Bildirim
YARDIM EDİN ACİL !!!!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
YOK MU YARDIM ETCEK BIRILERI! -
Işığı yanıyor mu ? ve Windows kaç kullanıyorsun 7 mi yoksa vista , xp nedir ? -
windows 7 kullanıyorum ve ışığı yanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoykal -- 15 Eylül 2011; 19:01:59 > -
windows 7 kullanıyorum ışığı yanıyor -
yok mu yardımcı olcak birileri ya!!! -
Bilgisayar>Özellikler>Aygıt Yöneticisi
Bilinmeyen Aygıt’a sağ tıklayıp Özellikler’e tıkla , Sürücüyü Güncelleştire tıkla , Sürücü Yazılımı İçin Bilgisayarımı Tara‘ya tıkla , Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver‘e tıklay , Listeyi en aşağıya indirip, Windows Sınıfı İçin Microsoft Common Controller‘a tıkla , Xbox 360 Wireless Receiver for Windows’a tıkla , Gelen uyarıya EVET de bakalım olacak mı. -
o oldu fakat bu sefer de joystick i tanımadım :D -
receiver ile gamepad’e aynı anda düğmelerine basılı tut birbirlerini tanımaları için , üzerlerinde küçük düğme var göreceksin zaten iyice bak -
basıyorum ikisinede olmuyor ya :S -
cihazları birbirine yakın ve görecekleri bir şekilde tut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 15 Eylül 2011; 19:33:40 > -
dip dibe yapıyorum olmuyor :S -
yaptım yardımlarınız ıcın tesekkurederım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X