Şimdi Ara

YARARLI UYGULAMA TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yararlanığınız ve memnun olduğunuz uygulamaları burada paylaşarak bu uygulamalardan başkalarının da yararlanmasını sağlayalım. Lütfen kullandığınız yararlı uygulamaları forum arkadaşlarımızla paylaşın. Şimdiden teşekkürler

Bazı yararlı uygulamalar;

1. LastPass: Şifrelerinizi kaydedin, o sizin yerinize tarayıcıda ve uygulamalarda şifrelerinizi otomatik girsin. Uygulamaya kendi ayarlarının içinden PIN koyabilirsiniz.

2. uTorrent: Aynı bilgisayardaki gibi torrent dosyaları indirmenizi sağlıyor. İsterseniz reklamsız pro versiyonu da mevcut.

3. Opera Max: Opera'nın veri tasarruf uygulaması. Aynı zamanda VPN.

4. Smart AppLock: Uygulamalarınıza şifre koyarak meraklı gözlerden içeriğini koruyun.

5. Microsoft OneDrive: Bulutta dosyalarınızı saklayın.

6. Google Drive: Bulutta dosyalarınızı saklayın.

7. RAR: Sıkıştırılmış dosyaları açın, çıkartın veya yeni sıkıştırılmış dosyalar oluşturun.

8. Pocket Casts: Podcast dinleme.

9. PicsArt: Fotoğraf düzenleme uygulaması.

10. Snapseed: Fotoğraf düzenleme uygulaması

11. Flipboard: Çeşitli konularda sosyal haber dergilerini takip edebilir ve kendiniz de dergi oluşturup içerikleri dergilerinize kaydedebilir.

12. Any.do: Yapılacaklar listesi oluşturabilir, hatırlatma için zamanlama ayarlayabilirsiniz. Sade ve kullanışlı.

13. Fabulous: Alışkanlıklar edinmede, gününüzü düzene sokmada yardımcı olan, biraz da motivasyon veren bir uygulama. İngilizce.

14. Journey (Diary): Günlük tutmak, düşüncelerinizi yazıya dökmek için ideal, oldukça sade bir program. Yazılarınıza fotoğraf ve video ekleyebilir ve uygulamayı şifre ile koruyabilirsiniz. Ben şu saatte şunu yaptım gibi teknik şeyler değil de genelde içimi döküyor, düşüncelerimi yazıyorum akşamları. Güzel oluyor. En sevdiğim programlardan. Yazdıklarınız Google hesabınız ile senkronize oluyor.

15. JotterPad: Yine çok sade, kullanışlı bir yazı yazma uygulaması. İster hikaye yazın, ister deneme ister şiir. Yazdıklarınızı Dropbox hesabınızda yedekleyebilirsiniz.

16. Instapaper: İnternette daha sonra okumak istediğiniz içerikleri bu uygulamada çevrimdışı saklayabilirsiniz.

17. Forest: Ders çalışacaksınız, veya başka bir işiniz var ama sürekli telefonu elinize alıyor ve çalışmanızı bölüyorsunuz. Bu uygulama size göre.

18. Sleep as Android: Uyku takip uygulaması. Uyuyacağınız zaman telefonu yatakta uygun bir yere koyuyorsunuz. Yataktaki hareketlerinize göre derin veya hafif uykuda mı, uyanık mısınız bunu gece boyunca analiz ediyor. Ayrıca isterseniz ses kaydı da yapıyor. Ses kaydını sadece ortamda ses algıladığı zaman çalıştırıyor. Gece horluyor musunuz, odaya biri girip ses yapıyor mu bu uygulamayla tespit edebilirsiniz. İsterseniz uyanmak istediğiniz saate alarmını da kurabiliyorsunuz. Sabah süreci durdurduğunuzda uyku süreci analizini inceleyebilir, ses kayıtlarını kontrol edebilirsiniz.

19. Elevate: Zihinsel yeteneklerinizi geliştirmek için güzel bir uygulama. İngilizce.

20. Peak: Zihinsel yeteneklerinizi geliştirmek için güzel bir uygulama. İngilizce.

21. Tapas: Çizgi roman/dizi, karikatür ve kitap gibi içeriklerin olduğu çok hoş bir uygulama. Kimi içeriklerin bölümlerinin kilitlerini açmak için uygulama içi satın alım yapmalısınız ama ücretsiz içerikler de oldukça mevcut. Biraz ingilizceniz varsa çok güzel takip edilecek şeyler bulabilirsiniz. Telefonda, tablette vakit geçirme için birebir.

22. Webtoon: Tapas benzeri, yine çizgi romanların olduğu (incelediğim kadarıyla hepsi ücretsiz, yanlışım varsa uyarın) çok güzel bir uygulama. Menüsünden Türkçe'ye çevrilmiş içeriklere de ulaşabilirsiniz. Kaçırmayın derim. Tapas ve bu ikisi harika.

23. Reddit: Reddit'in resmi uygulaması. Güzel topluluklar var. Birçok konuda kullanıcıların paylaşımları mevcut.

24. 9Gag: 9Gag resmi uygulama. Fotoğraf, resim, gif vs güzel paylaşımlar var.

25. Spotify: Hemen hemen tüm müzikleri barındıran müzik uygulaması

26. Vikipedi: Wikipedia resmi uygulaması. Daha sonra okumak üzere istediğiniz maddeleri çevrimdışı kaydetme özelliği var.

27. İmgur: Imgur resmi uygulaması.

28. CamScanner: Tarayıcı işlevi gören bir uygulama. Tabiki kamerayı kullanıyor.

29. Office Lens: Microsoft'un CamScanner benzeri uygulaması.

30. Microsoft Word, Excel, PowerPoint: Bence en iyi ofis programları.

31. Advanced Download Manager: İndirme yöneticisi olarak bundan şaşmam. Reklamsız pro mevcut.

32. TV Show Time: Yabancı dizi izleyenler için dizi takip uygulaması.

33. Quality Time: Dersinize veya herhangi bir işe yoğunlaşmanız gerekiyorsa aradınığınız uygulama bu. Telefondan ne kadar uzak kalmanız gerekiyorsa belli bir süre belirliyorsunuz, o süre içerisinde izin verdiğiniz uygulamalar dışında bu program telefonu kullanmanıza izin vermiyor.

34. Snaptube: Bence en iyi video indirme uygulaması. Play'de yok, Google'da aratınca bulursunuz.

35. Quickpic: Bence en iyi galeri uygulaması.

36. Sworkit: Fit bir görünüm yakalamak için veya zayıflamak için spor yaptırtan bir uygulama.

37. Pixlr Express: Fotoğraflarınızı düzenleyip güzelleştirmeniz için bir uygulama.

38. Photomath: Matematiksel işlemlerinizi kameraya tuttuğunuzda çözüyor. Öğrenciler için güzel bir uygulama :)

Yardımlarından ötürü Anatolium67'ye ve samtiger'a teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyncb15 -- 10 Temmuz 2016; 21:24:05 >

• Quickpic en iyi galeri uygulaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Office lens ile belgelerinizi telefonunuza resim olarak aktarabilirsiniz.
  • Sworkit uygulamasıyla daha git bir görünüme kavuşabilir veya zayıflayabilirsiniz.
  • Başka konuda paylaşmıştım, ona eklemeler yaparak paylaşıyorum.

1. LastPass - Şifrelerinizi kaydedin, o sizin yerinize tarayıcıda ve uygulamalarda şifrelerinizi otomatik girsin. Uygulamaya kendi ayarlarının içinden PIN koyabilirsiniz.

2. uTorrent - Aynı bilgisayardaki gibi torrent dosyaları indirmenizi sağlıyor. İsterseniz reklamsız pro versiyonu da mevcut.

3. Opera Max - Opera'nın veri tasarruf uygulaması. Aynı zamanda VPN.

4. Smart AppLock - Uygulamalarınıza şifre koyarak meraklı gözlerden içeriğini koruyun.

5. Microsoft OneDrive - Bulutta dosyalarınızı saklayın.

6. Google Drive - Aynı şekilde.

7. RAR - Sıkıştırılmış dosyaları açın, çıkartın veya yeni sıkıştırılmış dosyalar oluşturun.

8. Pocket Casts - Podcast dinleme.

9. PicsArt - Fotoğraf düzenleme uygulaması.

10. Snapseed - Bu da aynı şekilde.

11. Flipboard - Çeşitli konularda sosyal haber dergilerini takip edebilir ve kendiniz de dergi oluşturup içerikleri dergilerinize kaydedebilir.

12. Any.do - Yapılacaklar listesi oluşturabilir, hatırlatma için zamanlama ayarlayabilirsiniz. Sade ve kullanışlı.

13. Fabulous - Alışkanlıklar edinmede, gününüzü düzene sokmada yardımcı olan, biraz da motivasyon veren bir uygulama. İngilizce.

14. Journey (Diary) - Günlük tutmak, düşüncelerinizi yazıya dökmek için ideal, oldukça sade bir program. Yazılarınıza fotoğraf ve video ekleyebilir ve uygulamayı şifre ile koruyabilirsiniz. Ben şu saatte şunu yaptım gibi teknik şeyler değil de genelde içimi döküyor, düşüncelerimi yazıyorum akşamları. Güzel oluyor. En sevdiğim programlardan. Yazdıklarınız Google hesabınız ile senkronize oluyor.

15. JotterPad - Yine çok sade, kullanışlı bir yazı yazma uygulaması. İster hikaye yazın, ister deneme ister şiir. Yazdıklarınızı Dropbox hesabınızda yedekleyebilirsiniz.

