup hala kullanmakta olduğum hiçbi operatör değişikliği yapmadığım bir 505li hattım var bu hattımı kız arkadaşım değiştirmemi istiyor fakat sonu 8888 ile biten bu numaraya kıyamiyorum kızi da çok seviyorum... Aveayi aradım iki tane 553le başlayan dandik numara söylediler bunlarla değişim olur dediler. Yok kalsın deyip kapattım. Acaba vodafone ya da turkcelle geçersem 505 yerine 542 ya da 532 koydurup numaramin geri kalanı aynı olması mümkün müdür lütfen bilen birisi açıklama yapabilir mi hiçbi yerde bulamadım bu sorunun cevabını teşekkürler.
ben Turkcell'den Vodafona geçtim. geçtikten yaklaşık 8 ay sonra numara değişikliği talebinde bulundum ancak sizin hat taşıma olduğu için numara değişikliği yapamazsınız diye bir cevap verdiler.
8 senelik hattımı daha doğrusu 505li numaramı gece saatlerinde değiştirdim gözümü kırpmadan avea online işlemlerden sayfayı yenile yenile yapa yapa. İnşallah hayırlı olur. Fakat sormak istediğim bir nokta var ki ben eski 505li numarama dönmek istediğimde 1 sene boyunca bu hattı kimse alamıyormuş ya ben geri almak istersem böyle bir imkanım var mıdır bilen?
Hiçbir şekilde eski numaranızı geri alamazsınız!
quote:
Orijinalden alıntı: cyeniceli
Hiçbir şekilde eski numaranızı geri alamazsınız!
o zaman numara yayınlanır, biz o numaranın peşine düşelim
numara nerde yayınlancak adamlar vip satar gül gibi numarayı :( aslında öyle bir hakkımız olmalı. demin aradım sordum 5 yıl içinde açılamazmış kimseye verilmezmiş o hat. ben de geri alamazmışım ne yazık ki