Şimdi Ara

YARDIM : Broderlands Donma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Borderlands i sorunsuz indirdim sorunsuz yükledim ve sorunsuz bi şekilde açıyorum, Fakat! oyunu oynamaya başladıktan bi süre sora komple oyun ekranı donuyor ve CTRL+ALT+DEL yapana kadarda düzelmiyor. Ama donduğu halde arkaplandan sesler gelmeye devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Bu arada PC yüzünden donabilir cevaplarına karşılık PC özelliklerini yazıyorum

Ana Kart : AMD Phenom II x4 Processor 3.20GHz
    RAM : 4GB
    Ekran Kartı : Asus EAH5870 DDR5

• Ekran kartinizin ve anakartinizin driverlarinin guncel olduguna dikkat edin. Gerci borderlands eski bir oyun sizin ekran kartiniz icin ama gene de denemenizde fayda var. Bir de arka planda calisan bir program varsa onu kapatarak denemenizde yarar var. Bazen bende de ayni problem oluyor, arkada calisan bir program kendi kendine birseyler yapiyor o sirada problem yasabiliyorum aynen sizin gibi. Aklima gelenler bunlar belki diger arkadaslar daha spesifik cevaplar vereceklerdir borderlands ile ilgili
  • Ekran kartını güncellemeyi denedim , daha öncede denemiştim ve mavi ekran hatası veriyo güncellerken sinir bozucu bi sorun (: arka plandaki bütün herşeyi kapatarakda denedim ama sorun hala devam ediyor :S
  • evet çok düşündürücü... PC yi alalı 6-7 ay filan oldu aldığımdan beri güncelliyemiyorum ekran kartını! Kurulumunda bi hata yaptı kesin aldığım yer... Cazip gelen tek çözüm format atıp tek tek driverları indirip yüklemek gibi geliyor (: bi tek bu oyunda hata veriyor şu anda ötekilerde bi hata vermedi.

Orijinalden alıntı: xanty

Sadece bu oyunda hata veriyorsa oyunda sorun vardır tekrar indir yada ilacını değiştir. Ancak ekran kartını güncelleyememen de düşündürücü.

işin ilginç yanı donma sorununu yaşayanların büyük bir kısmı oyunu orjinal almış olan oyuncular(benim gibi). bende bu oyunu 2 hafta önce falan aldım ancak daha keyifle oynayamadım
  • Bende ilk yüklediğimde donma sorunu olmuştu.En son çıkan driverı yükleyince düzelmişti.Driver güncellerken mavi ekran hatası vermeside hayra alamet değil.Garantisi varsa teknik servise vermenizi öneriririm.Benim PC'de belli aralıklarla mavi ekran hatası veriyordu.En son formatta falanda veriyordu,teknik servise yolladım anakart ve hdd bozuk çıktı.
    Daha Fazla Göster
  • Bende oyun farketmeden önce kasma, sonra donma, sonra bilgisayar donma, sonra mavi ekran ve bilgisayar bir daha açılmadı. 1 hafta arayla 2 kere aynı hatayı verdi. Dikkat et sende.
  • abi ne mavi ekranı ya windows 7'de yok öyle bir olay. bill gates sonunda mavi kabusu tarihe gömdü donma sorunu sıcaklıktan kaynaklanıyormuş. biraz yağmur yağdı, şu an oyunu sorunsuz oynuyorum işin ilginç yanı bilgisayarda ondan fazla oyun var ve sadece ikisi orjinal. kopyalarda sorun çıkmıyorda her orjinal aldığım oyun beni hayatımdan bezdiriyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.