Şimdi Ara

Yardım beyler nero yu kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım bölümüne açacaktım ama orada kimse yok.Burada daha çok anlayan çıkar herhalde.Kaldıracağım kaldır diyorum ama bu yazıyor."The installer has detected that another installation is running.Please finish the first installation and start the installer again."Bu sanırsam başka bir yükleme var onu bitirin ondan sonra tekrar deneyin diyor.Ama bende başka bir yükleme de yok ki.Dillerden Türkçe'yi ayarlamıştım.O da tam olmadı.Bir yerde Türkçe veriyor.Bir yerde de İngilizce.Acaba ondan mı?Lütfen yardım edin.İsterseniz ekleyin:turker.kaya@yahoo.com

• yukarı
  • bence pc yi yeniden başlat ondan sonra bir tekrar dene olmadı önce program files dan kaldır sonra program ekle/kaldır a geç...
  • Yanılmıyorsam program hala çalışıyor pc ni yeniden başlat yine çıkarsa Windows Görev Yöneticisinden işlemi sonlandır yap düzelir heralde
  • en garantisini söylüyorum..nero nun sitesinde versiyonuna göre "clean tools" lar var onlardan uyanı indir ve neroyu onunla kaldır..

link burda:
    http://www.nero.com/eng/downloads-cleantools.html

sağdan devam et sonra toz kaldırmadan
  • Silinmeyen Programları Bu Yolu İzleyerek Silebilirsiniz.
    Başlat-Çalıştır-Regedit-->Hkey_Local_Machine/Software/MicrosoftWindows/Currentversion/Uninstall
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

en garantisini söylüyorum..nero nun sitesinde versiyonuna göre "clean tools" lar var onlardan uyanı indir ve neroyu onunla kaldır..

link burda:
    http://www.nero.com/eng/downloads-cleantools.html

sağdan devam et sonra toz kaldırmadan

tnx benimde işime yaradı sayende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

Silinmeyen Programları Bu Yolu İzleyerek Silebilirsiniz.
    Başlat-Çalıştır-Regedit-->Hkey_Local_Machine/Software/MicrosoftWindows/Currentversion/Uninstall

Evet Regedit'e girerek bul kısmına Nero yazıp F3 tuşu ile arama yapıp nero ile ilgili tanımlamaları bulup silebilirsiniz.
  • tekrar yüklemeye çalış yüklerken install secenegini degilde remove secenegini yanı kaldir secenegini işaretlemelisin. bu sayede kalkar. bu arada programın hala arka planda çalıştıgını belirtiyor. istersen görev yöneticisinden nero adlı bi işlemin olup olmadigna bak varsa işlemi sonlandir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.