Şimdi Ara

YARDIM EDİN KIZ MESELESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ünivdesin ve hala kız baktı diye hoşlandıgını mı düşünüyorsun ? baya tecrübesizsin bu konuda onu görüyoruz,neyse öncelikle kızın yanına gidip senden hoşlanıyorum bilmem ne dersen tekmeyi yersin..kızla bu konuyu konuşmadan tanşman lazım,arayı sıcak tutman lazım

Orijinalden alıntı: yorgun şair

ünivdesin ve hala kız baktı diye hoşlandıgını mı düşünüyorsun ? baya tecrübesizsin bu konuda onu görüyoruz,neyse öncelikle kızın yanına gidip senden hoşlanıyorum bilmem ne dersen tekmeyi yersin..kızla bu konuyu konuşmadan tanşman lazım,arayı sıcak tutman lazım

tecrübesiz olmasam foruma yazmam zaten tecrübesiz olduğum için bu konularda çok beceriksiz ve anlamadığım için yazıyorum ne yapmam lazım :)
    yanınan gelmeye çekindim numaranı böyle almakta çok hoş olmadı ama seninle tanuışmam lazımdı sende istersen seninle tanışmayı çok istiyprum diyecem vs vs vs

böyle bişey yapsam elle tutulur bir yanı var mı arkadaşlar

Orijinalden alıntı: snakecake

arkadaşlar kızla konuşamıyorum.
    kızın en yakın arkadaşı benim bölümden bir arkadaşla arkadaş...
    Bölümdeki arkadaşıma diyecem o arkadaşına desin kızın numarasını istiyor birşey konuşacakmış vs ... Kız zaten adımı biliyor tanıyor da beni büyük ihtimalle vereceğini düşünüyorum verdikten sonra
    yanınan gelmeye çekindim numaranı böyle almakta çok hoş olmadı ama seninle tanuışmam lazımdı sende istersen seninle tanışmayı çok istiyprum diyecem vs vs vs

böyle bişey yapsam elle tutulur bir yanı var mı arkadaşlar

hayır
    Hacım bulmuşsunuz ortak bir arkadaş veya ona benzer bir şey söyle işte plan yapsınlar aynı masaya oturup konuşun kaynaşın. Bölüm arkadaşınla yakınlaş durumu anlatırsın yakınsan o da ya kendi arkadaşına anlatıp getirtir ya da haber vermeden oturursunuz beraber öbür tarafın haberi yokken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 21 Mayıs 2016; 21:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hayatımda ilk defa ne ortak arkadaş ne aynu ortam var kızla ama gittim konuştum herşey iyiydi ilk konuşmada vs kız gülümsüyor vs soğuk bir davranış ters hareket yok ...
    taki ikinci konuşmada yine gülümsüyor kız cevap veriyor vs gülüyor rahatsız olmuş davranışı olmamasına rağmen...
    bu arada ben ahmet deyip elimi uzattığımda garip olup telefona uğraşıyor gibi yapması ve sanki ben yokmuşum gibi hareket takınması kafama çok takıldı :)

birden ders muhabbetinden tanışma muhabbetine girmem kızda salak olmadığına göre durumu anlamıştır kaç aydır kıza bakıyorum buda onun farkında yani...
    üstüne elimi uzatıp tabışmak istemem halinde kız durumu anladı artık bu çocuk bana yazıyor....

bazı kız arkadaşlarıma durumu anlattığımda kızın utandığını söylediler birkaç kız arkadaş ise kız istemiyordur öyle belirti vermiştir dediler işte kafamı yedirten durum da bu :) utandımı çaktırmadan istemiyorum mu dedi...

gerçi istemiyorum dese dahi ilk konuşmada kız gelip hop diye kucağıma oturacak değil ya bu işlerinde en sıkıntılı tarafı kızın peşinde koşma tarafı olsa gerek :)

artık olan oldu olayımın tüm gerçekliği burada bundan sonra ne yapmalıyım bana bunun taktiğini verin

Hem sinirli hem de hoş görünüyorsa boşver istemiyodur ama bence duruma hemen tabiriyle krı-kız olarak da bakmamak lazım bir insanla konuşmuşsun bir şey sormuşsun o sırada telefonuyla ilgilenmiş aaaa işte çok saygısız diyecek bir şey yok çünkü normal bir şey abartmışsın çok fazla ondan sonra biraz daha konuşsaymışsın arada gördüğün zaman duruma göre hareket ederdin ama dediğim gibi hem sinirli hem hoş davranıyorsa boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

dostum hiç tanymadygyn bir kyza bir daha sakyn ilk sen elini uzatma.bu bir görgü kuralyy...
    bende bi kyzla metroda tanysmytym.kyza elimi uzattym kyz uzatmady mal gibi ortada kaldym...

Olaya kız-erkek olarak değil insan açısından bakılmalı o da elini uzatmalıydı bence o kızın kastettiği görgüsüzlük kuralı olmalı
    Erkek adamsın daha bi kızla konusmaya cekiniyosan numara ayakları felan hikaye bosver hic ugrasma unut gitsin
    Sennle uzun süredır tanısmak istiyorum ama hic tek goremedım açıkçası cekındım numaranı boyle istememde pek hoş olmadı ama seninle tanısmam gerekiyordu eğer sende istersen seninle tanısmayı çok isterim dedim
    Kız okudu hemen yazmadı sonra bende istiyorum dedi şuan da konuşuyoruz

Orijinalden alıntı: osuruktanmadalya

Böyle konuşma biraz daha rahat ol. İlerde kendisini özel hissetirecek hareketler yaparsın. Ama aceleci olma sakın ne olacağı belli değil

amerikadan vizede aldım nereden bildin yav :D

quote:

Böyle konuşma biraz daha rahat ol. İlerde kendisini özel hissetirecek hareketler yaparsın. Ama aceleci olma sakın ne olacağı belli değil

amerikadan vizede aldım nereden bildin yav :D

böyle konuşma derken mesela nasıl konuşabilirim örnek verebilir misiniz? :)

Çekindim, utanıyorum falan deme. Baskın ol biraz ama çok da değil. Anlatabildim mi?

ne demeliyim mesela

Cunku her sey ofsayt. Kizin numarasini baskasindan istiyorsun. ezikce davraniyorsun. Arkadaslari araya sokuyorsun. Kendini asosyal ozguvensiz caresiz gosteriyorsun.

Bana deseler ki adriana lima ile iliskiye boyle baslayacaksin. O dakika kafama sıkarim daha iyi.

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu iliski olsa bile fazla surmez. Tecrubelerime guvenerek soyluyorum.

Cunku her sey ofsayt. Kizin numarasini baskasindan istiyorsun. ezikce davraniyorsun. Arkadaslari araya sokuyorsun. Kendini asosyal ozguvensiz caresiz gosteriyorsun.

Bana deseler ki adriana lima ile iliskiye boyle baslayacaksin. O dakika kafama sıkarim daha iyi.

Allah yardımcın olsun.

Kıza ulasamiyorsan, kızın çok sevdiği bir kız arkadaşına hediyeyle beraber içinde bir not bırakırsın.Kıza dersin kendisine ulasamiyorum lütfen bunu ona teslim edermisin dersin..Kızın sorularına vesaire yanıt verirsen aracı olur sonra senin dediğine gelir, o zamanda sana hak veririm..ama ortada bir yol-yordam yoksa çaresizlik varsa bu yönteme başvurulur.Kaldı ki bu yöntem eziklik değil, tamamen iyiniyet göstergesidir.
    - Teklif etme aşaması ve sonrası -
    1 - Kızın numarası başkasından istenmez.
    2 - Aracı diye tabir ettiğimiz erkek veya kız kisiler araya sokulmaz.Yukarıdaki gibi birsey yapabilinir.Bunun dışında onunla ilgili sohbete girilmez ve sohbette açılmaz..açılmamalı..
    3 - Onu takip etmek onun gittiği yerlere bakmak saplantılık göstergesidir.Bu yanlıştır, yapılmaması gerekir.Kötü sonuçlar meydana gelebilir.
    4 - Sizi tanımıyorsa durduk yere bir kafede karsilastiysaniz yanina gidip tanışalım mı tarzı bir kelime kullanmak kesinlikle ama kesinlikle yanlıştır.Kıza itici gelir ve red edilirsiniz, bir dahada konusu açılmaz.
    5 - Giyiminize, saçınıza ve diksiyonunuza çeki düzen verin.(- İleri düzey tecrübe:Varsa ilgi çekici bir araba - kiralamadan - ilgisini çekin.Prestijli olduğunuzu kanıtlayın)
    6 - Farklı biri olduğunuzu kanıtlayın, öyle her kıza yanaşmayın her kızlada muhabbet etmeyin.Hayatınızda sadece bir kadının yeri olduğunu, hayat kadınlarının bir yeri olmadığını karşı tarafa hissetirmeniz gerek.Temiz insan olun, p-ç değil.
    7 - Alkol içmeyin, karşıdaki kız tiksiniyorsa kullanmayın.Şarap vs romantik anlar dışında.
    8 - Sigara içiyorsanız, o içmiyorsa onun yanında içmemeye çalışın.Rahatsız etmeyin.
    9 - Sürekli günaydın mesajları ve uzun uzun mesajlar yazmayın.Arada sırada yoklayın, muhabbet başladımı takır takır yazın.Siz 1 yazın o 3 yazsın siz 2 yazın o 2 yazsın.Durum eşit ilerlesin aksi taktirde çok konuşan boş konuşana dönersiniz.
    10 - Sevdiğinizi belli edin, onu görür görmez ona bakın ve aşırıya kaçmadan gülümseyin.Yoksa kaybedersiniz, başkası kapar.
    11 - Romantik ve ormantikliği bir arada tutun.Yeri geldimi sert, yeri geldimi romantik olun...Kısacası "KENDİNİZ" olun, o fenerbahçeyi tutuyor diye fenerbahçeli olmayın.Onun yediği yemeklerin aynısını sevdiğinizi söyleyip aa ne çok ortak noktamız varmış demeyin, kendiniz olduğunu belli edin..bırakın o size ayak uydursun, siz ona değil..Kendi zevklerinizden onun için vazgeçmeyin..(Alkol bir zevk olabilir ama dini açıdan günah ve karşı tarafın ailesi hoş karşılamayabilir.)

Nota'da bir yerde bulusup kahve içip sohbet etmek istediğini söylersin, konunun önemli olduğunu vs.. dile getirirsin..yazarsın bişeyler olay budur.. Kesinlikle ama kesinlikle aracı olayı karsıdaki kızın kisiliğine bağlıdır."Benimle konusamıyor belkide beni çok seviyordur utanıyordur" diyende olur "Utangaç biriyle işim olmaz, erkek adam gelir yanima" diyende olur.Kadından kadına değişir bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 26 Mayıs 2016; 1:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BladesTR

quote:

Kıza ulasamiyorsan, kızın çok sevdiği bir kız arkadaşına hediyeyle beraber içinde bir not bırakırsın.Kıza dersin kendisine ulasamiyorum lütfen bunu ona teslim edermisin dersin..Kızın sorularına vesaire yanıt verirsen aracı olur sonra senin dediğine gelir, o zamanda sana hak veririm..ama ortada bir yol-yordam yoksa çaresizlik varsa bu yönteme başvurulur.Kaldı ki bu yöntem eziklik değil, tamamen iyiniyet göstergesidir.
    - Teklif etme aşaması ve sonrası -
    1 - Kızın numarası başkasından istenmez.
    2 - Aracı diye tabir ettiğimiz erkek veya kız kisiler araya sokulmaz.Yukarıdaki gibi birsey yapabilinir.Bunun dışında onunla ilgili sohbete girilmez ve sohbette açılmaz..açılmamalı..
    3 - Onu takip etmek onun gittiği yerlere bakmak saplantılık göstergesidir.Bu yanlıştır, yapılmaması gerekir.Kötü sonuçlar meydana gelebilir.
    4 - Sizi tanımıyorsa durduk yere bir kafede karsilastiysaniz yanina gidip tanışalım mı tarzı bir kelime kullanmak kesinlikle ama kesinlikle yanlıştır.Kıza itici gelir ve red edilirsiniz, bir dahada konusu açılmaz.
    5 - Giyiminize, saçınıza ve diksiyonunuza çeki düzen verin.(- İleri düzey tecrübe:Varsa ilgi çekici bir araba - kiralamadan - ilgisini çekin.Prestijli olduğunuzu kanıtlayın)
    6 - Farklı biri olduğunuzu kanıtlayın, öyle her kıza yanaşmayın her kızlada muhabbet etmeyin.Hayatınızda sadece bir kadının yeri olduğunu, hayat kadınlarının bir yeri olmadığını karşı tarafa hissetirmeniz gerek.Temiz insan olun, p-ç değil.
    7 - Alkol içmeyin, karşıdaki kız tiksiniyorsa kullanmayın.Şarap vs romantik anlar dışında.
    8 - Sigara içiyorsanız, o içmiyorsa onun yanında içmemeye çalışın.Rahatsız etmeyin.
    9 - Sürekli günaydın mesajları ve uzun uzun mesajlar yazmayın.Arada sırada yoklayın, muhabbet başladımı takır takır yazın.Siz 1 yazın o 3 yazsın siz 2 yazın o 2 yazsın.Durum eşit ilerlesin aksi taktirde çok konuşan boş konuşana dönersiniz.
    10 - Sevdiğinizi belli edin, onu görür görmez ona bakın ve aşırıya kaçmadan gülümseyin.Yoksa kaybedersiniz, başkası kapar.
    11 - Romantik ve ormantikliği bir arada tutun.Yeri geldimi sert, yeri geldimi romantik olun...Kısacası "KENDİNİZ" olun, o fenerbahçeyi tutuyor diye fenerbahçeli olmayın.Onun yediği yemeklerin aynısını sevdiğinizi söyleyip aa ne çok ortak noktamız varmış demeyin, kendiniz olduğunu belli edin..bırakın o size ayak uydursun, siz ona değil..Kendi zevklerinizden onun için vazgeçmeyin..(Alkol bir zevk olabilir ama dini açıdan günah ve karşı tarafın ailesi hoş karşılamayabilir.)

Nota'da bir yerde bulusup kahve içip sohbet etmek istediğini söylersin, konunun önemli olduğunu vs.. dile getirirsin..yazarsın bişeyler olay budur.. Kesinlikle ama kesinlikle aracı olayı karsıdaki kızın kisiliğine bağlıdır."Benimle konusamıyor belkide beni çok seviyordur utanıyordur" diyende olur "Utangaç biriyle işim olmaz, erkek adam gelir yanima" diyende olur.Kadından kadına değişir bence..

Sosyal dinamikler degisti. İyi okumak analiz yapmak gerekir. Buradaki durum ezikliktir. Cunku ayni ortamda kizla bakisip yanina dahi gidemiyorsun. O kizin nesi ulasilmaz bu durumda ? Kiz ulasilmaz degil, yanina gidemeyen ozguvensiz ve utangac.

Maddelerin coguna katiliyorum.

4- Orada ''tanisalim mi'' cumlesine vurgu yaptiysan haklisin. Ama hic tanimadigin bir kizin yanina gidip tanisirsan red yemezsin. Agzi laf yapan, isini bilen bir erkek hayatinda ilk defa gordugu, daha once bakismadigi bir kizdan her ortamda 5-6 dk'da telefon numarasini alabilir.

5- Peki arabayi kiralayip geri verince ne olacak ? Yapmayin boyle seyler.

6- Kizina gore degisir. Bazen p.c olmak daha karlidir. Ki cogu durumda karlidir. Sadece o kiz oldugunu, ona muhtac oldugunuzu belli ederseniz buyuk ihtimalle tekmeyi yersiniz.

7-8 celiskili. Kendiniz oldugunu belli edin diyorsun. Ama kizin yaninda alkol sigara icmeyin diyorsun. Alkol kullanan bir adam kizin yaninda da kullansin, kendisi olsun. İleride ne erkek ''benim alkolume karisma'' desin ne de kiz ''sen eskiden icmezdin'' demesin.

Madem erkek kendisi olacak, neden araba kiraliyor mesela ?

Ya iliskilerin taktikle yurudugunu kabullenip bunlari yaparsiniz, ya da kendiniz olup isi sansa birakirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.