Şimdi Ara

Yardım\\Cpu Sogutma\\110 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5600286/mpage_1/key_//tm.htm#5634888
    arkadaslar konuyla ılgılı termık macun ıse yararmı yoksa sızce sogutma konusunda yenı fan mı almalı yada bılıgsayarcılaramı gostermelıyım

• yazık ya ..ulan bu intele o kdr para gidiyor . birde +fan + macun masrafı uğraştırıyor insanı..

valla arkadaşım size üzüldüğümden diyorum bunları , inteli kötülemekle fln alakam yok ya
  • okı ama amd de aynı degıl mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 29 Ocak 2006 21:42:40 >
  • dostum 110 derece olmus bırakya kapat makınayı yolla garantıye .bısey olmadan.
  • pekı bı fan onerısı olan varmı arkadaslar
  • AMD BÖYLE DOSTUM

Yardım\\Cpu Sogutma\\110 Derece
  • kardes benım de boyleydı ıste ne oldu anlamdım ben bu cıhazı 7-8 aydır kullanıyorum
    2 gun once bı gıttı bı daha gelmedı
    nfs most wanted acıkkıne myıe ve outlook acıp fıfa oynuyordum ben bu pc ile bi gram artıs yoktu anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: InsideR

kardes benım de boyleydı ıste ne oldu anlamdım ben bu cıhazı 7-8 aydır kullanıyorum
    2 gun once bı gıttı bı daha gelmedı
    nfs most wanted acıkkıne myıe ve outlook acıp fıfa oynuyordum ben bu pc ile bi gram artıs yoktu anlamadım gitti

o zmn bi kısadevre olmuş olabilir anakartında...veya powerdan kaynaklanan bir sorun , durduk yerde macun fln azalmaz....fanının devrini artır , 5000rpm fln yapsın en az...
  • Aman!!!!!!!!! tutuşmuş işlemci kapat hocam çok geç olmadan kapat! Aç kasayı şimdi..Açtın mı?Bak bakayım o dandik (bendekinin aynıdır muhtemelen) stok CPU fanının üzerinde bi dünya toz birikmiş mi ve hatta fan dönüyo mu?110 derece diye Cpu ısısı olmaz olamaz kardeş bende 55'e çıktı diye foruma yazı yolladım..Sen direkt at o fanı yerine şundan al bakiim hemen.

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CNPS9500%20LED

macun falan kar etmez artık ona..

Bu arada biplemeler ditlemeler geliyosa makineden kesin toz sorunu söz konusu.

• işlemci zaten sıcak çalışmaya programlanmış bide, fanın tozlanması, macunun ilk zamanki halini yitirmesi,,

amaannnnn ıyyyyyyyyyyyy,, evladım kapa onu

hadi kolay gelsin, sabır dileyelim sana başarman için , ama garantiye götür bence öncelikle
  • fanı kontrol et donuyomu bakalım :) aynı sorun askerde başıma geldi makinanın fanı bozuktu once tamir çabaları ardından yeni fan :) kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Aman!!!!!!!!! tutuşmuş işlemci kapat hocam çok geç olmadan kapat! Aç kasayı şimdi..Açtın mı?Bak bakayım o dandik (bendekinin aynıdır muhtemelen) stok CPU fanının üzerinde bi dünya toz birikmiş mi ve hatta fan dönüyo mu?110 derece diye Cpu ısısı olmaz olamaz kardeş bende 55'e çıktı diye foruma yazı yolladım..Sen direkt at o fanı yerine şundan al bakiim hemen.

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CNPS9500%20LED

macun falan kar etmez artık ona..

Bu arada biplemeler ditlemeler geliyosa makineden kesin toz sorunu söz konusu.

evvet bıpler mıpler gelıodu
    bugun goturduk bakalım verdık bılgısayarcıya ne cıkacak?
    fan donuo toz vardı temızledım
    amma fan 2200 rpm den fazla artmıyordu normalde alet kendı ayarlıo ısı cıkınca ama ayarlamıyor ıste

• quote:

Orjinalden alıntı: dawnwater

fanı kontrol et donuyomu bakalım :) aynı sorun askerde başıma geldi makinanın fanı bozuktu once tamir çabaları ardından yeni fan :) kolay gelsin...

olmadı zaten yenı fan
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=qcWrII4owmtZbY6i4IXt6vfLMVFRgt&ad=overclock&ur_no=140

• takamamışlardır belki fanı düzgün zira hercules falan olmak lazım intel fanlarını takmak için dicem ama sen kontrol etmişindir zaten herhalde :P

fanı takınca anakart eğriliyo ehu :)
  • bı ara zatebn kıracam dıe korktum anakartı
  • Hıııı... Diyosun ki toz vardı temizlettim...E o fanı yağlamak lazım o zaman.Fanın üstündeki etiketi kaldırıp biraz en incesinden makine yağı dökmek lazım içeri..Belkim tozdan kıldan tüğden yumaktan dönmekte zorlanıyor olabilir fan.Everest var mı sende?Kaç gösteriyo maksimum hıza?
  • onuda yaptık bea kardesım yagda doktuk =)
    22000 rpm gosterıo
  • hocam getir o aleti persembe gunu izmir gaziemire, lpg basalım, serinlesin, kendine gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dokuzeylul

hocam getir o aleti persembe gunu izmir gaziemire, lpg basalım, serinlesin, kendine gelsin

• arkadaslar bugun bılgısayarcıdan aldım pc mı ama duzelmemıs sorun maınboardda dıo bıos gıttı gıdecek dıo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.