Şimdi Ara

Yardım dostalar, Polo 1.2 TD mi , Peugeot 208 1.4d Otomatik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araçtan birini alıcam...

Yakıt(dizel) tüketimi çok önemli, agresif araç kullanan birisi değilim ayrıca otomatik vites olursa iyi olur ama ilk etapta yakıt tüketimi...

Bildiğiniz üzere polo 1.2 dizelinin otomatik vitesi bulunmamakta...Pejo da ise otomatik vites için motor 1.4 e çıkıyor...Ancak şunu biliyorum aracın ağırlığı, çekici vs yakıt tüketimi etkilemekte...

sizce hangisine yönelmeliyim;

Peugeot 208 1.4 D Otomatik mi yoksa Polo 1.2 TD mi ? hangisi az yakar veya çok az biraz daha yaksın peugeot konforu mu olsun, ne dersiniz ?

• veya başka bir araç tavsiyeniz var ise belirtebilirsiniz ? yaris, punto...vs mesafe yapan birisiyim yakıt çok fazla bütçemi etkiliyor

şimdiden teşekkürlerimle...
  • pejo nun parçaları çok dandik servis servis gezersin. alman ya da japon arabası tercih etmen daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofrost

pejo nun parçaları çok dandik servis servis gezersin. alman ya da japon arabası tercih etmen daha iyi

Bahsettiğiniz pejo benim 5 küsür yıldır kullandığım pejo mu? Yoksa başkası da mı var?
  • 208 dizel otomatik en az yakan dizel bildiğim kadarıyla.donanım olarak polo yanına bile yaklaşamaz.esp, hil-holder,4 havayastığı,bluetooth,hız sabitleme-sınırlama aklıma gelen ilk fazla sunulan donanımlar.
    illa polo alacam diyorsan polo bm al
    ama fiyatlar çok yüksek.hiçbiri şuan fiyatının arabası değil
  • Bence ikisi de degil. Clio 4 1.2 120hp edc. Ucusa hazirlan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.