Bildirim
YARDIM Brodway 120km yi geçmiyo

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Broadway lerin göreceği max hız 130-140 zaten.
Siz hava filtresini değiştirin yağını tazeleyin, tekrar bir deneme yapın, ama dikkat edin hocam broadwaylerde fazla hız iyi değildir yol tutuşu sakat. -
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
Siz hava filtresini değiştirin yağını tazeleyin, tekrar bir deneme yapın, ama dikkat edin hocam broadwaylerde fazla hız iyi değildir yol tutuşu sakat.
Öncelikle teşekkürler. Hız konusunda çok haklısınız ama 120kmyi zor gördü. Bakımları da yapılmış ama? -
quote:
Siz hava filtresini değiştirin yağını tazeleyin, tekrar bir deneme yapın, ama dikkat edin hocam broadwaylerde fazla hız iyi değildir yol tutuşu sakat.
Kaç defa broadway kullandın?
karbüratörlü broadwayler 160 görür rahat, motorda bir arızası yoksa, enjeksiyonlu rnilerin 180e yolu var. -
Vitesleri redline da değiştirin 4.viteste en son basabildiğiniz kadar basın sonra 5. vitese atın ve böyle bir müddet deneyin otogazı gelişigüzel yerden almayın üç beş kuruş fazla verin kötü gaz almayın gaz diye hava basan yerlerde var gaz ayarını kontrol ettrirn önceki sahibi az yaksın diye kıstırmış olabilir. -
quote:
bakımlıysa 170i rahatlıkla görüyor broadway, nereden çıkarttın 130 140ı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
quote:
karbüratörlü broadwayler 160 görür rahat, motorda bir arızası yoksa, enjeksiyonlu rnilerin 180e yolu var.
Alıken tüm testleri geçti. Araç 8000 kmde daha ve tanıdık güvenilir birisinden aldık. Lpg dönüşümü bile yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: m.C.k.
quote:
bakımlıysa 170i rahatlıkla görüyor broadway, nereden çıkarttın 130 140ı?
15 yıllık bir araç, motor eskime payınıda kat. Zor görür o değerleri bence . Enjeksyonlu motormuş, o görür, ama ben karbiratorlü broadwaylerle karıştırdım. -
bırak 120 yi 70 i 80 i geçmemek lazım o araçlarla guvenlik sıfır yol tutuş da aynı doğan sahin den iyi de olsa bir kaç kez kullandım sıfır alınmış r 9 araba guven vermiyor yuksek hızlarda -
quote:
Orijinalden alıntı: iakbay06
Vitesleri redline da değiştirin 4.viteste en son basabildiğiniz kadar basın sonra 5. vitese atın ve böyle bir müddet deneyin otogazı gelişigüzel yerden almayın üç beş kuruş fazla verin kötü gaz almayın gaz diye hava basan yerlerde var gaz ayarını kontrol ettrirn önceki sahibi az yaksın diye kıstırmış olabilir.
Redline ? -
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
bırak 120 yi 70 i 80 i geçmemek lazım o araçlarla guvenlik sıfır yol tutuş da aynı doğan sahin den iyi de olsa bir kaç kez kullandım sıfır alınmış r 9 araba guven vermiyor yuksek hızlarda
Hız yapmamak en iyisi ama kafıza takıldı işte:) -
5. vites 3000 devirde tam 90 yapıyormu bak, 4000 devirde 120 aynı şekilde, vites oranı budur, az ise sıyırıyordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ankaraharun
quote:
Vitesleri redline da değiştirin 4.viteste en son basabildiğiniz kadar basın sonra 5. vitese atın ve böyle bir müddet deneyin otogazı gelişigüzel yerden almayın üç beş kuruş fazla verin kötü gaz almayın gaz diye hava basan yerlerde var gaz ayarını kontrol ettrirn önceki sahibi az yaksın diye kıstırmış olabilir.
Redline ?
o kadar zorlamaya o r9 dayanmaz redlinemişson devirde vitesi yuksel t demek istiyor arkadaş sanırım
-
quote:
quote:
Redline ?
Devir çubuğunu kırmızıya daya yani. -
Redline yani devir saatine baktığınızda sonlarına doğru kırmızı olan bölgedir Brodwayde varmı bilmiyorum vitesleri genelde devir kırmızı alana gelince değiştirin demek istedim. -
bizim arkadaşında vardı oda 130 felan görüyordu son tüpta tabi.zaten brodwayin neyi 180 uçar gider vallaha -
Öncelikle teşekkürler herkeze. Çok cahilim oto konusunda. Dediklerinizi uygulayacağım. Avrupa araba gibi performans beklemiyoruz tabiki ama otonun arkasına 2 oto bağlayıp çekiyomuş gibi sanki araç:) -
quote:
quote:
quote:
karbüratörlü broadwayler 160 görür rahat, motorda bir arızası yoksa, enjeksiyonlu rnilerin 180e yolu var.
Alıken tüm testleri geçti. Araç 8000 kmde daha ve tanıdık güvenilir birisinden aldık. Lpg dönüşümü bile yok.
Ben mi yanlis okudum yoksa 12 yasinda araba 8000 km de mi? Eger dogruysa motor curumustur yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
quote:
quote:
quote:
Alıken tüm testleri geçti. Araç 8000 kmde daha ve tanıdık güvenilir birisinden aldık. Lpg dönüşümü bile yok.
Ben mi yanlis okudum yoksa 12 yasinda araba 8000 km de mi? Eger dogruysa motor curumustur yahu
Evet. bayağı yatmış araba. Biz de az km iyi olur zannediyoz ama?
-
broadway ın vıtes aralıkları bıraz az.5. vıteste 90 km/h hızda 3000rpm yapmaktaydı yanılmıyorsam.
5 yıl 1.4ibroadway kullandım.140-150 bastım ne yalan soylıyeyım(benzın)ama guvenb vermıyor.o arabanın hakkı 100
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 26 Aralık 2011; 0:59:44 >
Benzer içerikler
- fiat egea marş basıyor ama çalışmıyor
- peugeot 206 otomatik vites nasıl
- vekaletle araç satışı
- ön park sensörü montajı
- tiguan 2.0 tdi 4motion yorum
- audi a6 2025
- renault rafale 2024
- dacia fiyat listesi
- citroen fiyat listesi 2025
- passat üretimi durdu mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X