SORUNUM ŞU; ŞİRKET BİLGİSAYARINDAKİ VERİLER LAZIM OLDUĞU İÇİN HARDDİSKİ EVE GÖTÜRDÜM TAKTIM ANCAK DİSK BİÇİMLENMEMİŞ HATASI VERİYOR DEVAM EDERSENİZ TÜM VERİLER SİLİNECEK DİYOR ŞİRKETTEN GETİRDİĞİM HARDDİSKİN İŞLETİM SİSTEMİ WİN98 EVDEKİ XP PRO YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Sen Kendi HDD'ni Master Olarak Ayarla Diğerine Slave Yap Ve Kendi HDD'nin ile Bilgisayarı Aç Orda İşyerinin HDD'sini Görebilirsin Ve Dosyaları Alabilirsin
winxp yüklü harddisk ntfs dosya sistemine sahip senin windows 98 yüklü sistemin fat32 dosya sistemine sahip ise xp kurulu harddiskin içini göremezsin diye biliyorum.
GOKHAN_366'NIN DEDİĞİ GİBİ ÇÖZEBİLİRSİN,
BİR BAŞKA YOLUDA BİLGİSAYARINDAKİ CD-ROM'UN KABLOLARINI ÇIKART VE ORAYA İŞYERİNDEN GETİRMİŞ OLDUĞUN HARDDİSKİ TAK, BU ŞEKİLDE SORUNUN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR, MASTER VE SLAVE AYARI YAPMADAN BU ŞEKİLDEDE ÇÖZERSİN,
stresss teşekkür ederim diğer seçenekler olmadı ama senin söylediğin -cd-rom yerine tak - oldu gerçekten teşekkür ederim yardımların için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme