Şimdi Ara

YARDIM EDİN HAYAT MEMAT MESELESİİİİ.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar bundan 2 yıl önce bir kız ile tanıştık.birbirimizden hoşlandık ve çıkmaya başladık.kız ilişkisini aileden sakladı sonra söyleyelim dedi ben istemedim. aradan 5 ay geçti ve kızın arkadaşlarından biri bizi ispiyonladı kızın babası beni çekti konuştu kızıma zarar verirsen seni keserim oyarım dedi ben onu seviyorum zarar vermem dedim ama kızın ailesi bana hiç güvenmedi aslında nedense kızlarına güvenmiyorlardı neyse günler geldi geçti ve 8. ayımızda biz ayrıldık kız çok kötü olmuş psikologa fln gitmiş resmen çökmüş 1 yıl ayrı kaldık ve bu süreyi kendisine ve ailesine zehir zıkkım etmiş.evet şimdi tekrar çıkmaya başladık en baştan fakat bu sefer ailesinden saklamak istemiyorum gizli saklı olsun istemiyorum daha dogrusu (18 yaşındayım şuan)ama söylemeyede korkuyoruz bizi ayırırlar diye niyetim ciddi çünkü beni böyle seven biri hayatım boyunca karşıma çıkmaz.simdi ben bu kızın ailesine söylesek babası benimle bidaha konuşşa ne demeliyimki bana güvenmelerini saglamalıyım ne yapmalıyım arkadaşlar tecrübeli abilerimizden yardım bekliyorum.yani nasıl onları bu ilişkiye rıza verir hale getirebilirim.ben kızınıza vermem amca ben onu seviyorum fln desem olurmu yardımınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lxlmelihlxl -- 6 Nisan 2013; 18:45:27 >

• kolpa yapmıosan pm at :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.