Yazılım bölümüne açacaktım ama orada kimse yok.Burada daha çok anlayan çıkar herhalde.Kaldıracağım kaldır diyorum ama bu yazıyor."The installer has detected that another installation is running.Please finish the first installation and start the installer again."Bu sanırsam başka bir yükleme var onu bitirin ondan sonra tekrar deneyin diyor.Ama bende başka bir yükleme de yok ki.Dillerden Türkçe'yi ayarlamıştım.O da tam olmadı.Bir yerde Türkçe veriyor.Bir yerde de İngilizce.Acaba ondan mı?Lütfen yardım edin.İsterseniz ekleyin:turker.kaya@yahoo.com
yukarı
bence pc yi yeniden başlat ondan sonra bir tekrar dene olmadı önce program files dan kaldır sonra program ekle/kaldır a geç...
Yanılmıyorsam program hala çalışıyor pc ni yeniden başlat yine çıkarsa Windows Görev Yöneticisinden işlemi sonlandır yap düzelir heralde
en garantisini söylüyorum..nero nun sitesinde versiyonuna göre "clean tools" lar var onlardan uyanı indir ve neroyu onunla kaldır..
Silinmeyen Programları Bu Yolu İzleyerek Silebilirsiniz. Başlat-Çalıştır-Regedit-->Hkey_Local_Machine/Software/MicrosoftWindows/Currentversion/Uninstall
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
en garantisini söylüyorum..nero nun sitesinde versiyonuna göre "clean tools" lar var onlardan uyanı indir ve neroyu onunla kaldır..
Silinmeyen Programları Bu Yolu İzleyerek Silebilirsiniz. Başlat-Çalıştır-Regedit-->Hkey_Local_Machine/Software/MicrosoftWindows/Currentversion/Uninstall
Evet Regedit'e girerek bul kısmına Nero yazıp F3 tuşu ile arama yapıp nero ile ilgili tanımlamaları bulup silebilirsiniz.
tekrar yüklemeye çalış yüklerken install secenegini degilde remove secenegini yanı kaldir secenegini işaretlemelisin. bu sayede kalkar. bu arada programın hala arka planda çalıştıgını belirtiyor. istersen görev yöneticisinden nero adlı bi işlemin olup olmadigna bak varsa işlemi sonlandir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme