Şimdi Ara

Yaratıcı DHlılar Bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, malum final haftası geldi. Ben de boş işlerle uğraşmaya başladım :D Bir tane site açtım ve siz yaratıcı Dhlıların yardımına ihtiyacım var. Site birbirinden alakasız şeyleri birbiri türünden söylüyor.

Yaratıcı DHlılar Bekleniyor

Atıyorum 1 Adriana Limanın 152 tane 50lik bira şişesi ağırlığında olduğunu, Panama Kanalının 622778 tane iPhone 5s uzunluğunda olduğunu öğrenebiliyorsunuz :D Sizden istediğim dönüştürülecek yeni şeyler bulmak. Ben 10ar tane uzunluk ve ağırlık için buldum, yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum :D

Sitenin adresihttp://donustur.blogspot.com/

• anlamadım
  • Basit bir şey aslında siteye giriyorsun. Üstte ağırlık ve uzunluktan birini seçiyosun. Ağırlığı seçtin diyelim ağırlıktakilerden birini seçiyosun karşısında da neye dönüştürmek istiyosan onu seçiyosun sonra o kutucukta yazıyor zaten. Mesela gir ağırlağa Airbus a380i seç sağ taraftan da kilogramı seç kutucuk da 1 Airbus A380 = 361000 Kilogram yazacak yani 361 ton
  • Töbe, haşa.
  • Yaratmak sadece Allah'a mahsustur.
  • UçanPanda kullanıcısına yanıt
    Konu kilit. Banlayın beni.
  • git finallere çalış final haftası siteylemi uğraşıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fregoli kullanıcısına yanıt
    Dönüştürmedeki mantık ne anlamadım.

1 Adriana Lima = 0.8208955223881 Tom Cruise ediyormuş.Neye göre belirliyor bence 1 Adriana Lima 241421421412 Tom Cruise eder

Yarın benimde finallerim var aynı saçmalıkları bende yapıyorum çözümü olan var mı ?
  • Hiç çalışmak istemiyorum böyle saçma sapan şeylere sardım :D
  • buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    :D Kilogramı baz alarak çeviriyor uzunlukta da metreyi baz alıyo :D
  • Final haftası uğraşın böyle şeylerle , herkes tatilini yaparken bütünlemede düşünürsünüz biz ne yaptık diye :)
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Lütfen kötü düşünmeyelim :D
  • 1 fırıncı küreği 1de bugatti veyron ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

1 fırıncı küreği 1de bugatti veyron ekleyebilirsin

2si de eklenmiştir sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.