16. Instapaper - İnternette daha sonra okumak istediğiniz içerikleri bu uygulamada çevrimdışı saklayabilirsiniz.

17. Forest - Ders çalışacaksınız, veya başka bir işiniz var ama sürekli telefonu elinize alıyor ve çalışmanızı bölüyorsunuz. Bu uygulama size göre.

18. Sleep as Android - Uyku takip uygulaması. Uyuyacağınız zaman telefonu yatakta uygun bir yere koyuyorsunuz. Yataktaki hareketlerinize göre derin veya hafif uykuda mı, uyanık mısınız bunu gece boyunca analiz ediyor. Ayrıca isterseniz ses kaydı da yapıyor. Ses kaydını sadece ortamda ses algıladığı zaman çalıştırıyor. Gece horluyor musunuz, odaya biri girip ses yapıyor mu bu uygulamayla tespit edebilirsiniz. İsterseniz uyanmak istediğiniz saate alarmını da kurabiliyorsunuz. Sabah süreci durdurduğunuzda uyku süreci analizini inceleyebilir, ses kayıtlarını kontrol edebilirsiniz.

19. Elevate - Zihinsel yeteneklerinizi geliştirmek için güzel bir uygulama. İngilizce. Yeni kullanmaya başladım

20. Peak - Elevate benzeri bir uygulama. Bu da oldukça güzel.

21. Tapas - Çizgi roman/dizi, karikatür ve kitap gibi içeriklerin olduğu çok hoş bir uygulama. Kimi içeriklerin bölümlerinin kilitlerini açmak için uygulama içi satın alım yapmalısınız ama ücretsiz içerikler de oldukça mevcut. Biraz ingilizceniz varsa çok güzel takip edilecek şeyler bulabilirsiniz. Telefonda, tablette vakit geçirme için birebir.

22. Webtoon - Tapas benzeri, yine çizgi romanların olduğu (incelediğim kadarıyla hepsi ücretsiz, yanlışım varsa uyarın) çok güzel bir uygulama. Menüsünden Türkçe'ye çevrilmiş içeriklere de ulaşabilirsiniz. Kaçırmayın derim. Tapas ve bu ikisi harika.

23. Reddit - Reddit'in resmi uygulaması. Güzel topluluklar var. Birçok konuda kullanıcıların paylaşımları mevcut.

24. 9Gag - 9Gag resmi uygulama. Fotoğraf, resim, gif vs güzel paylaşımlar var.

25. Spotify - Bilmeyen neredeyse kalmamıştır sanırım.

26. Vikipedi - Wikipedia resmi uygulaması. Daha sonra okumak üzere istediğiniz maddeleri çevrimdışı kaydetme özelliği var.

27. İmgur - Imgur resmi uygulaması.

28. CamScanner - Tarayıcı işlevi gören bir uygulama. Tabiki kamerayı kullanıyor.

29. Office Lens - Microsoft'un CamScanner benzeri uygulaması.

30. Microsoft Word, Excel, PowerPoint - Bence en iyi ofis programları.

31. Advanced Download Manager - İndirme yöneticisi olarak bundan şaşmam. Reklamsız pro mevcut.

32. TV Show Time - Yabancı dizi izleyenler için dizi takip uygulaması.

33. Quality Time - Dersinize veya herhangi bir işe yoğunlaşmanız gerekiyorsa aradınığınız uygulama bu. Telefondan ne kadar uzak kalmanız gerekiyorsa belli bir süre belirliyorsunuz, o süre içerisinde izin verdiğiniz uygulamalar dışında bu program telefonu kullanmanıza izin vermiyor.

34. Snaptube - Bence en iyi video indirme uygulaması. Play'de yok, Google'da aratınca bulursunuz.

Ben en iyisi uygulama listemi çekip atayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam uygulamalar konusunda dahisiniz desem az kalır. Maşallah bu kadar uygulamayı indirip kullanıyorsunuz. Eğer sizin için sıkıntı olmazsa (sizden alıntı aldığımı söyleyerek) ana mesaja yazmak isterim. Birde Telefonunuzun marka modeli nedir?
  • hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    Tabi ekleyebilirsiniz. Son bir iki haftadır Google Play'de işime yarayabilecek uygulamaları araştırdım biraz. Yani yakın zamanda biraz artıverdi.

Telefon LG G3. Her gün hepsini kullanamıyorum tabi. Sürekli kullanamasam da dursun telefonda diye kurdum. Silince pişman oluyorum tekrar kuruyorum sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 10 Temmuz 2016; 15:57:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Picsart alternatif olarak pixlr express kullanılır bizzat kendim kullanıyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir başlık var, uygulama tavsiyeleri paylaşılıyor.

https://eksisozluk.com/ise-yarar-android-uygulamalari--2420475?focusto=61640972

• Öğrenciler için Photomath güzel kameradan hesap makinesi her şeyi yapıyor

Bir de Sony Xperia'lar için Xperia Water Resistant
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.