Şimdi Ara

YARDIM..ECS A770M-A AMD neden ucuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi system toplamaya karar verdim ,hepsiburada'dan ucuza bu anakartı buldum..asus ve gigabayttan daha ucuz,sizce neden olabilir,alsam iş görürmü..
    toplayacağım sistem : amd 5000 + ecs a770 + sapphire 3870 ddr4 + corsair 2gb 800mhz soğutuculu + sagitta 2 + acer 22 lcd + 320gb samsung sata
    bu sistemin oyun performansı nasıl olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satyrosa -- 25 Ağustos 2008; 18:05:55 >

Burada daha ucuz: http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=A770M-A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 25 Ağustos 2008; 22:14:02 >
  • yani bu anakart gigabaytın ve asusun 770 chipsetli ana kartlarıyla aynı özellikleri taşıyomu..yoksa daha alt versiyonumu..çünkü pc toplarken diğer markalarla arasındaki farkı ekran kartına yatırsam daha ii olur gibi..
  • Evet, diğer 770 çipset anakartlarla aynı teknik özelliklere sahip. Anakartta temel özellikleri kuzey ve güney köprüsü çipset özellikleri belirler. Onun dışındaki ekstra özellikler, kullanılan malzeme, işçilik, satış sonrası hizmet vs. markaya göre değişebilir. Bence çekinmeden alınabilir. Asus M3A (Amd 770) kullanıyorum ama bu modeli çok sorunlu tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 26 Ağustos 2008; 1:00:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 26 Ağustos 2008; 18:24:40 >
    Harita Mühendisi

resimdeki zatı muhterem benim bu arada :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim gezmen..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.