Şimdi Ara

Yardim Bekliyorum.. Boy Uzatma konusu.. Cidden onemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim sorunum boyumla, yas 17 boy hala 1,66 kilo 65, bir boy uzmamasi ne zamana kadar surer,iki neye baglidir. Harbi yardiminizi bekliyorum arkadaslar bu oyle 10 yasindayim boyum 205 diil 166 boyum surda fazla bisey kalmadi gelismenin durmasina.Yardiminizi bekliyorum, egzersiz programi yemek programi falan var diolar,onlardan biri elinizde varsa ve yollarsaniz harbi cok sevinirim. cunku harfi harfine uycam, o yuzden bu tip programlardan birini en ince ayrintisina kadar yollarsaniz sevinirim. simdiden saolun beyler,gorusmek uzere.

• kardeşim piskopatmısın daha 17 yaşındaymışsın boyunda öyle kısa falan değil neden bu kadar panik yapıyorsunuz anlamadım biri sakal çıkartmaya çalışıyor biri boyunu uzatmaya çalışıyor.arkadaşım takma kafana herkes 180,190 olacak diye bi kanun yok 170i geçersin zaten nolacak.Ayrıca bunun diyeti falan olmaz süt ürünleri ye spor yap sigara alkol kullanma denebilir en fazla
  • kilon warmış biraz spor yap düzgün bi spor salonunda çalışabilirsin sanırım boy uzatmayla ilgili bişeyler yapıolardı ve sanırım boyundan dolayı kiloların fazla görünüyo o kilonuda verirsin
    ayrıca kısalar her zaman daha sempatikdir
  • bol bol duş al
  • 16 yaşındayım boyum 1.81 kilom 64 .... kızlarla msn'de görüşebilirim Tipim sağlamdr
  • Bol bol süt iç

Futbolcularında yaptıgı antreman türünden yapacaksın tek ayagının üstünde zıplıcaksın sağ sol karşıklı kısa sürede değişim görürsün.
  • forumda verilmişti boy uzatan egzersizler vardı.. bulan varsa buraya eklerse iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakal fln çıktıysa gelişmen yavaşlıcak demektir yani pek fazla daha uzamazsın. Sana tavsiyem 1 yıl boyunca her gün 1-2 saat basket oyna ve bol kalsiyum al eğer gozle gorulur bir fark olursa bunu devam ettir 19-20 yaşında 1.80 i geçersin
  • süt ve süt ürünleri bolca tüket basket oyna

kalsiyum al bolca
  • sabah sabah dert ettiğin şeye bak ya yat uyu ondan daha ii
  • hergün süt iç meyve sebze özellikle elmanın boy ile alakası olduğunu duydum boy için çok yararlıymış ye bolbol ve spor yap daha 17 yaşındasın takma kafana daha gelişirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swardest -- 27 Nisan 2007; 12:02:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baterist

Sakal fln çıktıysa gelişmen yavaşlıcak demektir yani pek fazla daha uzamazsın. Sana tavsiyem 1 yıl boyunca her gün 1-2 saat basket oyna ve bol kalsiyum al eğer gozle gorulur bir fark olursa bunu devam ettir 19-20 yaşında 1.80 i geçersin

ben 17 yaşına yeni girdim, boy 1.70 bir iki tüyden fazla bişi yok uzarım dimi
  • bn 16 yaşındayım boy 1.86 kilo 75 sabah-akşam süt iç güneşte basket oyna hergün supradyn (böle yazılıo sanırım) iç 1 tane vede acil kilo ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

bn 16 yaşındayım boy 1.86 kilo 75 sabah-akşam süt iç güneşte basket oyna hergün supradyn (böle yazılıo sanırım) iç 1 tane vede acil kilo ver

senin kiloda çok ... 75 çok ...
  • respect saolasin boyle ilaclar lazim insan psikolojik olarakta kendini iyi hissedio o zaman. Su basket olayina kesin basliyorum yapicak hicbisey yok zaten burda,tmmen baskete vercem zamani, de bisey sorucam bende kilo 65 te oyle gobekli falan bi tip gibi gorunmuyorum aksine asiri normal duruo. bende sakal makal hersey var, o kesin etkilio dimi bu gelisme olayini. sunu sorcam beyler futbol boyu kisaltir diye bisey yok dimi,cunku yaklasik 10 yildir duzenli antreman yapiyorum,yalniz arada kum torbasi kullaniodum onu kestim simdi baya zararliymis duyduguma gore.
  • Bende zayıflıktan yakınıyorum kimi diyo takma kafana iyisin yakışıklısın

Kimi diyo az daha kilo alsan çok gzl olcak.

Kimi diyo kilo almalısın kesin kilo al..

Napcağımı şaşırdım.Ama ben Kilo almaktan yanayım. 16 yaşındayım.17 ye girecem temmuzda.boy 1,75 Kilo 50:S Dik yürürüm çelimsiz filan gözükmüyorum ama ben acil kilo almak istiyorum.Body ye gittim iki hafta.Değişim başladı gerçekten ama benim okul günde 10 saat ders var.Sabah çık evden akşam gel.Sonrada spora git.gerçekten çok yoruluyodum bıraktım o yüzden.Yazın gitmeyi düşünüyorum.Hatta mayısın son haftası başlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.