Şimdi Ara

yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim mensada 25 lwl çarım var ve ben hiç bi skill filan uplamadım ,sp kasıyorum şuan ve 21 k sp var fakat çar çok zor kaslıyo ve bana göre çok kasan yerde yok.Acaba sp kasmayı bırakıp 4 gap filanmı yapsam olurmu ilerde bi sıkıntı olurmu ? akıl verin çok anlamıyorum bu işlerden . bu arada çarı bicheon fire cold yapcam

• 3 gap git nasılsa 105 te cave e gireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTuna

3 gap git nasılsa 105 te cave e gireceksin

cavede çok mu sp geliyor bu arada sp kasmayı bırakıp 3 gapmı gideyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTuna

3 gap git nasılsa 105 te cave e gireceksin

105'de caveye gireceksin diyorsun ama o level 105e kadar kasması pekte kolay değil.
  • Çharının adı ne bende mensadayım bence sp kasarsan senin için çok iyi olur ilerde sıkıntı oluyor.Ama diyorsan ki ben 105 e kadar taxiyle falan yürütürüm pvp çok işim olmaz o zamana kadar bekleyebilirsin. Ki zaten 100 den önce pvpde pek bir ağırlığın olmaz genelde 100 üstü çarlar oluyor samar kapıda. Bu arada çarın nuker se sana tavsiyem heuksal lıght cold fire gitmen.Diğer serverleri bilmem ancak mensa da spear nuker- dagger - warior çarlar üst sırada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr07

Çharının adı ne bende mensadayım bence sp kasarsan senin için çok iyi olur ilerde sıkıntı oluyor.Ama diyorsan ki ben 105 e kadar taxiyle falan yürütürüm pvp çok işim olmaz o zamana kadar bekleyebilirsin. Ki zaten 100 den önce pvpde pek bir ağırlığın olmaz genelde 100 üstü çarlar oluyor samar kapıda. Bu arada çarın nuker se sana tavsiyem heuksal lıght cold fire gitmen.Diğer serverleri bilmem ancak mensa da spear nuker- dagger - warior çarlar üst sırada.

charın adı TrCaptainn çar blade fire cold skilleri verdim sp kasmaktan sıkıldım 4 gap yapıyorum sizce iyimi bu arada sizin çarın ismi ne
  • Bir an önce 105 olmaya çalış. Sadece işine yarayan atak skill'lerinin level'ını yükselt. Buff'ları önemseme. 105 level olup cave'e girdiğinde, günde en az 80K SP kasarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bir an önce 105 olmaya çalış. Sadece işine yarayan atak skill'lerinin level'ını yükselt. Buff'ları önemseme. 105 level olup cave'e girdiğinde, günde en az 80K SP kasarsın.

tmm saolun bilgi için zaten günün çoğunu kasılmkla geçiriyorum bu arada blade skili olarak : fırlatma ,kombolar,yatır,batır ,kalkan ve pasif skilli açtım olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman204

quote:

Bir an önce 105 olmaya çalış. Sadece işine yarayan atak skill'lerinin level'ını yükselt. Buff'ları önemseme. 105 level olup cave'e girdiğinde, günde en az 80K SP kasarsın.

tmm saolun bilgi için zaten günün çoğunu kasılmkla geçiriyorum bu arada blade skili olarak : fırlatma ,kombolar,yatır,batır ,kalkan ve pasif skilli açtım olurmu

blade'de başka skill yok zaten ilerde zehirli combolar gelcek , onlar baya işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman204

quote:

blade'de başka skill yok zaten ilerde zehirli combolar gelcek , onlar baya işini görür

iyi ozaman skill wermede rahatım

• Kombolarla bile yetinebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kombolarla bile yetinebilirsin.

tmm saolun artık açtık fırlatmayı zaten biraz skill olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.