Şimdi Ara

(Yardım) Arızalı Orijinal Sony PlayStation 3 Aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Move Motion Controller Cihazı neredeyse hiç kullanmadım. Uzun süredir cihazı şarj edemiyorum. Sadece bilgisayara bağladığım zaman çalışıyor ve oyun oynayabiliyorum kablolu şekilde ancak çıkardığım anda cihaz kapanıyor. Şarj istasyonları vs. hiçbir şey şarj etmiyor maalesef.

    Blu-ray Disc Remote Controller Cihaz Dualshock 3'ün yanında 10 TL'ye gelmişti. Yaklaşık üç sene falan oldu alalı ancak, üç yıldır PlayStation 3 cihazıma tanıtamadım.

    Bluetooth Wireless Headset Son olarak bir kaç gün önce Bimeks kampanyası ile aldığım kulaklıkta da sorun var gibi. Cihaz şarj oluyor, hatta PlayStation 3'e tanıttım ve şarj istasyonu üzerinden şarj olurken hafif bir cızırtı geliyor ve bu cızırtının, mikrofon ses kalitesini denediğimde mikrofonda yüksek bir şekilde algılandığını gördüm. Bazen cızırtı olmuyor ama şarj olurken cızırtı geliyor. Kulaklığı üstte bulunan kendi bölmesinden şarj etmeyi denedim, şarj oluyor ama hemen sönüyor kırmızı ışık. En önemlisi de kulaklığı şarj istasyonundan çıkardığım anda kapanıyor, ışıkların hiçbiri yanmıyor ve bir daha açılmıyor tekrar şarj istasyonuna takana kadar.

    Bunları nasıl çözebilirim. Garanti demeyin, garanti ile uğraşamam zaten bir tek Wireless Headset'in vardır varsa garantisi ki sanmıyorum Bimeks'in onu garantili göndereceğini. Neredeyse hiç kullanılmayan cihazlar arıza yapıyor. Bu durumu yaşayan başkaları varsa nasıl çözdüler acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 30 Ocak 2015; 12:36:15 >







  • Yardım edecek yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.