Bilgisayarım c/ altında klasör açıyor kendi bildiğine.. mesela ali klasörü ... nasıl bir ayar yapayımki bilgisayarım ali klasörü açamasın. sadece tek bir isimde açıyor. koruma koymam lazım. o isimde klasör açamasın.
başlangıçta çalışan programları kontrol edin , sevimsiz bi program bu tip sıkıntılara yol açabilir , sonrasında spyware ve virüs taramasından geçirin harddiski
Hocam ya virüs vardır bilgisayarında ya da bilgisayarı başka bir kişi ile ortak kullanıyorsan o yapabiliyor olabilir.
Sen en iyisi temiz bir tarat bilgisayarını combofixle güvenli modda.
cevaplarınız için tşkler. benim talebim şu. o klasör adında bir klasör açamasın. koruma koyamıyoruzmu ?
Arkadaşım Korumaya gerek yok AntiVirüs ile tarattır tarattırdıktan sonra eger halen aynı sorun varsa Format atılması gerekecek çünkü böle sorunları çözsen bile Tekrardan Bu sorun olabilirr
konuyu iyice şöyle açayım. pc de virüs yok. ama ben pc de klasör açmak istediğimde o adlı klasörü açmaya izin vermeyecek. örnek: bilgisayarda "ahmet" adlı klsör açmak istiyorum. bu adlı klasörü açmak istediğimde izin vermeyecek .
registery ayarlarına girip gerekli kodları yazmak gerek....