Şimdi Ara

Yaratıcı Bahaneler lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
39.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. Sınıf öğrencisiyim... Dersler fena sayılmaz. Fakat bu aralar iyice bunaldım! Pazartesi okul sınav yapmıştı. Bugün yine yaptılar ve yarında bu sefer dersanenin sınavı var... Artık tak etti diyebilirim... Dersanede grup inme çıkma olayıda bitti artık. Yani sınava girmezsem hiç bir zararı olmayacak fakat gel gör ki tek çocğum ve ailem her olayı çok abartır, büyütür... Yani 1 günlük devamsızlığı bile o kadar büyütüyorlarki tarif edemem...

Ve sonuç yarın sınava falan girmek istemiyorum.

Olayı açıklasam yine büyüte büyüte burnumdan getireceklerine eminim..

Bana yaratıcı bir bahane lazım arkadaşlar. Yarına kadar yardımcı olursanız sevinirim....

İşe yarayabilecek bilgiler:

Hala yarın sınav olduğunu bilmiyorlar.

Galiba malesef sınava girmeyince evi arıyorlar.

Normalde ders 08.00 de başlıyordu yarın fakat sınav var diye 13.00 da gitmem gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEvaNeSx -- 8 Mayıs 2009; 17:15:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yaratıcı Bahaneler: Sınavlardan, Denemelerden ve Derslerden Kaçınmanın Bilgilendirici Bir Rehberi

Öğrenciler olarak, hepimiz zaman zaman sınavlardan, denemelerden veya derslerden kaçınmak için bahaneler üretmek zorunda kalabiliriz. Yaratıcı bahaneler kullanmak, bu tür durumlarda kurtarıcı olabilir. İşte alakalı bahanelerin bir listesi:

• Sınavlara Girmemek için Bahaneler:

• Hastalık veya sağlık sorunları (doktor raporu almayı unutmayın)
      • Ailevi acil durumlar veya beklenmedik seyahatler
      • Aracınızın bozulması veya toplu taşıma sorunları
    • Denemelere Girmemek için Bahaneler:

• Teknik sorunlar (bilgisayarınızın bozulması veya internet bağlantınızın kesilmesi)
      • Önceden haber verilmeyen etkinlikler veya toplantılar
      • Kişisel yükümlülükler veya çatışan randevular
    • Yaratıcı Bahaneler:

• Evcil hayvanınızın veterinere gitmesi gerektiği
      • Doğaüstü bir deneyim yaşadığınız ve konsantre olamadığınız
      • Zaman yolculuğu yapıp geleceği gördüğünüz ve sınavın/denemenin sonucunu zaten bildiğiniz
    • Mazeret Sınavı Bahaneleri:

• Aynı anda birden fazla sınav/denemeye girdiğiniz ve zamanınızın yetmediği
      • Sağlık sorunları veya kişisel zorluklar nedeniyle sınav/denemeye hazırlanamadığınız
    • Derse Girmemek için Bahaneler:

• Acil bir randevunuz olduğu (doktor, dişçi vb.)
      • Aracınızın bozulması veya toplu taşıma sorunları
      • Ailevi sorumluluklar veya beklenmedik seyahatler

Bunları kullanırken dikkatli olun, çünkü sürekli bahaneler üretmek güvenilirliğinizi zedeleyebilir. Bu nedenle, sadece gerçekten kaçınılmaz durumlarda bu bahanelere başvurmalısınız. Ayrıca, bahanelerinizin inandırıcı olduğundan ve hocanıza veya eğitmeninize saygılı bir şekilde ilettiğinizden emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ya sınava gidiyordum,yolda yaşlı bir teyze karşıya geçmeye çalışıyor çok hızlı gelen bir araba çarpıp kaçtı teyzeye...Bende hemen 112 yi aradım yanlarında gelmemi söylediler...orda teyze yaklaşık 1.5 saat falan beklettiler beni sınavın yarısında girsem ne olur girmesem ne olur dedim girmedim bende
  • Öhhh :D güzel gibi fakat hiç çaktırmadan bu kadar uzun açıklayabileceğimi zannetmiyorum :(
  • Otobüs arıza yaptı başka bi otobüse aktarılmayı beklerken gelen otobüse çarptılar bana bişey olmadı ama sınıf arkadaşım yaralandı. Hastaneye gittik onunla ugraştık. Söyleme tarzın uygun olursa inandırabilirsin
  • isal oldum de sürekli tuvalete koş yarın da sınav var şansa bak yaaa falan de..

sık sık uygula bunu sonra yarın sabahta gir tuvalete geç çık sonra giyin evden çık ama uzaklaşma kapıda bekle 5 dk sonra eve gel.. tuvalete gir. .

hani yolda gelmişte tutmamamışsın hesaabı

en son bu taktikle yıllar önce bi düğüne gidecektik peder zorla götürüyodu, düğüne gitmemek için yapmıştım evde kalıp üst komşu kızını eve çağırıcaktım tabi yıllar geçti büyüdük artık ihtiyaç duymuyoruz sende ilerde lazım olursa bi kardeşine verirsin bu taktiği

• sınava girme, yarın gez toz eğlen biraz.
    sen akşam eve dönünce bir arkadaşın sizin evi arasın, ama ararken dersaneden aradığını söylesin.
    "Evanes, son haftalarda çok değişti. bu aralar çok kaytarmaya başladı, dersaneye de sürekli alkollü geliyor, derslere pek ilgisi yok, sanırım başka bir kızla imam nikahı yapıp evlenmiş, eşi de şu an hamile" desin.

evde hemen seni sorguya çekeceklerdir.

bütün bu iddiaların yalan olduğunu ve başarılı olduğun için sınıfta seni çekemeyen bir arkadaşın tarafından ortaya atıldığını söyle,
    o iddiaların yalan olduğunu kanıtlayınca sınava girip girmediğini sormayacaklar bile. çünkü o kadar şey karşsında sınavın herhangi bir önemi kalmayacak
    bu sayede 'ben başarılıyım' mesajını evdekilere çaktırmadan hissettirmiş olursun.
    ayrıca tüm bunların bir uydurmaca olduğunu sonradan anlasalar bile senin çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu düşüneceklerdir

• quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

isal oldum de sürekli tuvalete koş yarın da sınav var şansa bak yaaa falan de..

sık sık uygula bunu sonra yarın sabahta gir tuvalete geç çık sonra giyin evden çık ama uzaklaşma kapıda bekle 5 dk sonra eve gel.. tuvalete gir. .

en son bu taktikle yıllar önce bi düğüne gidecektik peder zorla götürüyodu, düğüne gitmemek için yapmıştım evde kalıp üst komşu kızını eve çağırıcaktım tabi yıllar geçti büyüdük artık ihtiyaç duymuyoruz sende ilerde lazım olursa bi kardeşine verirsin bu taktiği

Dostum benim de aklıma geldi bu. Hatta annem işten geldiğinde midemi bozmuşum galiba falan dedim. Dün konsere gitmiştim ne içtin ne yedin diye falan sordu... Şuanda en kolayı bu gibi geliyor ama yapamazsam :S :(

Bloddles: Malesef otobüsle gitmiyorum çok yakın eve dersaneler sokağı :D

Kilovereceğim: Ya normalde yarın bizim ders 8.00 da başlıyor... Fakat Sınav yarın 13.00 de olacak yani senin söylediğin olayda inandırıcı olmaz gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar yaratici uyeler var burda valla helal olsun size 40 sene dusunsem bole seler aklima gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

sınava girme, yarın gez toz eğlen biraz.
    sen akşam eve dönünce bir arkadaşın sizin evi arasın, ama ararken dersaneden aradığını söylesin.
    "Evanes, son haftalarda çok değişti. bu aralar çok kaytarmaya başladı, dersaneye de sürekli alkollü geliyor, derslere pek ilgisi yok, sanırım başka bir kızla imam nikahı yapıp evlenmiş, eşi de şu an hamile" desin.

bütün bu iddiaların yalan olduğunu ve başarılı olduğun için sınıfta seni çekemeyen bir arkadaşın tarafından ortaya atıldığını söyle,
    o iddiaların yalan olduğunu kanıtlayınca sınava girip girmediğini sormayacaklar bile. çünkü o kadar şey karşsında sınavın herhangi bir önemi kalmayacak
    bu sayede 'ben başarılıyım' mesajını evdekilere çaktırmadan hissettirmiş olursun.
    ayrıca tüm bunların bir uydurmaca olduğunu sonradan anlasalar bile senin çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu düşüneceklerdir

:D dostum buda baya yaratıcı ama şöyle birşey var:

Hala bizimkiler yarın dersane sınavı olduğunu bilmiyor. Belki buda kullanılabilir bir bahane üretmek için fakat heralde sınava girmeyince evi arıyorlar...

• Karşıma Jessica Alba çıktı. istedi.Böyle bir teklif bir daha gelmez diye kabul ettim.
  • kardeşim bak şimdi snava girmeyince evi filan aramazlar kayıtta kimin telefonu verilmişşe ona mesaj gelir sende o verilen telefonu al hep yanında kalsın messaj geldimi sil o mesajı bitsin gitsin yada telefonun hattını caktırmada degiş filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: xEvaNeSx

quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

sınava girme, yarın gez toz eğlen biraz.

:D dostum buda baya yaratıcı ama şöyle birşey var:

Hala bizimkiler yarın dersane sınavı olduğunu bilmiyor. Belki buda kullanılabilir bir bahane üretmek için fakat heralde sınava girmeyince evi arıyorlar...

hemen mi arıyorlar yoksa ertesi gün mü?eğer bir ertesi gün arıyarlarsa zaten onların aramasına gerek kalmadan sizinkiler dersaneyi arayacak ve bu iddiaların yalan olduğunu kendiliğinden öğrenecektir.

sınavdan hemen sonra arıyorlarsa taktik değiştirmen gerekecek.
    arkadaşın sınav esnasında arasın. sınava girmediğini de yalanları arasına eklesin. sonra sizinkiler sana hesap sormak için seni arayacaklar. başım çok ağrıyordu sınava giremedim diye cevap ver. akşam gelince konuşuruz de
    dersaneden senin sınava girmediğini bildirmek için gerçekten evi arayacaklardır. bu ikinci arama birinci aramada ortaya atılan iddiaların yalan olduğunun açık ispatıdır. çünkü ilk arayan dershane yetkilisi değildi.
    bu durumda sınava girip girmediğinin onlar için çok da önemi kalmayacak çünkü senin imam nikahı ve bebek hikayesinin yalan olduğunu öğrenmek kadar rahatlatıcı bir şey olamaz.
    eve gelince de bu hikayelerin aslını soracaklar, sende beni çekemeyenlerin uydurması dersin

bu arada akşam başını biraz ağrıtabilirler ama inan bak seni bu kadar sıkıştırmaktan vazgeçecekler..

• gaspa uğradın? (paranın hepsini bi arkadaşına ver sonra alırsın):D
  • Eğer yapabileceksen sınava gir kağıda ismini,soyismini yaz ve hocaya kağıdı verip çık githem böylece mesaj da gitmez ailene

veya ben sınavı haftaya biliyordum ayaklarına yat
  • mikrodalga fırın radyasyon yayıyodu evde çift başlı karafatmalar dolaşıyodu.Öldürdükçe dahada çoğalıyodu
    de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __MaSaKi__ -- 8 Mayıs 2009; 19:27:02 >
  • Aileni karşına al. Gitmiyorum de.
  • kahvaltıda müzil ilacı iç, akşama kadar tuvalettten çıkmassın dolayısıyla gidemessin
    yada @Ottoman_poweR in dediği gibi al karşına gitmyicem de ,dürüstlük her zaman en iyisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

isal oldum de sürekli tuvalete koş yarın da sınav var şansa bak yaaa falan de..

uygulandı basarılıdıdr.uygulanabilir...

• sana tır çarptığını söyle, daha sonra etrafında bi ışık belirdiğini ve gözlerini kör ettigini, boğuk bi sesin sana bugun ölmiceksin sen seçilmişsin dediğini ve ışığın yok olduğunu anlat, gözlerini açtığında hiçbirsey olmamıs gibi kalkıp yurudugunu, etraftakilerin meraklı bakışlarından kaçmak içinde bi magaraya sığndığını söyle
  • xEvaNeSx kullanıcısına yanıt
    Hocam hala hayattamısınız merak ediyorumda istediğiniz hedefe ulaştınızmı tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirseniz mutlu olurum. Bide meslek neydi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.