Şimdi Ara

Yardım C Format atılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konu yanlış yerdemi bilmiyorum ama C diskine format atamıyorum ne olur yardım edin ALLAH rızası için.

[simage]
     Yardım C Format atılmıyor
    [/simage]

• hdd nin driverini bulamamış windows
  • Onu nasıl ayarlayabiliriz kardeşim çözümü nedir ?
  • eğer windows dvdsinde arıza yoksa ve yeni nesin windows 8 destekli bilgisayarda yaşıyorsanız bu problemi okumaya devam edin...

benimde başıma yeni nesil bioslu (uefi bios diyorlar.) bir asus'a format atmaya çalışırken böyle birşey geldi. recovery yapılamıyordu. çünkü kullanıcı recovery dosyalarını silmişti.

çözüm şurada yazıyor:

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=209045

hazırlaması kolay değil. o yüzden işi bilen birinden yardım alman gerekiyor.

özet olarak windows 7 dvdsini bir usbye yazıyorsun. fakat usb'ye attığın dosyalardan birinde değişiklik yapman gerekiyor. çözüm basit gibi ama o bunları hazırlamsı o kadar kolay değil. bilen birinden yardım alın derim.

• Aslında yeni nesil bir bilgisayar sahip değilim.
    Format sebebim ise 'c' diskimde hiç oyun olmamasına büyük programlar olmamasına rağmen full gözüküyor , Yerel disk 'd' ise Pro Evoulotion soccer 2012 , 2013 serileri Fifa 13 Nba 2K13 Fm 12 , 13 gibi kapsamlı ounlar bulunmasına rağmen dolu değil yerel disk 'c' formatlamak istediğimde bu hata geldi başıma.
    Bir detay daha Format iso şeklinde dvd siz olarak atmaya çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format yardım
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.