Ankaranın kurduyum diyenler burası neresi ?
Arkadaşlar bir yerde takıldım acil yardım
Merhabalar notebookumda bazı sorunlar sebebiyle Windows çöktü yeni Windows kurulmuyor.Herneyse Ubuntu kurmayı denedim ve oldu ancak D diskini silemem.Önemli dosyalarım var.Sadece Ubuntu kullanmak için kurulum yapacağım.Yani açılmayan windowsun üzerine kurmak istiyorum ssd bölümüne.Gelen ekrana evet mi hayır mı demeliyim.?

Valorant ses sorunu
Oyunda içinde ki ayak sesleri karakter replikleri spike sesi raze in bomba veya robot sesi gelmiyor yada çok kısık geliyor.Bazen ses geliyor iken kesiliyor.Ancak bu kesilmeler sırasında kendi ayak sesim silah sesim de herhangi bir problem olmuyor.Lobide iken ses de yine sorun yok.Oyun içi saçma bir şekilde kesilmeler oluyor.Sorun ne kaynaklı olabilir?
Kulaklık Razer kraken Tournament edition.
Güncellemeleri yapıldı.
Bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
Notebook ekranında böyle bir sorun var.Tamirci panel arızalı dedi 1000 tl istedi.Yaptırmadım eve geldiğimde açtım bekledim ekranın alt kısımlarını kurcaladım bıraktım öyle sonra düzelmiş kendiliğinden.2 gün geçti yine ekran da kaymalar başladı.Video da ki halinden daha az yapıyor. Hatta bazen duruyor tekrar başlıyor.Panel mi değişmek lazım yoksa kablolar da ki bir sorun olabilir mi? Paneller gerçekten pahalı.
Ekran kartım yanmış olabilir mi?
Tv kapatınca internetin yavaşlaması sorunu
|
D diskine format atmak ve Trojan sorunu
|
Nvidia shadowplay sesi kaydetmiyor
|
Razer v2 electra mı Logitech G332 mi ?
|
BF5 fps drop problemi
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 184
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.529 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun