Şimdi Ara

[YARDIM] CS:GO NVDIA FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SEVGİLİ ARKADAŞLAR SİSTEM ÖZELLİKLERİM RESİMDE GÖZÜKTÜĞÜ GİBİDİR FAKAT MANUEL YAZIYIM

İ7-2630 QM CPU @ 2.00 GHZ 2.00 GHZ

8 GB DDR3 RAM

64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ X64 TABANLI İŞLEMCİ

2 GB NVİDİA GT540M 128 BİT EKRAN KARTI

128 GB SSD

VE FPS 20 ALIYORUM BU NORMALMI OYUN AYARLARI FULL EN DUSUKTE 640 X 480 OYNUYORUM VE FPS HALA AYNI AKLINIZA GELEBİLECEK ÇOĞU ŞEYİ DENEDİM
    NVIDIA DENETIM MASASINDAN CSGO AYARLARINDAN TUTUN EKRAN KARTININ GUNCELLESTIRMESINE STEAM ACIP KODLARINI YAZMAKTAN TUTUN BIOS GUNCELLEMESINE KADAR BIR DUNYA ŞEY DENEDIM GTA 4ü FULLDE OYNARKEN BUNU NASIL DUZELTECEGIM AKLINIZA GELEN FARKLI YONTEMLER VAR İSE BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM CS 1.6 VE CS:GO DA FPS ALAMIYORUM YARDIM EDİN İYİ FORUMLAR

• İŞLEMCİ 8 ÇEKİRDEK BU ARADA
  • bilen arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum
  • ddestek??
  • Öncelikle merhaba biraz geç cevap ama umarım görürsün 540m ekrankarti benim laptoptada var aynı sıkıntılar bendede vardı. youtubetaki videolarda çeşitli kodlar var

+Fps max 999 diye birsey var oyun başlatma seçeneklerinde onu fps max 61yap çünkü laptop max 60 verebilir aslında fazla verir ama ekrandan dolayı 60 veriyor. +999 yaptığın zaman ekran kartı boşuna yorulmuş oluyor. Umarim yardimci olmusumdur benim fps bu sekilde 60 yapinca cozulmustu sabit 60 fps aliyorum arada smoke icinde felan 20 25 lere dusuyor. Ayrica makine daha az ısınıyor artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ekran kartıyla gta 4ü full ayarlarda nasıl oynuyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayarlardan XBOX desteği kapattın mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO rank sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CRYSİS 1 KASMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.