Şimdi Ara

YARDIM EDİN KIZ MESELESİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konu cok hassas bir konu :) soylediklerinde sende haklisin gece gece yazdigim icin fazla üzerinde durmadim ama bulusmaya giderken guzel bir arabayla gitmek daha iyi olur diye demek istemistim.p*c olunca kadinlar daha cok yapisiyor ağlayip zirliyorlar..Kadinlar ulasilmaz erkekleri severler bence, ona guven veren sohbeti guzel erkekleri..modern ve okumus bir kiz pc bi erkegi anlar demek istedigim bu konu uzar gider aksama yine yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu iliski olsa bile fazla surmez. Tecrubelerime guvenerek soyluyorum.

Cunku her sey ofsayt. Kizin numarasini baskasindan istiyorsun. ezikce davraniyorsun. Arkadaslari araya sokuyorsun. Kendini asosyal ozguvensiz caresiz gosteriyorsun.

Bana deseler ki adriana lima ile iliskiye boyle baslayacaksin. O dakika kafama sıkarim daha iyi.

Hocam naptın yav, çok büyük konuştun.

Sosyal iliskilerin belli br formulu kurali yoktur zaten. Bir sonuca pek cok farkli yontem ile ulasabilirsin. 2+2=4 etmez sosyalde.

quote:

Orijinalden alıntı: BladesTR

quote:

Bu iliski olsa bile fazla surmez. Tecrubelerime guvenerek soyluyorum.

Cunku her sey ofsayt. Kizin numarasini baskasindan istiyorsun. ezikce davraniyorsun. Arkadaslari araya sokuyorsun. Kendini asosyal ozguvensiz caresiz gosteriyorsun.

Bana deseler ki adriana lima ile iliskiye boyle baslayacaksin. O dakika kafama sıkarim daha iyi.

Kıza ulasamiyorsan, kızın çok sevdiği bir kız arkadaşına hediyeyle beraber içinde bir not bırakırsın.Kıza dersin kendisine ulasamiyorum lütfen bunu ona teslim edermisin dersin..Kızın sorularına vesaire yanıt verirsen aracı olur sonra senin dediğine gelir, o zamanda sana hak veririm..ama ortada bir yol-yordam yoksa çaresizlik varsa bu yönteme başvurulur.Kaldı ki bu yöntem eziklik değil, tamamen iyiniyet göstergesidir.
    - Teklif etme aşaması ve sonrası -
    1 - Kızın numarası başkasından istenmez.
    2 - Aracı diye tabir ettiğimiz erkek veya kız kisiler araya sokulmaz.Yukarıdaki gibi birsey yapabilinir.Bunun dışında onunla ilgili sohbete girilmez ve sohbette açılmaz..açılmamalı..
    3 - Onu takip etmek onun gittiği yerlere bakmak saplantılık göstergesidir.Bu yanlıştır, yapılmaması gerekir.Kötü sonuçlar meydana gelebilir.
    4 - Sizi tanımıyorsa durduk yere bir kafede karsilastiysaniz yanina gidip tanışalım mı tarzı bir kelime kullanmak kesinlikle ama kesinlikle yanlıştır.Kıza itici gelir ve red edilirsiniz, bir dahada konusu açılmaz.
    5 - Giyiminize, saçınıza ve diksiyonunuza çeki düzen verin.(- İleri düzey tecrübe:Varsa ilgi çekici bir araba - kiralamadan - ilgisini çekin.Prestijli olduğunuzu kanıtlayın)
    6 - Farklı biri olduğunuzu kanıtlayın, öyle her kıza yanaşmayın her kızlada muhabbet etmeyin.Hayatınızda sadece bir kadının yeri olduğunu, hayat kadınlarının bir yeri olmadığını karşı tarafa hissetirmeniz gerek.Temiz insan olun, p-ç değil.
    7 - Alkol içmeyin, karşıdaki kız tiksiniyorsa kullanmayın.Şarap vs romantik anlar dışında.
    8 - Sigara içiyorsanız, o içmiyorsa onun yanında içmemeye çalışın.Rahatsız etmeyin.
    9 - Sürekli günaydın mesajları ve uzun uzun mesajlar yazmayın.Arada sırada yoklayın, muhabbet başladımı takır takır yazın.Siz 1 yazın o 3 yazsın siz 2 yazın o 2 yazsın.Durum eşit ilerlesin aksi taktirde çok konuşan boş konuşana dönersiniz.
    10 - Sevdiğinizi belli edin, onu görür görmez ona bakın ve aşırıya kaçmadan gülümseyin.Yoksa kaybedersiniz, başkası kapar.
    11 - Romantik ve ormantikliği bir arada tutun.Yeri geldimi sert, yeri geldimi romantik olun...Kısacası "KENDİNİZ" olun, o fenerbahçeyi tutuyor diye fenerbahçeli olmayın.Onun yediği yemeklerin aynısını sevdiğinizi söyleyip aa ne çok ortak noktamız varmış demeyin, kendiniz olduğunu belli edin..bırakın o size ayak uydursun, siz ona değil..Kendi zevklerinizden onun için vazgeçmeyin..(Alkol bir zevk olabilir ama dini açıdan günah ve karşı tarafın ailesi hoş karşılamayabilir.)

Nota'da bir yerde bulusup kahve içip sohbet etmek istediğini söylersin, konunun önemli olduğunu vs.. dile getirirsin..yazarsın bişeyler olay budur.. Kesinlikle ama kesinlikle aracı olayı karsıdaki kızın kisiliğine bağlıdır."Benimle konusamıyor belkide beni çok seviyordur utanıyordur" diyende olur "Utangaç biriyle işim olmaz, erkek adam gelir yanima" diyende olur.Kadından kadına değişir bence..

Sosyal dinamikler degisti. İyi okumak analiz yapmak gerekir. Buradaki durum ezikliktir. Cunku ayni ortamda kizla bakisip yanina dahi gidemiyorsun. O kizin nesi ulasilmaz bu durumda ? Kiz ulasilmaz degil, yanina gidemeyen ozguvensiz ve utangac.

Maddelerin coguna katiliyorum.

4- Orada ''tanisalim mi'' cumlesine vurgu yaptiysan haklisin. Ama hic tanimadigin bir kizin yanina gidip tanisirsan red yemezsin. Agzi laf yapan, isini bilen bir erkek hayatinda ilk defa gordugu, daha once bakismadigi bir kizdan her ortamda 5-6 dk'da telefon numarasini alabilir.

5- Peki arabayi kiralayip geri verince ne olacak ? Yapmayin boyle seyler.

6- Kizina gore degisir. Bazen p.c olmak daha karlidir. Ki cogu durumda karlidir. Sadece o kiz oldugunu, ona muhtac oldugunuzu belli ederseniz buyuk ihtimalle tekmeyi yersiniz.

7-8 celiskili. Kendiniz oldugunu belli edin diyorsun. Ama kizin yaninda alkol sigara icmeyin diyorsun. Alkol kullanan bir adam kizin yaninda da kullansin, kendisi olsun. İleride ne erkek ''benim alkolume karisma'' desin ne de kiz ''sen eskiden icmezdin'' demesin.

Madem erkek kendisi olacak, neden araba kiraliyor mesela ?

Ya iliskilerin taktikle yurudugunu kabullenip bunlari yaparsiniz, ya da kendiniz olup isi sansa birakirsiniz.

Hocam teşekkür ederim...

Şunu baştan hatırlatmak istiyorum Ben kızla gidip tanıştım gayet güzel konuşarak... en yukarılarda o günü dahi tek tek foruma yazmıştım detaylı şekilde...

Benim sorunum kızla tanıştıktan sonra sınavlar vizeler derken kızı pek göremedim karşılaşamadık hiçbir şekilde yan yana geçme bir durum olmadı örnek veriyorum onlar kantinde otururken bende kantinde onun karşısında oturarak inceden bakış atıyordum ve kızında bana baktığını birkaç kere fark ettim... net olmakgerekirse tanıştıktan sonra kızla hiçbir sohbetim olmadı bakışmak dışında... hatta bir gün kızla tesadüfen kafamı çevirdiğimde baktığımda kız beni en yakın arkadaşlarına gösterirken yakaladım ....

Neyse sorunuma geleyim kızın numarasını tesadüfen elime geçti ama kıza mesaj atmadım henüz amacım kızla sohbet edip numara almaktı ama yapamadım ...

Kızı bir daha göremezsem karşılaşamazsam okulda bitiyor zaten mecburen mesaj atma kozumu kullanacağım işte mesak attığımda kıza ne demeliyim bana bunu söylemeniz gerekiyor...

( İlk önce düşündüm kızla ortak arkadaşımız var desinler şu çocuk numaranı istiyor bişey konuşacakmış vs diye numarasını isteteyim dedim ama sonra bana saçma geldi. )
    Zaten kızın numarası var... Kıza mesaj attığımda "numaramı kimden aldın" diye bir sitem edecektir buda eksi puanda başlamama neden olacaktır...

Sizden sadece şunun yardımını istiyorum ben son koz olarak kıza mesaj atacağım ve nasıl bir giriş yapmalıyım öyle bir mesaja başlamalıyım ki kız mesajda direk kesip atmasın beni o konuşmanın devamı gelmesini istiyorum Bu konuda lütfen bana bir akıl veriniz :)

• Bu konuyu açtığına göre gerçekten seviyor olmalısın, kaybetmekte istemiyorsun.Mesaj at, bir kahve içelim seninle konusmak istiyorum diye bodozlama girme..biraz sohbet et ardindan yapistir yazıyı, disarida bir kahve içmek istediğini konusmak istediğini dile getir.Başka türlü olmaz bu is dostum.

Ben ilk yazdığımda selam nasılsın ben ahmet falan diyerek önce kendimi tanıtacağım kızda tanıyacaktır elbet sonra sohbetin durumuna göre kıza onu tanımak istediğimi söyleyeceğim
    Benim planım bu? sizce nasıl iyi midir veya öneriniz var mı ?

Ha birde şunu düşünüyorum Kız diyecektir numaramı kimden aldın işte bunun cevabıda ne diyeceğimi bilmiyorum bir arkadaştan aldım dersen o kişi kim diye ısrar etmesinden korkuyorum başkalarınıda zan altında bırakmak istemiyorum

Orijinalden alıntı: snakecake

hocam okul bitti :) kızı yüz yüze görme şansım olsa gidip ondan isterim zaten :)

Kanka yazı kaçırma sakın , yaz çok tehlikeli bi mevsimdir. Şimdi saldırma zamanı.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.