Şimdi Ara

Yardım Beyler (modemle ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Karsimizdakiyle interneti ortak kullaniyoruz. Ama bir sıkıntımız var. Bizim evden karsidakinin modemi sadece belirli yerden cekiyor bir milim oynasa hemen kopuyor baglanti. Salonda yerden cekiyor birde kapinin onunden, kapinin onune yatak yaptim ordan giriyorum resmen 2 kat asagimizdaki full cekiyo yandaki cekmiyor bu nasil bir istir anlamadim. Bu konulardan pek anlamam. Yardimci olursaniz sevinirim. Birde modem tek antenli onla mi alakali ? Artik odamdan internete girmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Depik -- 5 Eylül 2013; 22:00:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hiç bilen yardım edebilcek yok mu ?

• Bu fişe takılan artırıcılar var 70 liraya 10 gün önce ben aldım farkettiriyor internet hızını tplink in
  • quote:

Orijinalden alıntı: metock

Bu fişe takılan artırıcılar var 70 liraya 10 gün önce ben aldım farkettiriyor internet hızını tplink in

Hocam internet hızı degil. Bılg veya tabletten wifi acinca modemi bulmuyo sadece kapinin orda buluyo anca ordan baglanabiliyorum internete.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetin hızı değil yanlış söylemişim internetin sinyalini arttırmaya yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metock

internetin hızı değil yanlış söylemişim internetin sinyalini arttırmaya yarıyor

Sağol hocam. Bir araştırayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.